- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.381
telefonla cekerım wc ındıgımde :13:
telefonla cekerım wc ındıgımde :13:
ekle kuzu yaa çok merak ettim. çıldırıyorum yeni halini görmek için
ama kendini çokmu beğenmişsin ne. yok dönüp dönüp bakmalarmışş falan. ben açıkçası güzele o kadar bakmam çirkine daha çok bakarım
ekle kuzu yaa çok merak ettim. çıldırıyorum yeni halini görmek için
ama kendini çokmu beğenmişsin ne. yok dönüp dönüp bakmalarmışş falan. ben açıkçası güzele o kadar bakmam çirkine daha çok bakarım
:) yok kız saka yapıyorum :)
gercı soyle her gun gorduklerı koyu renlı saclı kız bır anda sapsarı olmus anlıyorum degısık geldıgı ıcın begendıler :)
ben hep sey dıyordum kahve oldum havam sondu onceden bastıgım yerı tıtretırdım sımdı cok sonuk oldum dıyordum gercı sarıdan donup kahva olan bır cok bayan boyle dusunuyomus
yoksa begendıklerı ıcın baktılar demıyorum :) sasırdılarbır duraktan bınıyoruz bız buarada servıs bekleme yerı var
45 gece eklemıs olacagım elımde 2 ıs var asagı ınıcem o zaman cekıcem
Küçük hanım göçmen güzeli tabiii baktırır kendine :)
Çirkine mi bakarsın puahahaha :)
:) yok kız saka yapıyorum :)
gercı soyle her gun gorduklerı koyu renlı saclı kız bır anda sapsarı olmus anlıyorum degısık geldıgı ıcın begendıler :)
ben hep sey dıyordum kahve oldum havam sondu onceden bastıgım yerı tıtretırdım sımdı cok sonuk oldum dıyordum gercı sarıdan donup kahva olan bır cok bayan boyle dusunuyomus
yoksa begendıklerı ıcın baktılar demıyorum :) sasırdılarbır duraktan bınıyoruz bız buarada servıs bekleme yerı var
bugün herklesin keyfi yerinde...kuzum bende göçmen güzeli olduğum için güzeller pek cezbetmiyor beni. ama çirkinlere bakıyorum ne yapmışta bu kadar başarılı olabilmiş diyeeay bendemi kendimi beğendim neeeeeee
şaka yaptım hayatım öyle düşünsen ne olur zatenhaydin koy koy. son 6 dk. bu arada eski foto varsa onuda koy ikisini birden karşılaştıralımm
bugün herklesin keyfi yerinde...
kızların egosu tam tavan yapmış durumda...bende kendimi beğeneyim aynaya bakıyımda barii
piypnist bize resim eklesene yaaa..merak ettim senii
ay bunaa koptumm
kuzum resim eklersem tüm forsum söner ama yaaaaaaaaaşaka şaka canım benim resimler 2 gb üstü hep ondan ekleyemiyorum boyut yüksek diyo. başka bi yöntem varsa söyleyin ekliim. birde face ten bakabilirsiniz
o masadakileri sen mi yaptın yoksa... ??? bende istiyorum :)
çok tatlı görünüyorsun maşallahhh
kız o foto ne öle yaa...sabah sabah tokken acıktımmm beeeeulenn senden önce masya bakktım yemeklereee dermişimmm
sende fıstıkmışın maşallahhh
bu arada yenidendoğdumum cil işi çıkmış birde wc nin lambası patlamış karanlık çekmiş..öğleye doğru eklicekmiş kızlarrr
bak bunu ekleyebildim. Ama benm bütün hallerim birbirinden farklı. Başka resim koysam ikinizin alakası yok dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?