- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.401
PIYONItt :)))
senın saclarında dogal sarımııııııı
maaşallah canım
senide görmüş olduk bu bahane ile
tek kim kaldı görmediğimiz hatunlar
yok canım ben yapmadım ama ben yedimm. zaten benm fotolarım genelde yemek üzerine. ye yemişim yada yiyeceğim. yemekden önce çektirdiklerim nadirdir aklıma ancak geliyorda
gözleriniz bayram etsin diye bunu koydım zaten
ya bu arada ben bu resmi naısl sileceğimm gofretto helppppppppp
Eki Görüntüle 657006 normalde ılk boyanınca sacı ınsanın salık olur ben ıslak uyudugm ıcın sacım bı o yana bı bu yana
ordum saclarımı sabıt dursunlar dıye
ıste reısm bu kendım cektım karanlıktı tuvalet patlamıs aradakı ısıkla anca bu akdar
bıraz cıg gıbı aradakı renkte koyu geldı bana bakalım 10 gune degısmezse cıla yaparlar artık bu kadar oldu ya :)
ben yenidendoğdum ve gofretto dışında hiçbirinizi görmedim :26::26:
benim resimlerim albümde varrr...görebilirsin beniii
Eki Görüntüle 657006 normalde ılk boyanınca sacı ınsanın salık olur ben ıslak uyudugm ıcın sacım bı o yana bı bu yana
ordum saclarımı sabıt dursunlar dıye
ıste reısm bu kendım cektım karanlıktı tuvalet patlamıs aradakı ısıkla anca bu akdar
bıraz cıg gıbı aradakı renkte koyu geldı bana bakalım 10 gune degısmezse cıla yaparlar artık bu kadar oldu ya :)
canım arkadaşlık talebimi kabul edersen görebileceğim sanırımm
30 dk gecırırsen sılemıceksın pıyonust hemen duzenle mesajını
30 dk gecırırsen sılemıceksın pıyonust hemen duzenle mesajını
tatlım kızların dediği yoldan başka bir yol bende bilmiyorumkiii :44::44:nerde bu devlet, nerde bu millet yahu. kimsecikler kalmadı. ben foto koyunca herkes yazmıştı. yenidendoğdum seni görüncemi kaçtılar acaba bunlar yaaaaaaaaa
Canm arada kcyolar bylenerde bu devlet, nerde bu millet yahu. kimsecikler kalmadı. ben foto koyunca herkes yazmıştı. yenidendoğdum seni görüncemi kaçtılar acaba bunlar yaaaaaaaaa
nerde bu devlet, nerde bu millet yahu. kimsecikler kalmadı. ben foto koyunca herkes yazmıştı. yenidendoğdum seni görüncemi kaçtılar acaba bunlar yaaaaaaaaa
tatlım kızların dediği yoldan başka bir yol bende bilmiyorumkiii :44::44:
Canm arada kcyolar byle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?