Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
PIYONItt :)))
senın saclarında dogal sarımııııııı

evet canım ama yazın açılıyor uçları. kendi rengine dönsün diemi boyatmadın diolar. kendi rengi zaten bu diyince herkes bi şaşırıyo ben saçımı kumral daha çok beğeniyorum ama gözlerimin yeşili ortaya çıkıyor. böyle olunca saçımla gözlerim aynı renk gibi bi espirisi kalmıyoo gözümün. ama 2 kere falan boyattım saçımı 2008de falan oda sevöiyorum boyayla uğraşmayı ben. 2006 da da balyaj attırdım 1 kere gençlik hevesi iştee

kuzum eklediğinden yerde resmi sil yada kaldır gbi bişey varya ona tıkla onayla siliniyor.

bu arada fotoya tekrar baktım orada saçım koyu çıkmış aslında daha sarı. başka nasıl yükleyeceğimi bilmyorum yoksa eklerdimm

normalde ılk boyanınca sacı ınsanın salık olur ben ıslak uyudugm ıcın sacım bı o yana bı bu yana
ordum saclarımı sabıt dursunlar dıye
ıste reısm bu kendım cektım karanlıktı tuvalet patlamıs aradakı ısıkla anca bu akdar
bıraz cıg gıbı aradakı renkte koyu geldı bana bakalım 10 gune degısmezse cıla yaparlar artık bu kadar oldu ya :)

canım rengi çok beğendim ben. ayrca fönlü gibi duruyor. güle güle kullan.

bu arada ben resmimi hala silemiyorum nolur biri yardım etsinnn :26:

yaaa kuzu kafanın üstünü çekmişinde yüzün nerede...yakıştımı nasıl oldu anlayamadımki bennn
aa rengi beğendim böle çok cırt sarı değil...gölgeli güzel olmuş..
yüzünüde istiyorumm ben ama

nerde bu devlet, nerde bu millet yahu. kimsecikler kalmadı. ben foto koyunca herkes yazmıştı. yenidendoğdum seni görüncemi kaçtılar acaba bunlar yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…