- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.361
kızlaaar işyerinde performans değerlendirmelerimiz yapıldı ve müdürüm bana toplamda 11 değerlendirme seçeneklerinden
başarısız: -
beklenenin altında: -
bekleneni tam olarak karşılıyor: -
beklenenin üzerinde başarılı: 7
mükemmel: 4
olarak vermiş. yani güzel bir maaş zammı beni bekliyor. heyyyyyoooooooooooooooooooooooooooo:111::118::119:
kızlaaar işyerinde performans değerlendirmelerimiz yapıldı ve müdürüm bana toplamda 11 değerlendirme seçeneklerinden
olarak vermiş. yani güzel bir maaş zammı beni bekliyor. heyyyyyoooooooooooooooooooooooooooo:111::118::119:
Maşallah canım Allah bereket versin. Zamlar buna göre mi belirleniyor sizde ?
Yani yılbaşında standart zamn gibi değilmi ?
woowww süper yaaa...çok adaletlimi orası şüpheli aslına müdür birine lüzumsuz halde gıcık olsa yandı o zaman...böle bir insana bağlı olmak hatalı yaaaa...ama senin adına çok sevindimmm
bugün işleri sarsakladım...ohhhh gezdim geldimmm
Gecmş olsun tatlm çok zor anneyle ayrı sehrde olmak kalkmaya clş ykmu kmşun yada yaknlarda akraba ara glsnler yanınaSelam kizlargrip oldum butun gece uyuyamadim ufff bu saate kadar kalkamadim yataktan daha. Kahvalti da yapamdim acim canim bisey istemiyo bakkala gidip ekmek alacak gucum yok esim de sehir disinda ne ederim bugun bilmiyorum bebis durmaz oldu iice o da acikti ama ben kalkamiyorum annem yanimda olsaydi... Cok zor ayri sehirlerde olmak ((
Gecmş olsun tatlm çok zor anneyle ayrı sehrde olmak kalkmaya clş ykmu kmşun yada yaknlarda akraba ara glsnler yanına
GÜNAYDIN kızlar
forumun en sarı kızı geldi
bıraz cıg oldu sanırım renk artık sarımı oldu cok veya araya boyanan sac koyumu oldu bıraz grılık var gıbı ama genel olarak cok hosuma gıttı 10 gun kullan 10 gun sonra bakımı var sacın o zaman cıla yapabılırım dedı ve sacım kesılmedı dun vakıt kalmadı 6 da gırıp 10.30da cıktık
kendımı havalı hısseıdyorum
Memur dglm ama dvlet dairesı oldugu ıcın erken ckyrumiyi akşamlar canım. benimde mesaimin bitmesine son 1 saat. sen ne iş yapıyodun kuzu ya böle erkenden kaçıyorsun memurmusun?
Seni havalı seni ben tlf dan grdgmden grmyorum resmlrnzi bu arada günaydnGÜNAYDIN kızlar
bıraz cıg oldu sanırım renk artık sarımı oldu cok veya araya boyanan sac koyumu oldu bıraz grılık var gıbı ama genel olarak cok hosuma gıttı 10 gun kullan 10 gun sonra bakımı var sacın o zaman cıla yapabılırım dedı ve sacım kesılmedı dun vakıt kalmadı 6 da gırıp 10.30da cıktık
GÜNAYDIN kızlar
cok havalıyım cok
günaydın kızlarrrr hepinize. Yeniden doğdum foto bekliyoruz en acilinden. Elifnam sen ne iş yapıyosun nerede çalışıyosun yani?
cok havalıyım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?