Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Maşallah canım Allah bereket versin. Zamlar buna göre mi belirleniyor sizde ?
Yani yılbaşında standart zamn gibi değilmi ?

woowww süper yaaa...çok adaletlimi orası şüpheli aslına müdür birine lüzumsuz halde gıcık olsa yandı o zaman...böle bir insana bağlı olmak hatalı yaaaa...ama senin adına çok sevindimmm

bugün işleri sarsakladım...ohhhh gezdim geldimmm

Selam kizlar grip oldum butun gece uyuyamadim ufff bu saate kadar kalkamadim yataktan daha. Kahvalti da yapamdim acim canim bisey istemiyo bakkala gidip ekmek alacak gucum yok esim de sehir disinda ne ederim bugun bilmiyorum bebis durmaz oldu iice o da acikti ama ben kalkamiyorum annem yanimda olsaydi... Cok zor ayri sehirlerde olmak((

Maşallah canım Allah bereket versin. Zamlar buna göre mi belirleniyor sizde ?
Yani yılbaşında standart zamn gibi değilmi ?

evet canım zamlar bizde performansa göre değerlendriliyor. ama uçurumda yok tabi mesela %8 taban-%20 tavan gibi. performansına göre zam alıyorsun. ama bu yılın zam oranı belli değil henüz. alınca söylerim inşallah
Allah hepinize versin canımm

canım burasının adaletine güveniyorum. ama bir önceki işyerlerinde müdürlerim bana b vermesine rağmen ik md.ü d ye düşüyüyordu o yüzden ayrılmıştım. uyuz karı hakkımı hala helal etmiyorum. hemde orada 1 insana değil 4 müdüre bağlıydım. burası benim için nimet açıkçası çok memnunum. aslında iş yapmıyorumya ondan yapılan her işimi beğeniyorum. sürekli bildiğiniz üzre kk dayım. ama müdüre söyleidm çok boş vaktim klaıyor başka işlerde yapabilirim dedim. oda sorumluluk istemen güzel dedi biz senden memnunuz dedi

Allah bozmasın maşallah diyin heee

Gecmş olsun tatlm çok zor anneyle ayrı sehrde olmak kalkmaya clş ykmu kmşun yada yaknlarda akraba ara glsnler yanına

ohhh Allah bereketini arttırsın canım

iyi akşamlar canım. benimde mesaimin bitmesine son 1 saat. sen ne iş yapıyodun kuzu ya böle erkenden kaçıyorsun memurmusun?

GÜNAYDIN kızlar

forumun en sarı kızı geldi

bıraz cıg oldu sanırım renk artık sarımı oldu cok veya araya boyanan sac koyumu oldu bıraz grılık var gıbı ama genel olarak cok hosuma gıttı 10 gun kullan 10 gun sonra bakımı var sacın o zaman cıla yapabılırım dedı ve sacım kesılmedı dun vakıt kalmadı 6 da gırıp 10.30da cıktık

kendımı havalı hısseıdyorum

hiişşş sarışınnn fıstıkkk foto bekliyoruz...öle havalı hissetmekle olmaz bakmamız lazımmm

günaydınn bayanlarrr

Seni havalı seni ben tlf dan grdgmden grmyorum resmlrnzi bu arada günaydn

günaydın kızlarrrr hepinize. yeniden doğdum foto bekliyoruz en acilinden. elifnam sen ne iş yapıyosun nerede çalışıyosun yani?

günaydın kızlarrrrr

oo hatun sonnda sarı oldun heee hadi gözün aydın foto istiyorummm

kulağım ağrıyor kızlarr doktordan randevu aldımmmm sol kulak felaket ağrıyo bu arada günaydın yenidendoğdum resmini koy

günaydın kızlarrrr hepinize. Yeniden doğdum foto bekliyoruz en acilinden. Elifnam sen ne iş yapıyosun nerede çalışıyosun yani?

sanada günaydın canım hayırlı sabahlar olsun
ben özelde çalışıyorum canım

cok havalıyım cok

abovvv kendini bu kadar öven hatun görmedim anacımmmmmmmmm
Resim yükle kuzuda bakalım bizde
sarı sarı kimin yariiiiiiii

Günaydın herkese hatuncuklarımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…