Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
piyonistt ekledim seni ama kabul etmemişsin arkadaşlığımı .......

canım gelmemiş yoksa etmezmiyim ben talep gönderdim şimdi sen kabul et. ayrıca benim kk da fotom yok maalesef boyutları büyük olduğundan ekleyememiştim. ama sabah yüklediğim fotomu ekleyeyim şimdi profilime.

isyyağğğğğğğğğğğğğğğğğaaaaaaaaaağannnnnnnnnnnn gel kuzu gellll severiz biz senideee

kızlarrr maskoda bir yatak odası takımı beğendimmm
çoook beğendim bayıldım ama çook pahalı babamda gördü
sen beğendiysen sorun yok alalım dedi
ama ben kıyamam ki şimdi
nasıl diyim alın diye
o kadr paraya acırım valla
ama ne yalan diyim bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne kadar fiyatı canım?

canım başka yerde yaptırmayı düşünürmüsün? ayrıca her baktığın yerde yeni modeller çıkar canım emin ol. bende eyüp tarafındaki mobilyacılardan aldım yatak odamı. şöyle söyliyim maskoda beğenmiştim 5500 demişlerdi. eyüpten 6500e koltuk takımı ve tv ünitsi ile beraber aldık. yatak odamıda gören herkes çok beğeniyor hala aynı modelden gören yok çünkü. adamlar mükemmel yapıyor. mesela sonradan eski görümcede aynı yerden aldı benimkiyle alakası yok çok güzel modelleri var tavsiye ederim istersen özelden. mallarıda kaliteli. yatak odamın 3. kuruluşu bu ev ve hala bir çiziği kırığı yoktur. akşam foto çekerim hatta ama boyut yüksek olursa atamam gene. çok para verme bence.

firmanuın adı ne canım söyler misin
masko çok pahalı yaaaaaaaaaa ordan bakarım diyordum ama
bu gidişle olmaz sanırım

nereden aldın sen bende bakayım

canım çok pahalı ne olursa olsun bu kadar para verilmez. ailenin maddi durumunu bilmiyorum tabi ama benm ailemin o kadar parası yok ben aldırmazdımm başka yerlerede bak mutlaka beğeneceğin başka çıkar.

canım çok pahalı ne olursa olsun bu kadar para verilmez. ailenin maddi durumunu bilmiyorum tabi ama benm ailemin o kadar parası yok ben aldırmazdımm başka yerlerede bak mutlaka beğeneceğin başka çıkar.

canım babam gördü sen beğendiysen sorun yok dedi
ama sonuçta biliyorum beni üzmemek için öle dedi
emekli adam sonuçta ve 65 yaşında hala çalışlıyor
maddi durumumuz aman aman olmasada şükür derim hep
ama şimdi nasıl diyim ben illede bunu beğendim alın diye
tutturamam yani
zaten vazgeçtim ama içimde kaldı ne yalan diyim

öyle deme içimde kaldı falan diye. çünkü inan o kadar değişik modeller varki şaşar kalırsın. bu benm dediğim yere git mutlaka. akşam istersen face e atayım ben snra kaldırırım sana özel açarım yatak odasını. mesela bi ark aldı bazası önünden değil yanlarından açılıyor. kelebek gibi yani çok daha kullanışlı ve değişik bence. benimde gizli gözleri var hep. heves ettim şimdi akşam atmak için

selam kızlarr
mevzuy dahıl olamıyorum o eskı rahat gunler gerıde kaldı uretım basladı ısler yogun
hatta sureklı ısler yarına sarkıyor :) zaman cabuk gecıyor onceden nasıl gecırecegımızı sasırıyorduk

canım evdeki neti iptal ettirdim ben
akşamları netim yok
nasıl bakıcam sen o zaman bana faceden mail atabilşrsen
bende bakmış olur sana zahmet

firmanuın adı ne canım söyler misin
masko çok pahalı yaaaaaaaaaa ordan bakarım diyordum ama
bu gidişle olmaz sanırım

nereden aldın sen bende bakayım

bende yatak odmaı maskodan aldımmm evett masko malesef çok pahalı canımmmm ama ben baya ucuza almıstımmmm dha önceee çalıştıgım patronumm sayesındeee onun tanıdıgıydııı ceyrek fıyatına falan gelmişti bizeee :)))

Yok uzattım saçımı, yıllar sonra eskiden oğlan çocuğu gibiydim hep sonra küt oldu, en son uzattım iyice

Evet bi boyum uzun bi saçım zaten yüz olarak küçük sanırlar beni

ben senı gormemısıtm galıbaaaaaaaaaa

düşünün yani ne kadar deli kar yapıyorlarrr. :26::26:

Mobilist Mobilya | 0212 501 70 74

bende yatak odamı burad ayaptırdım ıkı modelden gorduklerımı ıstedım hatat su resımde gardolabımdan var ama benım kının yuvarlakların ıcı ayna ıcıne boy aynası vs yaptılar
6.500 lıraya aldık komıdınler dahıl degıldı sonradan komıdınlerıde aldık kıradakı evıme uyunca ıkı komıdını 250 tl aldık annem cok sıkı pazarlık ettı :)

ınanılmaz toz oluyor ama bır daha alsam gene beyaz alırdım veya bı ıhtımal bambu dıyım ama yatak odası uydurmak zor ortu vs ama bambuyuda begenıyorum

buarada benım yatagımda kısa baza var ve kenarlarında ahsap yok derı baza dırek beyaz yatak ortusunu gerı ıtıyoro ahsaplar veya yuksek tutuyor yatak ortusu kısa gelıyor buda bı tavsıye olsun elıfnam

isyyağğğğğğğğğğğğğğğğğaaaaaaaaaağannnnnnnnnnnn gel kuzu gellll severiz biz senideee

geldimmm kuzummmm sev benideeeee

abowwww 15 binmi 9 binmi kızz çok pahalı yaaa..değmez valla..
daha güzel şeyler bulursun daha uygun fiyata emin ol şekerimmm..
bu para ile birde oturma odanı döşersin heee

geldimmm kuzummmm sev benideeeee

abowwww 15 binmi 9 binmi kızz çok pahalı yaaa..değmez valla..
daha güzel şeyler bulursun daha uygun fiyata emin ol şekerimmm..
bu para ile birde oturma odanı döşersin heee

canım bitanem güzleim hoşgeldin ne iyi ettinde geldin.

banada çok geldi canım yatak odası fiyatı daha uygun ve gönlüne yatan bişi bulur inşallah.

kızlar bu arada bir arkadaşımdan bebek haberi aldım eşi hamileymiş 6 haftalık. hem sevindim onlar adına hemde üzüldüm kendi adıma. be ne zaman yeniden evlenicem. ne zaman yüzüm gülecek ve ne zaman çocuğum olacak. yaş zaten 27. bu yıl hemen aşık olup, aşık edip evlenebilirmiyim acaba. bende sevmek sevilmek istiyom sonrada bebişlerimiz olsun istiyom 2 yada 3 tane yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…