- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.501
canım rabbim gönlüne göre versin inşaallah
çok büyük allahım mutlaka bir yolunu yazar tez zamanda hayırlısı ile
sen kalbini temiz tut görülecektir mutlaka
canım annen ne demiştiki ben sana demiştim demiş
olabilir insan hayatı inişli çıkışlı
birgün borcun olur ödersin birgün paran olur harcarsın
para mutluluk değilşki tamam gerekli ama herşeyde demek değil ki
ama annelerimiz işte bizim için en iyisini istediği için dayanamıyorlar
ama nasip bugün böyle yarın bambaşka olabiliriz
halimizede sonsuz şükürler olsun her daim
kız ilahi nerden biliyorsun
admaın içini mi okudun alemsin heee
nasip herşey nasi.pse bir bakmışsın o hocan eşin oluvermiş
bana ver ben bakayım
enişte aday adayımızın resmine kuzum
amin canım. bilmiyorum aslında sadece tahmin. öyle görünüyor yani. bencede nasip kısmet ama bazen ne kadarda kısmetsizim diye düşünmüyorum değil. yinede çok şükür bu halime. alnımın akıyla evlendim alnımın akıyla boşandım. ama yinede bazen bir hüzün silsilesine kapılıp gidiyorum işte. özelden attım canım ismini. yorumunu da alayım..
bir gün senle kavga edermişiz sende beni ispiyonlarmışsın ona .. seni seviyo diyeeeyazdım gene 2 dk. da
yazarsın sen bana da yazmıştın aklıma geldikçe gülüyorum :)
amin canım. bilmiyorum aslında sadece tahmin. öyle görünüyor yani. bencede nasip kısmet ama bazen ne kadarda kısmetsizim diye düşünmüyorum değil. yinede çok şükür bu halime. alnımın akıyla evlendim alnımın akıyla boşandım. ama yinede bazen bir hüzün silsilesine kapılıp gidiyorum işte. özelden attım canım ismini. yorumunu da alayım..
bir gün senle kavga edermişiz sende beni ispiyonlarmışsın ona .. seni seviyo diyeeeyazdım gene 2 dk. da
çok pis yazarım valla. aklımda ne senaryolar var bi bilsen..tabi o kadar kitap okursa insan akıl mantık gider bugün mesajları temizlerken baktım duruyomu hala diye bi sürprizz yapayım dedim ama silmişm ya çok üzüldüm
gördüm canım mesajını ve hemen gidip baktımm son hız
veeeee beğendim valla oğlanı yani temiz yüzlü
özelede yazdım sana düşüncemi bak bir
baktım cevabımıda yazdım canım. çok efendi gördüğüm kadarıyla, gözü ayrı, kaşı ayrı oynamıyor yani hiç, dersini bitiriyor, çıkışa kadar dışarda bekliyor, sonra çıkışta başkanla beraber takılıyor. allahım hayırlısıysa olsun inşallah.
kızlar eşimde iddaaya girdik..
şimdi eşimin teyzesi konya dışında..tayinleri çıkacak mayıs sonuna..onlar konya istiyor ama belli olmaz nereye çıkacağı..teyzesi ev alacakmış.. geçen gün demiş eşime konyadan ev bakın 2 tane alıcam birini kiraya vercem diğerime oturcam..tayinim başka yere çıkarsada bir evi yine komnyadan alcam demiş..kiracı olarakta biz oturcakmışız.. ama ben bu insanlara zırnık güvenmiyorum çünkü düğünden 6-7 ay öncede ev alcaklardı direk biz oturcaktık onların tayini çıkıncaya kadar.. ama olmadı vazgeçtiler paralarıb byetmedi falan felan...şimdi ben bu duruma inanmıyorum eşimse inanıyor..
bizde iddaya girdik mayıs sonuna kadar ev alırlarsa ve oturacak olursak ben eşime S3 tel alıcam..eğer eşim kaybederde teyzleri ev almazsa o gün S3 değeri fiyat neyse bana bilezik alacakşimiden bir bileziğim oldu kutlayın beni tabii bu hemen hairanda değil ağusttosda borçlar bitince olacak
ben geldim hanımlarrrr :2::2::2: hala gripyimm geçmek bilmediidün birde ateşim çıktıı
bikaç gündür giremedim kızlarr kusurumabakmayın hemm hastayım hemde yoğun
dün birde okul kaydımı yaptırdım yoktum öğlene kadar
saoll canımcımm
geldimm kuzummmm inşş yoğun olmazsam buradayım bugünn
geçmişi biraz okudum ama başım o kadar çok ağrıyokii ne okuduğumu anlmadım:2::2::2::2:
ben uykuya düşkünüm yaaa
kızlaaar işyerinde performans değerlendirmelerimiz yapıldı ve müdürüm bana toplamda 11 değerlendirme seçeneklerinden
başarısız: -
beklenenin altında: -
bekleneni tam olarak karşılıyor: -
beklenenin üzerinde başarılı: 7
mükemmel: 4
olarak vermiş. yani güzel bir maaş zammı beni bekliyor. heyyyyyoooooooooooooooooooooooooooo:111::118::119:
Eki Görüntüle 657006 normalde ılk boyanınca sacı ınsanın salık olur ben ıslak uyudugm ıcın sacım bı o yana bı bu yana
ordum saclarımı sabıt dursunlar dıye
ıste reısm bu kendım cektım karanlıktı tuvalet patlamıs aradakı ısıkla anca bu akdar
bıraz cıg gıbı aradakı renkte koyu geldı bana bakalım 10 gune degısmezse cıla yaparlar artık bu kadar oldu ya :)
kızlar dün kursum yoktu eltimle birlikte alışverişe çıktık. herşey indirimdeydi yaaa, herşeyi almak istedim,
kot bir ferace aldım 70 milyona.
Eki Görüntüle 658067 Eki Görüntüle 658068
15 milyona ve 20 milyona 1'er etek aldım, birbluz aldım 20 milyona.
ve bir kaban aldım 100 tl yeee. 400 liradan 100 liraa inmiş zaten alcaktım kışa doğru indirimdeyken alim dedim.kabanım bunun bir koyusu aynı model boydan falan.nasıl sizce
Eki Görüntüle 658064 Eki Görüntüle 658065 Eki Görüntüle 658066
tatlım hoşgeldinn nerelerdesin bakıyımm sennn
Kabanına bayıldım çok güzelll
Ceketinde çok hoş bence çok güzel ve rahat görümnüyor güzel günlerde giyin inşşş
Günaydınn hanımlarrrHayırlı cumalar
kızlar dün kursum yoktu eltimle birlikte alışverişe çıktık. herşey indirimdeydi yaaa, herşeyi almak istedim,
kot bir ferace aldım 70 milyona.
Eki Görüntüle 658067 Eki Görüntüle 658068
15 milyona ve 20 milyona 1'er etek aldım, birbluz aldım 20 milyona.
ve bir kaban aldım 100 tl yeee. 400 liradan 100 liraa inmiş zaten alcaktım kışa doğru indirimdeyken alim dedim.kabanım bunun bir koyusu aynı model boydan falan.nasıl sizce
Eki Görüntüle 658064 Eki Görüntüle 658065 Eki Görüntüle 658066
biz nasıl görcez pekiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?