Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

amin canım. bilmiyorum aslında sadece tahmin. öyle görünüyor yani. bencede nasip kısmet ama bazen ne kadarda kısmetsizim diye düşünmüyorum değil. yinede çok şükür bu halime. alnımın akıyla evlendim alnımın akıyla boşandım. ama yinede bazen bir hüzün silsilesine kapılıp gidiyorum işte. özelden attım canım ismini. yorumunu da alayım..
bir gün senle kavga edermişiz sende beni ispiyonlarmışsın ona .. seni seviyo diyeee yazdım gene 2 dk. da

yazarsın sen bana da yazmıştın aklıma geldikçe gülüyorum :)

yazarsın sen bana da yazmıştın aklıma geldikçe gülüyorum :)

çok pis yazarım valla. aklımda ne senaryolar var bi bilsen.. tabi o kadar kitap okursa insan akıl mantık gider bugün mesajları temizlerken baktım duruyomu hala diye bi sürprizz yapayım dedim ama silmişm ya çok üzüldüm

gördüm canım mesajını ve hemen gidip baktımm son hız
veeeee beğendim valla oğlanı yani temiz yüzlü
özelede yazdım sana düşüncemi bak bir

gördüm canım mesajını ve hemen gidip baktımm son hız
veeeee beğendim valla oğlanı yani temiz yüzlü
özelede yazdım sana düşüncemi bak bir

baktım cevabımıda yazdım canım. çok efendi gördüğüm kadarıyla, gözü ayrı, kaşı ayrı oynamıyor yani hiç, dersini bitiriyor, çıkışa kadar dışarda bekliyor, sonra çıkışta başkanla beraber takılıyor. allahım hayırlısıysa olsun inşallah.

vee geldik bir güzel günün daha sonuna. sabahtan akşama kadar bana eşlik eden tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunar, yarın görüşmek ümidiyle iyi akşamlar dilerim.
kadınlar kulübünü tercih ettiğiniz için teşekkür ederizz

biz nasıl görcez pekiiii

2 teklifede hayır demem valla isyanım baya karlı bir idda olmuş buu.belki düğn zamanında yapammışlardır ev olayını şimdi alırlar inşallah.

cancağızım geçmiş olsun dikkat et kendine.

ben uykuya düşkünüm yaaa

ayyy biri uykumu dedi çok severim bende uyumayı.hobi gibi benim için.tüm işlerim bitsin yapacak bişey olmasın hemn şekerleme yaparım

piyonist hayırlı olsun canımbenim çok sevindim gelsin zam inşallah.

waoww güzelliğe bakkkk
herşey yakışıyor sana hatun yaaa, maşallah.

kızlar dün kursum yoktu eltimle birlikte alışverişe çıktık. herşey indirimdeydi yaaa, herşeyi almak istedim,

kot bir ferace aldım 70 milyona.

15 milyona ve 20 milyona 1'er etek aldım, birbluz aldım 20 milyona.

ve bir kaban aldım 100 tl yeee. 400 liradan 100 liraa inmiş zaten alcaktım kışa doğru indirimdeyken alim dedim.kabanım bunun bir koyusu aynı model boydan falan.nasıl sizce

tatlım hoşgeldinn nerelerdesin bakıyımm sennn
kabanına bayıldım çok güzelll
ceketinde çok hoş bence çok güzel ve rahat görümnüyor güzel günlerde giyin inşşş

Günaydınn hanımlarrr HAYIRLI CUMALAR

geldim kuzum geçen hafta sonu arkadaşımın düğünü vardı istanbuldaydım.giremedim o yüzden bayadır.:26::26:

Sağolasın kuzum daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

canım feracen ve kabanın çok güzelmiş
güle güle kullan inlşallah güzel günlerde
şu an armineden bana mail geldi indirim diye ama para harcamamam lazım şu sıralar
zor tutuyorum kendimi yani

bu arada kapalı,yağmurlu,karanlık ama ılık bir istanbul sabahından herkese hayırlı cumalar olsun
dua edelim birbirimize ve unutmayalım hatunlar

ve herkeseeee günaydınlarrrrrrr. güzel bir günün daha sabahındayız. bugün cuma yarın tatill ohhh missssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…