- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.481
canım arkadsaınla durumlar nasıl :)canım bitanem güzleim hoşgeldin ne iyi ettinde geldin.
banada çok geldi canım yatak odası fiyatı daha uygun ve gönlüne yatan bişi bulur inşallah.
kızlar bu arada bir arkadaşımdan bebek haberi aldım eşi hamileymiş 6 haftalık. hem sevindim onlar adına hemde üzüldüm kendi adıma. be ne zaman yeniden evlenicem. ne zaman yüzüm gülecek ve ne zaman çocuğum olacak. yaş zaten 27. bu yıl hemen aşık olup, aşık edip evlenebilirmiyim acaba. bende sevmek sevilmek istiyom sonrada bebişlerimiz olsun istiyom 2 yada 3 tane yeterr
canım bitanem güzleim hoşgeldin ne iyi ettinde geldin.
banada çok geldi canım yatak odası fiyatı daha uygun ve gönlüne yatan bişi bulur inşallah.
kızlar bu arada bir arkadaşımdan bebek haberi aldım eşi hamileymiş 6 haftalık. hem sevindim onlar adına hemde üzüldüm kendi adıma. be ne zaman yeniden evlenicem. ne zaman yüzüm gülecek ve ne zaman çocuğum olacak. yaş zaten 27. bu yıl hemen aşık olup, aşık edip evlenebilirmiyim acaba. bende sevmek sevilmek istiyom sonrada bebişlerimiz olsun istiyom 2 yada 3 tane yeterr
canım arkadsaınla durumlar nasıl :)
eskı eısn dıyemem
Acelesi değil hayırlısı kuzucum. Mutlu olacaksan tekrar yuva kurmak nasip olsun, diğeri işkence oluyor biliyorsun.
kuzum liste fiyatı 15.550 tl
ama eğer hazır olanı alırsam ve nakit olursa 9.000 tl ve en son fiyat
beğendiğim takım aşağı yukarı buna benziyor ama daha farklı ama bu tarz avangard
Eki Görüntüle 657448 Eki Görüntüle 657448
canım aynen öyle. pazardan beri görüşmüyoruz mesela aklınca kendini naza çekiyor. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumda inan bıktım yani. bazen nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bazende çok seviyorum yanımda olsa diyorum. bende de saçmalık var onuda biliyorum Allah banada akıl fikir versin. ama çoğunlukla görmediğide, görüşmediğimde daha rahatım. yeni bir aşk gel bana gel gelllll
canım aynen öyle. pazardan beri görüşmüyoruz mesela aklınca kendini naza çekiyor. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumda inan bıktım yani. bazen nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bazende çok seviyorum yanımda olsa diyorum. bende de saçmalık var onuda biliyorum Allah banada akıl fikir versin. ama çoğunlukla görmediğide, görüşmediğimde daha rahatım. yeni bir aşk gel bana gel gelllll
bu arada dün akşam annemlere gittik. annem çok moralim bozuldu. borçlardan konu açıldı kardeşim üniv okuyo daha hiç para gönderemedim. dedim ki maaşımı aldığım gibi borçlara veriyorum zaten nasıl gönderiyim dedim. annemde dediki biz sna zamanında o kadar dedik bak çekiyosun şimdi dedi. dedim olan oldu konuşmanın ne anlamı var ben pşman değilim dedim. muhakkak öyledir ama üzülüyorum dedi.
çok zoruma gitti bi daha hayatta anneme bu konulardan bahsetmem
amin canım inşallah inanın içimde ne fırtınalar kopuyorda burası kafamı dağıtıyor işte. bazen bi aklıma geliyor. neden öyle neden böyle diye içinden çıkamıyorum sorunların, sorunların, boğuluyoruma rtık. bazense hiç takmıyorum. ama gelincede fena koyuyor işteee. keşke unutabilsek geçmişi, keşke yeni biri gelsede unutturabilse...Allah senin de gönlüne göre seni mutlu edecek birini nasip etsin canım
walla sizinki karışık bi durum konuşcak bişey bulamıyorum, mutlu olduğun gibi devam et. Sizinki başkasına göre belkidee hiç sorun olmayacak şeylerdi, karakterleriniz işte :S
bu arada dün akşam annemlere gittik. annem çok moralim bozuldu. borçlardan konu açıldı kardeşim üniv okuyo daha hiç para gönderemedim. dedim ki maaşımı aldığım gibi borçlara veriyorum zaten nasıl gönderiyim dedim. annemde dediki biz sna zamanında o kadar dedik bak çekiyosun şimdi dedi. dedim olan oldu konuşmanın ne anlamı var ben pşman değilim dedim. muhakkak öyledir ama üzülüyorum dedi.
amin canım inşallah inanın içimde ne fırtınalar kopuyorda burası kafamı dağıtıyor işte. bazen bi aklıma geliyor. neden öyle neden böyle diye içinden çıkamıyorum sorunların, sorunların, boğuluyoruma rtık. bazense hiç takmıyorum. ama gelincede fena koyuyor işteee. keşke unutabilsek geçmişi, keşke yeni biri gelsede unutturabilse...
öyle canım. ama karşı taraf sorun ettikten sonra yani o ediyor ama buna rağmen sana yaptırmayıp kendisi yapıyorsa insanın pskolojisi ciddi anlamda bozuluyor. topladım hayalkırıklıklarımı kalktım ayağa kapı kapı gezecepğim artık. bakalım kim gönlünden içeri alacak beni. o değil sanki etrafım erkek kaynıyormuş gibi konuştum. çevremde 1 kişi bile yok. ama halkoyunları hocamı çok beğeniyorum o ayrı. ama oda mutasıp birine benziyo. boşanmış birisiyle evlenmezki
sen beni öldürcen piyonist Allah iyiliğini versin koptum burda :)))))))))))) " halkoyunları hocamı çok beğeniyorum o ayrı. ama oda mutasıp birine benziyo. boşanmış birisiyle evlenmezki"
kendinle bu kadar barışık olmanı yenidendoğduma benzetiyorum bazen, sende temiz kalbinin hak ettiğini yaşayacaksın zamanı gelince inşallah.
amin canım inşşşaileler görüyor önceden ya sonrada biz söylemiştik oluyor:S sen mutlusun maşallah üzme kendini mousse. İnşallah borçlar hafifler kardeşinede harçlı gönderebilirsin.
üzüldüm canım. ama sen bahsetmesende anneler anlar zaten. ne lanet bişey şu para yaaaaaa.... huzur vermez ama huzur bozar, mutlu etmez ama mutluluğunu alır..
amin canım inşşş
canım huzurum mutluluğum çk şükür yerinde tek belimizi büken borçlar. hiç pişman olmadım evlendiğime rabbimde pişman ettirmesin. kimse kılını kıpırdatmadı eşimin ailesinden çok kızıyorum onlara çok ve inan kalpten söylüyorum sevmiyorum. insan evladına bunu nasıl yapar hala aklım almıyo. onca borca bide perde borcunuda yıktılar en son üstümüze. düşündükçe daha çok nefret ediyorum onlardan. tek istediğim rabbim kimseye muhtaç etmesin huzurumuz yeride olsun yeter :26:
inan canım en önemlisi zaten. bizde evlenirken sadece koltuk takımı parası vermişlerdi ve bilezik taktılar o kadar. geri kalan bütün herşeyi kendimiz yaptık. sonrada söylüyolardı bize hiç para biriktiremiyonuzda bilmem nede. heralde viriktiremiz aldığımız kiraya borçlara gidiyordu gezmeye bile gidemiyorduk ilk aylarda. halada söylenirler. güya paraları yok her ay pazar parası doğalgaz parası verirdik, faturalarını öderdik.. boşanırken dedilerki siz çok para harcadınız bize 1 kr unuz geçmedi. içimden o kadar geçmediki dedim boğaza kahvaltıya bile götürdük onları. ama yinede ağzımı açmadım sadece Allaha havale ettim. boşver huzurunuz olsun da onlar dışarda ne halleri varsa görsün. Allah büyük herkesş herkese muhtaç ediyor inan.
amin canım inşşş
canım huzurum mutluluğum çk şükür yerinde tek belimizi büken borçlar. hiç pişman olmadım evlendiğime rabbimde pişman ettirmesin. kimse kılını kıpırdatmadı eşimin ailesinden çok kızıyorum onlara çok ve inan kalpten söylüyorum sevmiyorum. insan evladına bunu nasıl yapar hala aklım almıyo. onca borca bide perde borcunuda yıktılar en son üstümüze. düşündükçe daha çok nefret ediyorum onlardan. tek istediğim rabbim kimseye muhtaç etmesin huzurumuz yeride olsun yeter :26:
kuzum anneler işte evlatları için en iyisini istiyorlar benim annemde birkaç kez söledi bende napıyım dedim borç için kocamın kafasının etinimi yiyeyim mutsuzmu olayım ailesinin suçunu onun üstünemi atayım dedim bir dahada bişi demedi..üzlüolar onlarda halimize..
hem kardeşine para gönderemediğin için üzülme..artık evlisin bir evin yuvan var...durumun çok iyi olsa anca gönderebilirsin kuzum..
yarın çocuk olcak etcek sorunlarda büyüyecek o yüzden hiç üzme kendinş tatlım..
işte aileler anlayamaz bu durumu yaşamayanlar anlayamaz...yaşayan bilen anlar seni tatlımm
Allah huzurumuzu bozmasın inşşş
İYİ AKŞAMLAR ŞEKERLER
canım bitanem güzleim hoşgeldin ne iyi ettinde geldin.
amin canım inşallah inanın içimde ne fırtınalar kopuyorda burası kafamı dağıtıyor işte. bazen bi aklıma geliyor. neden öyle neden böyle diye içinden çıkamıyorum sorunların, sorunların, boğuluyoruma rtık. bazense hiç takmıyorum. ama gelincede fena koyuyor işteee. keşke unutabilsek geçmişi, keşke yeni biri gelsede unutturabilse...
öyle canım. ama karşı taraf sorun ettikten sonra yani o ediyor ama buna rağmen sana yaptırmayıp kendisi yapıyorsa insanın pskolojisi ciddi anlamda bozuluyor. topladım hayalkırıklıklarımı kalktım ayağa kapı kapı gezecepğim artık. bakalım kim gönlünden içeri alacak beni. o değil sanki etrafım erkek kaynıyormuş gibi konuştum. çevremde 1 kişi bile yok. ama halkoyunları hocamı çok beğeniyorum o ayrı. ama oda mutasıp birine benziyo. boşanmış birisiyle evlenmezki
inşallah kuzuşum yaaaa. face in olaydı verirdim adını bakardın fotosuna. trabzonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?