Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım arkadsaınla durumlar nasıl :)
eskı eısn dıyemem

Acelesi değil hayırlısı kuzucum. Mutlu olacaksan tekrar yuva kurmak nasip olsun, diğeri işkence oluyor biliyorsun.

canım arkadsaınla durumlar nasıl :)
eskı eısn dıyemem

canım pek konuşmuyoz, görüşmüyoruz. sinirimi bozuyor benim. ayrıldığımada hiç pişman etmiyor saolsun. yeni bi ilişki istiyorum inan artık kafam kaldırmıyor onun saçmalıklarını. o kadar sinir ediyorki beni 2 kaşık suda boğasım geliyor. şevkat, aşk, ilgi, huzur istiyorum ben çok mu şey istiyorum yaa

Acelesi değil hayırlısı kuzucum. Mutlu olacaksan tekrar yuva kurmak nasip olsun, diğeri işkence oluyor biliyorsun.

canım aynen öyle. pazardan beri görüşmüyoruz mesela aklınca kendini naza çekiyor. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumda inan bıktım yani. bazen nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bazende çok seviyorum yanımda olsa diyorum. bende de saçmalık var onuda biliyorum Allah banada akıl fikir versin. ama çoğunlukla görmediğide, görüşmediğimde daha rahatım. yeni bir aşk gel bana gel gelllll

canım çok pahalı yaa naptınn :26: Ayrıca bana model çok ağır geldi biraz daha spor bişeyler düşünebilirsin bence zevk meselesi tabiki ama ne biliyim bana çok ağır gibi geldi

Allah senin de gönlüne göre seni mutlu edecek birini nasip etsin canım

walla sizinki karışık bi durum konuşcak bişey bulamıyorum, mutlu olduğun gibi devam et. Sizinki başkasına göre belkidee hiç sorun olmayacak şeylerdi, karakterleriniz işte :S

bu arada dün akşam annemlere gittik. annem çok moralim bozuldu. borçlardan konu açıldı kardeşim üniv okuyo daha hiç para gönderemedim. dedim ki maaşımı aldığım gibi borçlara veriyorum zaten nasıl gönderiyim dedim. annemde dediki biz sna zamanında o kadar dedik bak çekiyosun şimdi dedi. dedim olan oldu konuşmanın ne anlamı var ben pşman değilim dedim. muhakkak öyledir ama üzülüyorum dedi.
çok zoruma gitti bi daha hayatta anneme bu konulardan bahsetmem

aileler görüyor önceden ya sonrada biz söylemiştik oluyor:S sen mutlusun maşallah üzme kendini mousse. İnşallah borçlar hafifler kardeşinede harçlı gönderebilirsin.

Allah senin de gönlüne göre seni mutlu edecek birini nasip etsin canım
amin canım inşallah inanın içimde ne fırtınalar kopuyorda burası kafamı dağıtıyor işte. bazen bi aklıma geliyor. neden öyle neden böyle diye içinden çıkamıyorum sorunların, sorunların, boğuluyoruma rtık. bazense hiç takmıyorum. ama gelincede fena koyuyor işteee. keşke unutabilsek geçmişi, keşke yeni biri gelsede unutturabilse...

walla sizinki karışık bi durum konuşcak bişey bulamıyorum, mutlu olduğun gibi devam et. Sizinki başkasına göre belkidee hiç sorun olmayacak şeylerdi, karakterleriniz işte :S

öyle canım. ama karşı taraf sorun ettikten sonra yani o ediyor ama buna rağmen sana yaptırmayıp kendisi yapıyorsa insanın pskolojisi ciddi anlamda bozuluyor. topladım hayalkırıklıklarımı kalktım ayağa kapı kapı gezecepğim artık. bakalım kim gönlünden içeri alacak beni. o değil sanki etrafım erkek kaynıyormuş gibi konuştum. çevremde 1 kişi bile yok. ama halkoyunları hocamı çok beğeniyorum o ayrı. ama oda mutasıp birine benziyo. boşanmış birisiyle evlenmezki

üzüldüm canım. ama sen bahsetmesende anneler anlar zaten. ne lanet bişey şu para yaaaaaa.... huzur vermez ama huzur bozar, mutlu etmez ama mutluluğunu alır..

sen beni öldürcen piyonist Allah iyiliğini versin koptum burda :)))))))))))) " halkoyunları hocamı çok beğeniyorum o ayrı. ama oda mutasıp birine benziyo. boşanmış birisiyle evlenmezki"
kendinle bu kadar barışık olmanı yenidendoğduma benzetiyorum bazen, sende temiz kalbinin hak ettiğini yaşayacaksın zamanı gelince inşallah.

inşallah kuzuşum yaaaa. face in olaydı verirdim adını bakardın fotosuna. trabzonlu

aileler görüyor önceden ya sonrada biz söylemiştik oluyor:S sen mutlusun maşallah üzme kendini mousse. İnşallah borçlar hafifler kardeşinede harçlı gönderebilirsin.
amin canım inşşş
üzüldüm canım. ama sen bahsetmesende anneler anlar zaten. ne lanet bişey şu para yaaaaaa.... huzur vermez ama huzur bozar, mutlu etmez ama mutluluğunu alır..

canım huzurum mutluluğum çk şükür yerinde tek belimizi büken borçlar. hiç pişman olmadım evlendiğime rabbimde pişman ettirmesin. kimse kılını kıpırdatmadı eşimin ailesinden çok kızıyorum onlara çok ve inan kalpten söylüyorum sevmiyorum. insan evladına bunu nasıl yapar hala aklım almıyo. onca borca bide perde borcunuda yıktılar en son üstümüze. düşündükçe daha çok nefret ediyorum onlardan. tek istediğim rabbim kimseye muhtaç etmesin huzurumuz yeride olsun yeter :26:

inan canım en önemlisi zaten. bizde evlenirken sadece koltuk takımı parası vermişlerdi ve bilezik taktılar o kadar. geri kalan bütün herşeyi kendimiz yaptık. sonrada söylüyolardı bize hiç para biriktiremiyonuzda bilmem nede. heralde viriktiremiz aldığımız kiraya borçlara gidiyordu gezmeye bile gidemiyorduk ilk aylarda. halada söylenirler. güya paraları yok her ay pazar parası doğalgaz parası verirdik, faturalarını öderdik.. boşanırken dedilerki siz çok para harcadınız bize 1 kr unuz geçmedi. içimden o kadar geçmediki dedim boğaza kahvaltıya bile götürdük onları. ama yinede ağzımı açmadım sadece Allaha havale ettim. boşver huzurunuz olsun da onlar dışarda ne halleri varsa görsün. Allah büyük herkesş herkese muhtaç ediyor inan.

ay çok sinirleniyorum ya Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.
İkiniz çalışmasanız o borçlar zor ödenirdi ev fln alınmazdı ne sanıyorlarsa.

boşver mousem ya enyakının kardeşin annen bile vakti geldiğinde sırtına basıp geçiyo seni çok iyi anlıyorum o yüzden bide borç gelir gecer ya eşin kötü biri olsaydııı benm annemde söledi.allahtan herifler iyi arada tozutsalardaaaaa herşey ödeniyomuş borçta harcta benmkide yıktı üğstüme perde parasını kendi maaşımdan ödedimmm boşver salla aileden kimseye sorununu anlatma gel burda anlat senin halinden ancak biz anlarıs

kuzum anneler işte evlatları için en iyisini istiyorlar benim annemde birkaç kez söledi bende napıyım dedim borç için kocamın kafasının etinimi yiyeyim mutsuzmu olayım ailesinin suçunu onun üstünemi atayım dedim bir dahada bişi demedi..üzlüolar onlarda halimize..
hem kardeşine para gönderemediğin için üzülme..artık evlisin bir evin yuvan var...durumun çok iyi olsa anca gönderebilirsin kuzum..
yarın çocuk olcak etcek sorunlarda büyüyecek o yüzden hiç üzme kendinş tatlım..
işte aileler anlayamaz bu durumu yaşamayanlar anlayamaz...yaşayan bilen anlar seni tatlımm
Allah huzurumuzu bozmasın inşşş

İYİ AKŞAMLAR ŞEKERLER

görüşürüz canım iyi akşamlar. ALlah kimsenin huzurunu bozmasın. evi olmayanlara ev, işi olmayanlara iş, kocası olmayanlarada koca versin inşallah. ama önce sağlık, sonra huzur versin Amin.

canım rabbim gönlüne göre versin inşaallah
çok büyük allahım mutlaka bir yolunu yazar tez zamanda hayırlısı ile
sen kalbini temiz tut görülecektir mutlaka

canım annen ne demiştiki ben sana demiştim demiş
olabilir insan hayatı inişli çıkışlı
birgün borcun olur ödersin birgün paran olur harcarsın
para mutluluk değilşki tamam gerekli ama herşeyde demek değil ki
ama annelerimiz işte bizim için en iyisini istediği için dayanamıyorlar
ama nasip bugün böyle yarın bambaşka olabiliriz
halimizede sonsuz şükürler olsun her daim

kız ilahi nerden biliyorsun
admaın içini mi okudun alemsin heee
nasip herşey nasi.pse bir bakmışsın o hocan eşin oluvermiş

inşallah kuzuşum yaaaa. face in olaydı verirdim adını bakardın fotosuna. trabzonlu

bana ver ben bakayım
enişte aday adayımızın resmine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…