Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet cnm baya bı yoğundum once yalan dunyayı ızledım sonra merhametı sonra muhteşem yuzyılı patron gelmeden bıtırdım

ben geldimmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım canlarımmmmmmmm
havalar çok güzelll hiç çalışasım gelmiyorrr

yarın allahın izniyle annem geliyorrrrrrr

allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canımm

İsyancım daha mobilyalar yapılıyor nisanın ortası gibi gelir...
Yüklerim zaten gelince

benzer olan bişi yokmu intertten azıık merakım gitsin yahuuu...nisanda gerçeğini görürüz

evet cnm baya bı yoğundum once yalan dunyayı ızledım sonra merhametı sonra muhteşem yuzyılı patron gelmeden bıtırdım

ohh yaa ne güzelll valllaaaa bende istiyorum...hoş salı günleri 4 ten sobnra bende beni böyle sevi izliyorum...azz öncede kuzey güneyin son sahnesini izledim

ayyy yavrummm ne güzel bir haber çok sevindimmmm
izin aldınmı pekii :44::44::44:
sabhatan beri nerdeydin bakalımmm

Aldık isyancım mobilyaları şükür...
Planladığımızdan daha yüksek bi mobilya aldık nasıl bişeyiz biz
Salon takımını falan Allah izin verirse taşınınca alırım diyorum..

Prensess güle güle kullan canım eşyalarını.
Walla kızlar ewde içe sinen eşya bile insanın kendini iyi hissetmesine sebep oluyor.
Rutin olan herşey sıkıyor bir süre sonra.

uykum var çok akşamlarıda erkenden uzandığım yerde uyuyakalıyorum görende yoğun bı işim var sanır zaten uykucuydum hamıle kaldığımdan bu yana dahada beter oldum akşam 8.30da gözlerim kapanıyo ya:26:

İsyan yok canım ya internette bulunabilecek bi model değil...
Ben de çok aradım da böyle bulamamıştım yani çok güzel olduğundan değil ,benim istediğim gibi sade , kolları ince, berjerleri de kibar...
Sadece renklerde değişiklik yaptık o biraz gösteriş katabilir...
Bilmiorum belki de kötü gelecek sonuçta kombinasyonumuz kötü olabilir bilemiyorum :18:

Şu masayı internetten buldum nasıl kızlar bayıldımm yaaaa

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/kahvalti-masa-sandalye-set-mutfak-masasi-79904919

Mutfağımda masam var bunu balkona mı alsam kiiiii

bence gerek yok tatlım yaa...ama balkon sefası sürekli yapıcaksınız yazın alabilirsin..

ayy bende sen gibi olucam hemiş olunca...benim bile akşam 9 dedimi uykum gelio yawww

ayyy yavrummm ne güzel bir haber çok sevindimmmm
izin aldınmı pekii :44::44::44:
sabhatan beri nerdeydin bakalımmm

yok canım almadım annem ilk ablama geçecek yarın bana cumartesi akşamı gelecek
pazar günüde inşş gesmelere giderizz

işlerim vardı onları yaptım yemek yedim aşağı yukarı derken geldimm

yok canım almadım annem ilk ablama geçecek yarın bana cumartesi akşamı gelecek
pazar günüde inşş gesmelere giderizz

işlerim vardı onları yaptım yemek yedim aşağı yukarı derken geldimm

kız ben duramazdım izin alırdım yahuuu..ablama giderdim çatlardım heee
ohh çok güzel bir hafta sonu olcak o zamann

eşimde alınıyo erkenden uykum gelınce. bende "ıkı sohbet etsen uykum gelmez "dıyom kalıyo oyle. eşim pek konuşmayı sevmez bende car car çene değilimdir ama onun kadarda sessız değilim sıkılıyorum akşamları

aslında bizim akşamları zevkli geçio...oyun falan oynuoz eşimle..sonra biligsayarı tv ye bağlıoz dizi film izlioz...yada tvde dizimi varsa onu izleriz...yanında abur cuburla falan ama erken kalkmak benim bünyeme uygun değil napayım

zaten çıkışta geçerim canım inşş
inşş hayırlısıyla bir gelsindeeee

inşşş tatlımmm

prenses geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben kaçırdım sanırım mobilyaların yok muydu senin:44:
Sağol canım..
Yoktu yavaştan alıyoruz biz biraz
Daha salon takımım da yok ama bu evden taşınmayı düşünüyorum sonra alıcam sanırım...
Senin de kararın hayırlı olsun cnm
Dün yazmaya fırsat bulamadım ama okudum..
İnşallah çok mutlu olursun
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun..
Hepimizin hakkında da öyle..

hayırlı olsun canım mobilyaların
teşekkür ederim ayrıca
2 ay süren bir ayrılıktan sonra bu kararı aldık ben ve ailem tabi ki umarım hayırlı bir karar olur..
mobilya demişken
kızlar okumuşsunuzdur konularımdan malum bizim salon ve yatak odası mobilyaları gitti bi tek oturma odası takımı kaldı..
bir araya gelince başka şehirde oturucaz bunuda yazmıştım şimdi biraz kararsız kaldım açıkçası salon takımı aldırsam mı acaba dye çünkü zaten hem kira hemde uzakta olacağımız için çok gerek duymuyorum ama annem alsınlar diyor..bide beyaz renk düşünüyorum isyan senin mobilyalarında beyazdı memnun musun?

eşimin ailesi borçları kapattıktan sonra arabada alacaklarmış eşime..bu sana son iyiliğimiz diyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…