- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.541
günaydın kızlarrr. dün murattan aöf kitabı aldım. ona çalışayım diyorum az. sizi öpüyorum kocaman. arada katılırım sizeeee. zaten yakalamak zor olmuyo koca günde 2 sf konuşuyoruz en fazla
günaydın kızlarrr. dün murattan aöf kitabı aldım. ona çalışayım diyorum az. sizi öpüyorum kocaman. arada katılırım sizeeee. zaten yakalamak zor olmuyo koca günde 2 sf konuşuyoruz en fazla
günaydın kuzular beni merak etmişisz ben iyiiym canlarımmmm hala adet olmadım ama deli gibi adet olckmışım gibi karnım ağrıyor arada kesiliyorr doktordan dün randevu aldım bugün kaçırdımmmm müşteriye uğrayınca bide deli gibi yağmur yağıncaaaa nolckkk benm bu halimmmmmmtest yapmıştım biliyosunuz bişey çıkmamıştı dün tekrar yapacaktımm almayı unuttumm işlerim çok yoğunn mayısta sınva varrrr ne halt edeceksemmm eşimdeee çocuk olursa olur diyooo bende bi tuhaf oluyorum gidemedim doktora inş. bugün fırsatım olursa gidicem:44:
ihmal etme şekerim git biran önce ...ağrım var diosun gelmio diosun..Allah muhafaza kist falanda olabilir...git görün biran önce...
gtcem kuzucum az sonraaaaaaaa
herkez bıraktı gitti...meğer düğün oluncaya heyecanlar,sıkıntılar bitinceye kadarmış onların arkadaşlıkları
canım o zamanlar yanınızda değildim maalesef bilemiyorum ama yinede öyle düşünmemek laızm. herkesin işi gücü varya ondan böyle oluyor...
o zaman öncelik düğün dü gerisi teferruattı, şimdi hayatın acı gerçekleri.. ev işi, iş, geçim derdi, az dinlenmek, tatil... az boş kalsakta kafamızı dinlesek diyordur herkes. ben anlamaya çalışıyorum herkesi. konuştukları kadar konuş sende kuzum. gücenmece darılmaca yok
çok çok çok durmadan konuşacaksanda başka konuya geçicez artık yapcak bişi yok. ben bu aralar iyiym burada. başka topiğe geçersem çok konuşurlar kaçırdım die üzülürüm. ama burası emin eller.. ne zmn açsam bişi kaçırmadığımı biliyorum. çok mu çıkarcıyım neyimm
bizede haber ver kuzummm tmm...inş birşi çıkmaz hava değişiminden falan olmuştur
doğru kuzum
çıkarcımısın nesin bilemedim bendeee
çok diil canım ya azıcıkk
Selam güzeller...
Dün doktora gittim mr çekildim vs...
Başağrılarım migrendenmiş
İla. yazdı tedaviye başladı...
Hayırlısı :26:
Sizde ne var ne yok bakalım
merhaba kızlar işler çok yoğun ben ise çok yorgunum. kursa gitmek beni çok yordu. evle bi alakam kalmadı zaten eşim sağolsun yardımcı olmaya çalışıyo..
citl canım bence bi test daha yap ve mutlaka dr git.
prenses canım geçmiş olsun
isyanım naptınız akşam otel ayarlaması yaptınızmı
öpüyorum hepiniziii
Aldık isyancım mobilyaları şükür...canım çok geçmiş olsun...migreni tetiklyen en büyük şey stres uzak durmaya çalış...
mobilyalarınızı aldınızmı?
Aldık isyancım mobilyaları şükür...
Planladığımızdan daha yüksek bi mobilya aldık nasıl bişeyiz biz
Salon takımını falan Allah izin verirse taşınınca alırım diyorum..
slm kızlar
prenses gecmış olsun mıgren zor. ama dıkkat et ılaçlara bağımlı olma. kardeşimdede mıgren vardı. bı sure sonra bazı ağrı kesıcı ılaçların mıgrenı tetıkledığını oğrendı doktordan ve o ılacı kestı. daha ıyı artık çok şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?