Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
slm kızlar
ownercım hakkında hayırlısı olsun. verdığın karara sevınemedım aslında. ne bıleyım şöyle düşünüyorum burda bırbırımızı tanımasakda arkadaşız. gerçekte görüştüğüm bır arkadaşımın başına bu anlattıkları gelse " bır şans daha verme düzelmez "derdim çunku. o yuzden şimdi sana iyi yapmışsın dıyemıyorum kusura bakma. üzülmenı ıstemem hepımız kadınız sonuçta olan bıze oluyo
umarım eşin bundan sonra senı hep olumlu yönde şaşırtır. Rabbım verdığın karardan pişman etmesın. ama ben olsam affetmezdım sanırım. ALLAH buyuk konuşturmasın

isyan sen çok akıllı bir kadınsın seni takdir ediyorum
çok haklısın ama işte bunu yapan abim ve erkek kardeşim olunca söylenecek pek bişey kalmıyor..affedersen gidersen bizi sil diyorlar malesef

tatlım baban annen istiyor birleşmenizi...baban kızmıyormu onlara...
kardeşlerinde sen üzüleceksin diye düşünüolar kolaymı canlarından cansın kıyamazlar..
sen kararını verince onlar seni anlayacaklardır...anlamazlarsa bile sen mutlu olunca yumuşayacaklardır...Allah korusun yalnış karar almış olsanda seni yine kucaklayacaklardır...sen sıkma canını..Rabbime dua et sana doğru yolu göstersin inş..

nerdesin kuzum sen merak ettikk yahuuu :44::44:

sibelcim yorumun beni üzmedi herkes aynı şeyi düşünecek diye bişey tabi ki yok
ama ben şunu çok iyi anladım sizleri ve aile yapılarınızı bilmem ama hem benim hemde eşimin ailesinde boşanma kararı alıp uygulamak çok zor
eşimin sülalesinde boşanan çift yok benimkinde de öyle
yani hepsi çok mu mutlu evli olanların sorunsuz mu?
ama ayrılığı çözüm olarak görmüyorlar.ben çok çaba sarfettim direttim ayrılmak için kalbimde de beynimde de bitirdim ama eşimin çırpınışları yalvarışları bir şans daha ver owner dedirtti
hem annem babamda böyle düşünüyordu hep ters düşüyorduk onlarla şimdi aynı fikirdeyiz..

isyan daha öncede söylemiştim düşüncelerini çok beğeniyorum
keşke seninle yakın dost olsaydık
valla eşin kıymetini bilsin yoksa çok kızarım enişteye

isyan daha öncede söylemiştim düşüncelerini çok beğeniyorum
keşke seninle yakın dost olsaydık
valla eşin kıymetini bilsin yoksa çok kızarım enişteye

Alah herkezin karşısına hayırlı eş çıkarsın...çünkü hayatında verdiğin vereceğin en büyük karar bence..inş sende en iyi kararı vererceksin..
keşke aynı ilde olsakta daha iyi destek olabilsek sana..
ben seni aramayı istedim ama yarana tuz basmak gibi olur diye çekindimm

Kimseyle görüşmüyordum isyancım tel numaramı da değiştirmiştim
şimdi çok iyiyim mutluyum çok şükür ayrıca min allah hayırlı eşler versin

kaç gundur ınternette sorun var 1 saat gelıyosa 5 saat gelmıyo o yuzden takıp edemedım ısyancım
ne dıyım ownercım kımse boşanmayı ıstemez. Rabbım hayırlı yazılar yazsın hepımıze

bu arada gecmısı bıraz okudum mouse sen mıydın ıncekumu soran
ben tam ıncekum değilde bıraz ılerısındekı bır ılçede balayını gecırdım. denızınden hıç memnun kalmadım çunku çok derındı. ama dediğim gıbı ıncekumdan bıraz daha ılerdeydı bızım otel.
gezılecek yer ıse o taraflarda pek yok mecbur Alanya merkeze gıdeceksın. ben genel olarak memnun kaldım Antalyadan. ama dediklerıne göre en az gezılecek yer Alanyada varmış. ona rağmen bıçok yere gıttım. yok ben sadece otelde gecıreceğim dıyosan onu bılemem cnm
ama gezıcem dıyosan Antalya merkeze yakın otellerı tercıh et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…