- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.931
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.521
isyan sen çok akıllı bir kadınsın seni takdir ediyorum
çok haklısın ama işte bunu yapan abim ve erkek kardeşim olunca söylenecek pek bişey kalmıyor..affedersen gidersen bizi sil diyorlar malesef
slm kızlar
ownercım hakkında hayırlısı olsun. verdığın karara sevınemedım aslında. ne bıleyım şöyle düşünüyorum burda bırbırımızı tanımasakda arkadaşız. gerçekte görüştüğüm bır arkadaşımın başına bu anlattıkları gelse " bır şans daha verme düzelmez "derdim çunku. o yuzden şimdi sana iyi yapmışsın dıyemıyorum kusura bakma. üzülmenı ıstemem hepımız kadınız sonuçta olan bıze oluyo
umarım eşin bundan sonra senı hep olumlu yönde şaşırtır. Rabbım verdığın karardan pişman etmesın. ama ben olsam affetmezdım sanırım. ALLAH buyuk konuşturmasın
sibelcim yorumun beni üzmedi herkes aynı şeyi düşünecek diye bişey tabi ki yokslm kızlar
ownercım hakkında hayırlısı olsun. verdığın karara sevınemedım aslında. ne bıleyım şöyle düşünüyorum burda bırbırımızı tanımasakda arkadaşız. gerçekte görüştüğüm bır arkadaşımın başına bu anlattıkları gelse " bır şans daha verme düzelmez "derdim çunku. o yuzden şimdi sana iyi yapmışsın dıyemıyorum kusura bakma. üzülmenı ıstemem hepımız kadınız sonuçta olan bıze oluyo
umarım eşin bundan sonra senı hep olumlu yönde şaşırtır. Rabbım verdığın karardan pişman etmesın. ama ben olsam affetmezdım sanırım. ALLAH buyuk konuşturmasın
isyan daha öncede söylemiştim düşüncelerini çok beğeniyorum
keşke seninle yakın dost olsaydık
valla eşin kıymetini bilsin yoksa çok kızarım enişteye
Kimseyle görüşmüyordum isyancım tel numaramı da değiştirmiştimAlah herkezin karşısına hayırlı eş çıkarsın...çünkü hayatında verdiğin vereceğin en büyük karar bence..inş sende en iyi kararı vererceksin..
keşke aynı ilde olsakta daha iyi destek olabilsek sana..
ben seni aramayı istedim ama yarana tuz basmak gibi olur diye çekindimm
kaç gundur ınternette sorun var 1 saat gelıyosa 5 saat gelmıyo o yuzden takıp edemedım ısyancım
ne dıyım ownercım kımse boşanmayı ıstemez. Rabbım hayırlı yazılar yazsın hepımıze
Kimseyle görüşmüyordum isyancım tel numaramı da değiştirmiştim
şimdi çok iyiyim mutluyum çok şükür ayrıca min allah hayırlı eşler versin
kızlar neden sakin burası herkes nerde yaa
valla bilmiom yaaa...mmmouse yoğunum dedi..
piyonist kayboldu..gofrettoda yok ortada..
prenses girdi çıktı yorum yazmadı..
elif doğum iznine çıktı..
citl de yok ortada
Benim yazdıklarımdan dolayı mı yazasın gelmiyo canım:)cnm ben okuyorumda yazasım gelmio :))
citl ne oldu acaba hastalandımı yaaa :26:
günaydın kızlar
isyan yeniden doğdum gelmeyecek mi onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?