Yeni bir ilişki için ideal süre nedir

rosssi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
467
133
648
Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi

unuttuysan erkek arkadaşını erken değil ama onun yerini doldurmak isteyip istemediğini iyi düşün

Ben ayrilali 6 ay oldu hala agliyorum. Mesela dün gece agladim bu yüzden. Yeni bi iliskiyi pek düsünemiyorum ben, o yüzden senin bu halini biraz garipsedim acikcasi..

Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi
Hiç erken değil, o ilişki tamamen bitmese senin için zaten başkasını düşünmezsin. Hayatta kaybedicek zaman yok, umarım karşına mutlu olabileceğin biri çıkar.

Bu seninle alakalı bir şey yalnız kalma korkusu var galiba.Ama sen istiyorsan erken değil yni senin hayatın sonucta ama ben de ayrıldıktan hemen 1 ay sonra yeni bir ilişkiye başlayamazdım.

Ben ayriliktan 2,5 yil sonra erkek arkadasimin ise 2 ay sonra falandi. Ama bu planli birsey degildiki. Coookkk uzun zaman sonra (10 yil falan herhalde) tekrar karsilastik, birbirimizden hoslandik, beraber bir yola cikmaya karar verdik.

Sırf bir ilşkim olsun diye bakmadığın sürece zamanın önemi yok. Yas tutacak değilsin. Hele ki senin erkek arkadaşın gibi ergen beyinli birinin yası hiç tutulmaz.

Sırf bir ilşkim olsun diye bakmadığın sürece zamanın önemi yok. Yas tutacak değilsin. Hele ki senin erkek arkadaşın gibi ergen beyinli birinin yası hiç tutulmaz.
Teşekkür ederim önceki konumu okumuşsun sanırım suan nefret ediyorum kendisinden bugün işte çok uğraştı sürekli bana yolladı durdu isleri mudure çıtlattım ama onu uyarmak yerine başka yol bulmak için uğraştı kendi yaptı beni yetişmesini yerde falan

bu kalple alakalı bir süresi olduğuna inanmıyorum ama ilgilenen falan da yoksa zorlama sevgilide olmaz be canım aklına gelir eskisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…