Yeni bir ilişki için ideal süre nedir

Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi

Bu ne kadar süre beraber olduğunuza ve ne kadar yıprandığınıza da bağlı. Bir haftalık bir ilişkiyle 10 yıllık bir ilişki aynı olmaz. Aynı şekilde fazla etkilenmeden ayrılmakla, çok yıpranarak ayrılmak arasında da fark var.

Beni kızdırmak için elinden geleni yapıyor deliricem yüksek lisans uapıyorum final haftam biliyor ve inadına üsteliyor bence beni sevmemiş hiç sizce

3 yıllık

Hatırlıyorum önce ki konunu canım, ona da iyi ki ayrılmışsınız diye yorum yapmıştım. İnan öyle birisi için 1 gün bile kaybetmene değmez. Giden günlerine yazık olmuş bundan sonrasını artık heba etme. Tam bir karaktersizlik örneği. Derler ya insanların yüzü ayrılıkta belli olur diye gerçekten doğru. Bence vaktin zamanın önemi yok. Arkadaşım çivi çiviyi söker yaa dedi. 2 hafta sonra biri ile görüşmeye başladı. Şimdi o kişi ile evli. Biri karşına çıkıyor işte bu diyorsun. Umarım o kişi karşına bir an önce çıkar.

Tamamen unuttuysan baslayabilirsin ama azıcık bile olsa eskiye dair bi iz varsa kimsenin kalbiyle oynama derim.
Bence ideal sure ayrildiktan sonra en az 3 ay bi insan oyle pat diye unutulmuyor.

Tamamen unutmak mümkün mü pekin
Tamamen unutmak derken onu zihninden kaziyip atman mumkun degil tabi.
Ona olan sevgin elbet birgun biter.Kimse vazgecilmez degildir.Kimse kimseyi de sonsuza kadar beklemez.
Yok unutamiyorum yillar gecti unutamiyorum olayina ben inanmiyorum.
Oluyor yani unutuluyor ben 3 yilimi verdigim cok sevdigim adami 3 ayda unuttum.İnsanlar biraz aci cekmekten hoslaniyor sanirim baska aciklamasi yok.
Bence bi iliski bittikten sonra oturup vok uzulmek yerine yapilmadi gereken o iliskiden ders cikarmak ve tecrube olarak gormek.
Sende oyle yap yoluna bak hayirlisi seni bulur insallah.

O zaman 1 ay biraz erken olabilir. Bir kuralı yok gerçi. Ama yeni bir ilişkiye bir önceki ilişkinizin acısını bastırmak için başlamadığınızdan emin olmak için. Öteki türlü, doğru düzgün hiç ara vermeden bir ilişkiden ötekine geçmek aşk bağımlılığı göstergesi de olabiliyor. Ben olsam, bir ilişki olmadan da kendi başıma mutlu olup, hayattan zevk almaya başlamayı beklerdim. Gerçi siz aynı işyerinde olunca biraz daha zor oluyordur bu.

3 ay once ayrildim. 2 ay sonra biriyle gorustum olmuyor ustune birini tanimak. Unutamiyorum

3 ay once ayrildim. 2 ay sonra biriyle gorustum olmuyor ustune birini tanimak. Unutamiyorum
Unutamamaktan korkuyorum şuan çok kızgınım ama içim soğumasın kızgınlığın nefretim geçmesin ya bu konuda tecrübeli kadınlarımız nerdesiniz ne yapmalı

Nisanlimi, iliskim bitmek uzereyken tanidim.
Cokta iyi oldu kendimi yalniz, mutsuz hissetmedim.
Insan yalniz olunca ister istemez gecmisi dusunup uzuluyor.

Unutamamaktan korkuyorum şuan çok kızgınım ama içim soğumasın kızgınlığın nefretim geçmesin ya bu konuda tecrübeli kadınlarımız nerdesiniz ne yapmalı

Seni en iyi anlayacak benim suan. Acini hemen sondurmek icin biriyle gorusmeyi dogru saniyorsun ne yazikki ask acisini tam yasayamadan atamazsin o aciyi. Dibine kadar yasa tuket acini. Hala ilk gunku gibi aklimda atamiyorsun kolay kolay .

Kişiye bağlı bence. Senin için şuan biri çıkmıştır karşına okeyse okeydir. Ne yani illa herkes aylarca giden itlerin ardından gözyaşımı dökmeli. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha tabi sırf ilişkim olsun diye ilişki yaşamakta saçma. Çünkü onların sonu da malum. not happy ending.

Maalesef kimse yok şuan kısmeti kapalı biriyim beğenenim çok yaklaşan yok

kendini neden zamanla sınırlıyorsunki bir ay oldu falan diye. akışına bırak, elbet biri olcak..

eski sevgiliyi unutmak için bir başkasını kullanacaksanız erken.
yok içinizde bittiyse makul ama bence yine erken.
insan duygusal olarak da dinlenmeye ihtiyaç duyar çünkü.

Ben ayrılalı 2 yıl oldu. Bir sürü insanla görüştüm, görüştürüldüm. Ama aklımda yer edindiği için kimseyle olamadım. Bu aralar artık yeni bir ilişki istiyorum ama başkasını sevebilecek miyim bilmiyorum. Siz kendinizi hazır hissediyorsanız karşınıza çıkan kişiye şans verirsiniz. Zaten o dönemde belli olur hazır olup olmadığınız böylelikle de anlamış olursunuz.

Itler mi? :)))))

Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi
24 saattir hemen ertesi gün birini bulmak gerek bu konu çok saçma İdeal süre de nedir herkes farklı toparlanıyor kimi ayrıldıktan bir yıl sonra kendine gelir kimi bir ayda taam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…