Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi
3 yıllıkBu ne kadar süre beraber olduğunuza ve ne kadar yıprandığınıza da bağlı. Bir haftalık bir ilişkiyle 10 yıllık bir ilişki aynı olmaz. Aynı şekilde fazla etkilenmeden ayrılmakla, çok yıpranarak ayrılmak arasında da fark var.
Teşekkür ederim önceki konumu okumuşsun sanırım suan nefret ediyorum kendisinden bugün işte çok uğraştı sürekli bana yolladı durdu isleri mudure çıtlattım ama onu uyarmak yerine başka yol bulmak için uğraştı kendi yaptı beni yetişmesini yerde falan
Tamamen unutmak mümkün mü pekinTamamen unuttuysan baslayabilirsin ama azıcık bile olsa eskiye dair bi iz varsa kimsenin kalbiyle oynama derim.
Bence ideal sure ayrildiktan sonra en az 3 ay bi insan oyle pat diye unutulmuyor.
Tamamen unutmak derken onu zihninden kaziyip atman mumkun degil tabi.Tamamen unutmak mümkün mü pekin
3 yıllık
Unutamamaktan korkuyorum şuan çok kızgınım ama içim soğumasın kızgınlığın nefretim geçmesin ya bu konuda tecrübeli kadınlarımız nerdesiniz ne yapmalı3 ay once ayrildim. 2 ay sonra biriyle gorustum olmuyor ustune birini tanimak. Unutamiyorum
Unutamamaktan korkuyorum şuan çok kızgınım ama içim soğumasın kızgınlığın nefretim geçmesin ya bu konuda tecrübeli kadınlarımız nerdesiniz ne yapmalı
Maalesef kimse yok şuan kısmeti kapalı biriyim beğenenim çok yaklaşan yokKişiye bağlı bence. Senin için şuan biri çıkmıştır karşına okeyse okeydir. Ne yani illa herkes aylarca giden itlerin ardından gözyaşımı dökmeli. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha tabi sırf ilişkim olsun diye ilişki yaşamakta saçma. Çünkü onların sonu da malum. not happy ending.
Kişiye bağlı bence. Senin için şuan biri çıkmıştır karşına okeyse okeydir. Ne yani illa herkes aylarca giden itlerin ardından gözyaşımı dökmeli. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha tabi sırf ilişkim olsun diye ilişki yaşamakta saçma. Çünkü onların sonu da malum. not happy ending.
24 saattir hemen ertesi gün birini bulmak gerek bu konu çok saçma İdeal süre de nedir herkes farklı toparlanıyor kimi ayrıldıktan bir yıl sonra kendine gelir kimi bir ayda taam mıErkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?