Eger sevgilinizle cinsel birliktelik oldu ise ,
Evet bunun bir suresi var.Kur'an da belirtilmis.3 ay beklemeniz lazim.3 adet donemi gectikten sonra yani hamile olmadiginiz garanti ise , yeni biri ile olabilirsiniz.
Cinsel birliktelik olmadi ise ,
Ruhsal acidan kendinizi ve hayatiniza yeni girecek olan kisiyi harap etmeden , bir iliskiye baslanabilir gorusundeyim.
Ne yani evlilik disi iliskilere izin var mi?
Belki bayanin hayatina girecek kisi 40 yillik kocasi olacak.Bilemeyiz ki , siz ne anladiniz ben tam olarak anlayamadim galiba.
evet çok erken çünkü simdi benim sevgilim olsun dediğiniz zaman o olmaz.Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi
Konu sahibesi, erkek arkadasindan ayrildigini soyluyor. Siz bekleme suresinden bahsetmissiniz.
3 senedir berabermis.Cinsel olarak birlikte oldu ise ve yarin birinden etkilense ve evlense kisa sure icinde de hamile kalsa o gebelik nasil gececek acaba ? Bu yazdigim sey , bir yakinimin basina geldi.O da habire arastirmalar yapiyordu.Surekli hafta hesabi , gebeyken babalik testi falan filan hep arastirma yapiyordu.Ben de ondan ogrendim ve actim baktim ve Kuran da yaziyor bu.Benzer birsey basina gelmesin diye yazdim.Yoksa fetva verme meraklisi falan degilim.Siz ne anladiniz ben hala anlamadim sizi.Ikinciye soruyorum.
Iyi de konusunda cinselligin "c"sinden bile bahsetmezken boyle bir yorum nereden cikti? Konu sahibi belli ki duygusal acidan soruyor bu soruyu.
akla gelmeyecek birsey degil ki bu.Neyse ya polemige donmesin lutfen.Ben niye oyle yazdigimi ayrintili olarak acikladim.Okuyunca aklima o yakinim geldi.Konu basligindan direk aklima geldi.Bu bilginin kisiye bir zarari olacagini sanmam.Gereksiz oldugunu dusundunuz , caniniz sagolsun.
Diğer bayan cinselliğe taktıIyi de konusunda cinselligin "c"sinden bile bahsetmezken boyle bir yorum nereden cikti? Konu sahibi belli ki duygusal acidan soruyor bu soruyu.
Bahsettiğiniz gibi bir durum yoktu3 senedir berabermis.Cinsel olarak birlikte oldu ise ve yarin birinden etkilense ve evlense kisa sure icinde de hamile kalsa o gebelik nasil gececek acaba ? Bu yazdigim sey , bir yakinimin basina geldi.O da habire arastirmalar yapiyordu.Surekli hafta hesabi , gebeyken babalik testi falan filan hep arastirma yapiyordu.Ben de ondan ogrendim ve actim baktim ve Kuran da yaziyor bu.Benzer birsey basina gelmesin diye yazdim.Yoksa fetva verme meraklisi falan degilim.Siz ne anladiniz ben hala anlamadim sizi.Ikinciye soruyorum.
Tabi ki duygusal açıdan soruyorum ulemaya sorduk gibi bir cevap olmusDiğer bayan cinselliğe taktı
Valla g..tünuz güzel uydurmusAraştırmalara göre ideal süre 7 ay 4gün 8 saattir . Kaynak g..tüm
Ne ee 1.5 sene mi yaş oldu 32Genelde bir önceki iliskinde harcadigin sürenin yarısı derler. Unutmak icin gereken zaman rivayeti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?