Herkes o yönde yorum yapmış .. teşekkürlerİspanyolca çok eğlenceli bence bir fırsat verin.
Ben İngilizceyi okul artı kursta öğrenmiştim uygulamalar çok var nette indirip testler vs yapabilirsinizCambly ile İngilizce öğrenmeyi deneyenler oldu mu? Ücretsiz diyaloglu uygulama tavsiye edebilir misiniz gramer de öğrenebileceğimiz?
Ya keisnlkkle ben de almancada çok zorlandımIngilizce öğretmeniyim almanca da birazcık var ama almanca ingilizceye benzese de inanılmaz zorluyor
Kendi kendinize öğrenebileceğiniz dil Korece çok eğlenceli ve de çok keyifli olacaktır
Ben koreceye başlamıştım kendi kendime cep sözlüğü de almıştım ama yarım bırakmıştım çünkü o sıra gitara da başlamıştım birinden birini bırakmam gerekiyordu
Ben de öğrenmeye başlarken çok korkmuştum ama Almanca öğrenmek çok keyifli ve o kadar zor değil. Kürtçe ve Arapça biliyorum. Sanırım onların faydası oldu. (Gırtlak açısından) ama İspanyolca da çok güzel bir dil. İlerde zamanım olursa mutlaka öğrenmek isteyeceğim bir dil.Başlıktan da anlaşılabileceği gibi bu hangi dil olurdu ? Kendi cabamla ogrenebilecegim... Netten veya kaynaklarla ?? Kolay kafamı fazla karıştırmayacak lisan önerisi olan.. İngilizcem ileri seviye başlangıç seviyesinde Almancam var .. Almanca bilen cevremde insanlar vardı onlardan biraz öğrendim bazı şeyleri okuduğumda anlıyorum.. ama.nedense almancadan hep korktum,ogrenemedim,,ilerletsem mi yoksa başka geçerli bir dil mi ??
İngilizceyi iyi biliyor sayılırım. Almanca çok kaynağım var ogrenebilecegim .. ama çok karışık geliyor bazı kelimeler falanBen de öğrenmeye başlarken çok korkmuştum ama Almanca öğrenmek çok keyifli ve o kadar zor değil. Kürtçe ve Arapça biliyorum. Sanırım onların faydası oldu. (Gırtlak açısından) ama İspanyolca da çok güzel bir dil. İlerde zamanım olursa mutlaka öğrenmek isteyeceğim bir dil.
Hazır kaynağın varken ve yola koyulmuşken bence tamamlamalısın. Yine de sen bilirsin tabiİngilizceyi iyi biliyor sayılırım. Almanca çok kaynağım var ogrenebilecegim .. ama çok karışık geliyor bazı kelimeler falan
Şimdilik en yakın bu geldi yine de diğerleri hakkında ne fikrim var ne ogrenebilecegim birimleri Almanca bilenler de çok cevremde üzerine düşeyim.biraz o zamanHazır kaynağın varken ve yola koyulmuşken bence tamamlamalısın. Yine de sen bilirsin tabi
Şimdilik en yakın bu geldi yine de diğerleri hakkında ne fikrim var ne ogrenebilecegim birimleri Almanca bilenler de çok cevremde üzerine düşeyim.biraz o zaman
Ezber mantığı bir di almanca ,l ingilizce daha kolayyYa keisnlkkle ben de almancada çok zorlandımcevremdekiler almancayi daha kolay ogrenebilecegimi söylese de ben ilerletemiyorum pek .
KesinlikleEzber mantığı bir di almanca ,l ingilizce daha kolayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?