- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Canim cok sevindim yazmani bekliyordum yolun yarisini tamamladin masallahgünaydınlarrr
bugün regl 2.günüm gayet şişim ve aslında tartı için en uygunsuz gün.
ama sabah gittim tartıldım veeeee 109,1 çıktım:)
yabi bu hafta kendıme koydugum 700 grlık hedefı 100 gr aşarak 800 gr vermişim..
ve tam 3 ayda 20,1 vermiş oldum..haftaya daha güzel bir rakam gideceğinden emınım ve o yüzden daha çok asılacagım bu hafta..
tüm isteyenler dileyenler kavuşsunar inşallah ideal kılolarına..
benım yolum daha uzun biliyorum ama en başta kendıme koydugum 3 ayda 20 kılo hedefine ulaştım bunun mutlulugunu yaşıyorum..
şimdi geldik 2.etaba..
ve benım verilecek 20 kılom var bu etapta.süre olarakta 6 ay..
24 nisanda ramazan baslıyor ve nasipse o zamana kadar 20 kılo daha atıp 89lu bir rakamda olmak istiyorum..
inşallah bunuda başarabilirirm
herkese çokkk sevgiler:)
Gunaydin bu hafta 1.8 vermisim. 1 ayi tamamladik 6 kilo oldu ve yuz de yuz yag kaybi var diyetisyen cok sevindi ama ben 8 kilo hedeflemiştim hic mutlu değilim
110.9 oldum cnmgünaydınnn aaa niye üzülüyosun full yag kaybetmıssın harikasın..kaç oldun şimdi..
tebrik ederim.moral bozmak yok bikaç ay sonra harika kılolara ınmıs olucaz
110.9 oldum cnm
Amin 1.75 boyum senin kaç evet beraberce veririz insallwh kilolarihaftaya ınsallah sende 110 altına ınmıs olursun zaten..
baya başa baş gidiyoruz..allah 90ları 80leri tez zamanda görmeyi nasip etsin.senın boyun kactı canım
Gunaydin cnm yeni baslangicin hayirli olsun qarden ve ben diyetisyene gidiyoruz gitme imkanin varsa tavsiye ederim ozellikle her hafta diyetisyen kontrolu olmasi bizi motive ediyor.Benide araniza alın kizlar lutfen. Yasim 25 ve ben hayatimda ilk defa 85 i gordum tartida.
Ve sabah basladigim diyetimi aksam bozdum malesef ...
25-30 kilo verip ideal kiloma dusmek istiyotum.
Ama motivasyonum yok. Malesef .
Destege ihtiyacim var.
3 cocukannesiyim. Hepsi kucuk kucuk.
Onlarin stresinden kendime zaman kalmiyorr.
Hem bana akil verin. Hemde destek olun lutfen.
Vucudumdan hic memnun degilim. O kadar cok kiyafetim var ki . Bazilarinin etiketi uzerinde hala. Malesef bu kahrolasi kilolarimdan dolayi giyemiyorum...
Artik istedigimi alip istedigimin icine girmek istiyorummm.
Nolur hep beraber verelim şu kilolari...
Insallah.. yarin itibariyle ilk adimi atmak istiyorumm..
Malasef canim. Diyetisyene gitme imkanim yok. Keske olsa. .Gunaydin cnm yeni baslangicin hayirli olsun qarden ve ben diyetisyene gidiyoruz gitme imkanin varsa tavsiye ederim ozellikle her hafta diyetisyen kontrolu olmasi bizi motive ediyor.qarden cok istikrarli bende onun pesinden gidiyorum sende katil tabi aramıza
Malasef canim. Diyetisyene gitme imkanim yok. Keske olsa. .
Kendimce yapacam herseyimi. Ben 4 yil once 1.5 ayda 11 kilo verdim . Ve cok guzel olmustum. Ama ustune hamilelikler olunca hepsini geri aldim malesef ve artik bu sefeer kilo veremiyorum.
Bu durumdan hic hoşnut degilim.
Goruntumu sevmiyorum. Icten ice zayiflamak istesemde midem habire yeeee diyorr.. ilk 1 haftayi kazasiz atlassam vucudum alisacak. Ilk hafta cok kritik benim icin.. insallh bu sefer sizinle beraber yolun sonunu gorurum..
Surekli girerim bu araya sizden destek almak icin..
[/QUOTE
Onemli olan karar vermek cnm kilo verdifgin zamanlari dusun diyet degilde sağlıklı beslenme olarak gormek daha kolay kilo veriliyor.Malasef canim. Diyetisyene gitme imkanim yok. Keske olsa. .
Kendimce yapacam herseyimi. Ben 4 yil once 1.5 ayda 11 kilo verdim . Ve cok guzel olmustum. Ama ustune hamilelikler olunca hepsini geri aldim malesef ve artik bu sefeer kilo veremiyorum.
Bu durumdan hic hoşnut degilim.
Goruntumu sevmiyorum. Icten ice zayiflamak istesemde midem habire yeeee diyorr.. ilk 1 haftayi kazasiz atlassam vucudum alisacak. Ilk hafta cok kritik benim icin.. insallh bu sefer sizinle beraber yolun sonunu gorurum..
Surekli girerim bu araya sizden destek almak icin..
Cok dogru canim. Burdan 10.cu takima girdim bakalim. Belki birseyler basririm boylelikle. Disiplin lazim bana.Onemli olan karar vermek cnm kilo verdifgin zamanlari dusun diyet degilde sağlıklı beslenme olarak gormek daha kolay kilo veriliyor.
haftaya ınsallah sende 110 altına ınmıs olursun zaten..
baya başa baş gidiyoruz..allah 90ları 80leri tez zamanda görmeyi nasip etsin.senın boyun kactı canım
selamlarAmin 1.75 boyum senin kaç evet beraberce veririz insallwh kilolari
qarden nerelerdesin
Cok dogru canim. Burdan 10.cu takima girdim bakalim. Belki birseyler basririm boylelikle. Disiplin lazim bana.
Bende senle ayni durumdayim bakalim.yarin nolucak bu hafta motivem düşüktüselam canım.malum 1,5 gün tatil vardı..biraz liste dışına çıktım ama kontrollüyüm..
cumayı beklıyorum sabırsızlıkla.
sen nasılsın nasıl gidiyor var mı bi yaramazlık
Bende senle ayni durumdayim bakalim.yarin nolucak bu hafta motivem düşüktü
Evet cuma günü kakaolu kek yedim 1 dilim.niye ne oldu ki?
liste dışına mı çıktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?