yeni bir mücadele için yola çıktım.yüküm ağır..başlangıç 129,2..

Gunaydin bu hafta 1.8 vermisim. 1 ayi tamamladik 6 kilo oldu ve yuz de yuz yag kaybi var diyetisyen cok sevindi ama ben 8 kilo hedeflemiştim hic mutlu değilim

Canim cok sevindim yazmani bekliyordum yolun yarisini tamamladin masallah

Gunaydin bu hafta 1.8 vermisim. 1 ayi tamamladik 6 kilo oldu ve yuz de yuz yag kaybi var diyetisyen cok sevindi ama ben 8 kilo hedeflemiştim hic mutlu değilim

günaydınnn aaa niye üzülüyosun full yag kaybetmıssın harikasın..kaç oldun şimdi..
tebrik ederim.moral bozmak yok bikaç ay sonra harika kılolara ınmıs olucaz

haftaya ınsallah sende 110 altına ınmıs olursun zaten..
baya başa baş gidiyoruz..allah 90ları 80leri tez zamanda görmeyi nasip etsin.senın boyun kactı canım
Amin 1.75 boyum senin kaç evet beraberce veririz insallwh kilolari

Benide araniza alın kizlar lutfen. Yasim 25 ve ben hayatimda ilk defa 85 i gordum tartida.
Ve sabah basladigim diyetimi aksam bozdum malesef ...
25-30 kilo verip ideal kiloma dusmek istiyotum.
Ama motivasyonum yok. Malesef .
Destege ihtiyacim var.
3 cocukannesiyim. Hepsi kucuk kucuk.
Onlarin stresinden kendime zaman kalmiyorr.
Hem bana akil verin. Hemde destek olun lutfen.
Vucudumdan hic memnun degilim. O kadar cok kiyafetim var ki . Bazilarinin etiketi uzerinde hala. Malesef bu kahrolasi kilolarimdan dolayi giyemiyorum...
Artik istedigimi alip istedigimin icine girmek istiyorummm.
Nolur hep beraber verelim şu kilolari...
Insallah.. yarin itibariyle ilk adimi atmak istiyorumm..

Gunaydin cnm yeni baslangicin hayirli olsun qarden ve ben diyetisyene gidiyoruz gitme imkanin varsa tavsiye ederim ozellikle her hafta diyetisyen kontrolu olmasi bizi motive ediyor. qarden cok istikrarli bende onun pesinden gidiyorum sende katil tabi aramıza

Malasef canim. Diyetisyene gitme imkanim yok. Keske olsa. .
Kendimce yapacam herseyimi. Ben 4 yil once 1.5 ayda 11 kilo verdim . Ve cok guzel olmustum. Ama ustune hamilelikler olunca hepsini geri aldim malesef ve artik bu sefeer kilo veremiyorum.
Bu durumdan hic hoşnut degilim.
Goruntumu sevmiyorum. Icten ice zayiflamak istesemde midem habire yeeee diyorr.. ilk 1 haftayi kazasiz atlassam vucudum alisacak. Ilk hafta cok kritik benim icin.. insallh bu sefer sizinle beraber yolun sonunu gorurum..
Surekli girerim bu araya sizden destek almak icin..

Onemli olan karar vermek cnm kilo verdifgin zamanlari dusun diyet degilde sağlıklı beslenme olarak gormek daha kolay kilo veriliyor.

haftaya ınsallah sende 110 altına ınmıs olursun zaten..
baya başa baş gidiyoruz..allah 90ları 80leri tez zamanda görmeyi nasip etsin.senın boyun kactı canım
Amin 1.75 boyum senin kaç evet beraberce veririz insallwh kilolari
selamlar
isterseniz zayıflama takımımıza gelebilirsiniz
birbirimize destek olup zayıflıyoruz ve yarışıyoruz.

Cok dogru canim. Burdan 10.cu takima girdim bakalim. Belki birseyler basririm boylelikle. Disiplin lazim bana.

merhaba hoşgeldiniz..
ara ara ugrayın inşallah bu süreçte birbirimizden destek alalım.
yaza gayet rahatlamış şekılde girelim.
takımlarda yarış havası motive edici oluyor eğer o ruh halındeysenız.
ben şimdililk bireysel devam ediyorum belkı birgün bende dahil olurum bi takıma

selam canım.malum 1,5 gün tatil vardı..biraz liste dışına çıktım ama kontrollüyüm..
cumayı beklıyorum sabırsızlıkla.
sen nasılsın nasıl gidiyor var mı bi yaramazlık
Bende senle ayni durumdayim bakalim.yarin nolucak bu hafta motivem düşüktü

selammm
yarın büyük gün :)
serüvenimin 14.haftasını geride bırakıyorum yarın..
nasip olursa tartı bana 107li bir rakam gösterirse çok sevinicem çünkü önümüzdekı hafta izindeyim ve malum çalışan insanlar için diyet düzenini kurmak daha koay.
şimdi önümdekı 4 günlük boşlukta kendımı kaybedebilirirm..illaki yediğim kaçırdıgım olacak ama bunu sporla dengelemeye çalışıcam..
en azından kılomu koruyarak atlatmak hedefindeyim..
bu konuyu daha sonra düşünmek üzere rafa kaldırıyorum şimdilik:)

hedefimiz yarın güzel rakamlar görmek..inşallah başarırım,inşallah başarırsınız bu yolda emek veren tüm arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…