Arkadaşlar bursa,Çanakkale ,balikesir bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.
Buralarin ilçelerinde gitme ihtimalimiz var.
Evliyim 1 oğlum var.ankarada kendi evimiz var ama yıllardır aynı şehirde olduğumuz için yeni bir şehire gitmek istiyiruz.gideceğim yerde kiraya çıkıp kendi evimizi kiraya vericez.
Yeni bir şehir ruhsal olarak iyi gelir mi?
beeen been :)) ben doğup büyüdüğüm istanbulumu cok severkeen bişiler yaşadım tüm cevemi arkadslarımı kaç senelik işimi herşeyi bıraktım eşime başka şehire geldik ve gaaayyeetttee mutluyum sakin huzurlu iyikiii gelmişim gerçekten iyi tarafından bakın lütfen ben hayatta başka sehirde yaşayamam diyen bir insandım ben bile yaşıyosam sizde yaparsınız korkmayın ne güzel yeni sayfa gibi düşünün yeni bi hayat :)) hayırlı olsun inşallah :)Arkadaşlar bursa,Çanakkale ,balikesir bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.
Evliyim 1 oğlum var.ankarada kendi evimiz var ama yıllardır aynı şehirde olduğumuz için yeni bir şehire gitmek istiyiruz.gideceğim yerde kiraya çıkıp kendi evimizi kiraya vericez.
Bursa'ya gelmeyin, Balıkesirin merkez sıkıcı Bandırma yı tavsiye ederim, Çanakkale merkez olursa bu saydıklarınızın en iyisi ama ilçelerden uzak durun..Arkadaşlar bursa,Çanakkale ,balikesir bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.
size katılıyorum ..mini bi tur yapın..fırsatınız varsa mini bir tur yapın bu şehirlere kendiniz karar verin gideceğiniz şehire. mutlu olmak için bir bahaneniz de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?