Yeni Bir Yıl Eskimiş Bir Ben

Özellikle geleceğe yönelik bi kaygı durumu var bende, yazılan yorumlara cevap verdikçe onu fark ediyorum. Kendi beklentilerim ve kaygılarım altında kendimi eziyormuşum resmen. Nasıl cözerim bu kısmı daha bulamadım ama en azından soruna iliskin daha net bi bakıs acım var artık. Tesekkür ederim yorumunuz için.

Bu arada kalimba hic görmemistim, google araması yapıp yeni bi sey kesfettim sayenizde

Cidden teşekkür ederim Mune ya, kafamda kendi kendine dönen milyon tane soruya cevap verecegime senin dışarıdan bi gözle nokta atışı sorularına cevap vermek iyi geldi iki gündür.
Rica ederim Aslında kendini biraz cesaretlendirsen üstesinden gelemeyeceğin şey yok, bende bıraktığın izlenim donanımlı, kültürlü, aklı başında biri olduğun yönünde, iyi yetiştiğin yetiştirildiğinde aşikar bunu kurduğun cümlelerden dahi anlamak mümkün, velhasıl hayallerin amaçladıkların için adım atsan belki biraz tökezlersin fakat hedeflerine başarıyla ulaşırsın ama garanticilik risk almaktan korkma eğilimin içindeki potansiyeli baskılıyor.

Doğru noktalara ne kadar isabetli atış yaptım bilmiyorum lakin bazı insanlarda tümden karakterini bilmesen de, nasıl desem potansiyelini sezinlersin ya, içindeki o potansiyeli görüyorum ve şahsen bir gün seni hedeflediğin noktada görmeyi çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…