Off neyim eksik de benim tamamlanamıyorum, huzursuzum?
Kısıtlamalar, yasaklar, bazısı yerinde bazısı yersiz önlemler, içine sıkıştığımız bu evden işe - işten eve hayat benliğimi sömürdü gerçekten bu sene, çıkışı göremiyomuşum gibi hissetmemin bi sebebi bu herhalde haklısınız.2020 hepimiz icin hem monoton hemde sıkıcı gecti bir yerde. Tabi imkanlarimiza sükrediyorum ac degilim acikda degilim gecim derdi cekmiyorum, ama su anda yapmak istedigimiz hicbirsey yapamiyoruz. Buda yoruyor insani biraz. Bugün Almanyada yeni kisitlamalara karar verilecek. Ben bir senedir zaten nerdeyse eve tikilip kaldim daha neyin kisitlamasi diye bagrasim var. Ama sonra bir bakiyorsun polis burda dügün nisan dogum günleri basiyor
Aynen öyle, sıkılmaktan sıkıldımne huzursuzluğu bildiğin dümdüz mutsuzluk.
sıkılmak bile sıkıcı artık her gün aynı şeyler.
Gerçekten hayatımızdan koca bi yıl çalındı, hala da sonu görünmüyorAslında çok normal, iki ay sonra bir senedir normalimiz değişmiş olacak. Evdeyiz, yazın biraz daha rahattık ama şu an hem kış depresyonu hem de evden çıkamamanın sıkıntısı var. Eğer kan değerlerinde falan bir şey yoksa mevsimsel depresyondur. Ben de aynıyım her gün aynı her gün. Bahara düzelmeye başlarız diye umudum.
Aynen öyle, sıkılmaktan sıkıldım
Gerçekten hayatımızdan koca bi yıl çalındı, hala da sonu görünmüyorHaklı çıkarsınız da bahara kadar kendimize gelmis oluruz umarım. Bu arada kan testi hic gelmemisti aklıma, belki de güneşi görmeye görmeye D vitaminim mi dibi gördü gerçekten.
Koyuyla işaretlediğim yerin altına imzamı atarım. Başlamak istediğim her sey, edinmek istedigim her tecrübe yarım kaldı. Devam eden seyler ise süreklilige bindi ve benim tahammülüm kalmadı resmen.ya yazmışsın ya evden işe işten eve.. bana ne kadar lüks geldi halbuki
hepimiz kendi rutinimizden bezdik bu süreçte.
geçecek beklemekten başka yol yok. akıl sağlımız zedelendi resmen.
Sabah uyanıyorum, hızlı ve protein agırlıklı bi kahvaltı yapıyorum. Minimum keyif maksimum doyuruculuk.Bize bir gününüzü anlatır mısınız
Bi genel kontrol de ben ayarlayıp ihtiyaca göre takviyeye başlayayım bari. Hastanelere zorunda kalmadıkca gidilecek zaman değil diye diye erteleyip duruyorum bi sürü seyi zaten aylardır. Ya da biraz daha erteleyip ruhsuzluğa iyi gelen bi multivitamin var mı dire sormak için eczanenin yolunu tutsam da olur gibiMuhtemelen hepimizde aynısı oldu. Ben Solgar multiye başladım, en son geçen Mart’ta düşüktü D ve B12 vitaminlerim. Biraz daha iyi gibi oluyorum düzenli aldıkça, pandemi yüzünden yeniden baktırmadım da. Bakalım ayarlayıp bir check up yaptırmak istiyorum.
Ama ben resmen hayatın kendisine olan merak ve ilgimi kaybediyorum.
Ben bir günümü yazsam ii hissedersin emin ol.Sabah uyanıyorum, hızlı ve protein agırlıklı bi kahvaltı yapıyorum. Minimum keyif maksimum doyuruculuk.
İş dışında bi yere gitmediğimden ve keyifle gezip görerek alışveriş yapma imkanı da kalmadığından yeni ve güzel giysiler alacak bi hevesim de yok, o yüzden benzer şeyleri giyiyorum. Çok salmadan ortalama bi özenle hazırlanıyorum.
İşe gidiyorum. Aynı yüzlerle, bazen masa başında bazen dışarıda ama hep benzer mekanlarda mesaimi bitiriyorum. Ne uzuyorum ne kısalıyorum, aynı şeyleri başarıyorum, aynı şeyler asla yetişmiyo.
Sonra evime gidiyorum. Duruma göre yemek yapıyorum. Bazen keyifleneyim diye hic denemedigim abuk tarifler deniyorum. İse de yarıyo az biraz. Bi şeyler izliyorum sonra. Film girmiyo dogru dürüst vizyona malum, diziler vs. oyalanıyorum öyle. Okuyorum bazı akşamlar.
Bazı akşamlar bu ay bütçemden online egitime ne ayırabilirim ona bakıp egitimlere kayıt oluyorum.
Ama çok şey biliyomuşsun sen dur maaşına zam yapalım ya da sana daha iyi bi konum verelim ya da hadi git sunları da ögren gel sana egitim ayarlayalım demiyolar. Pandemi diyolar, ekonomik daralma diyolar.. Yine de iyi insanlarla iyi koşullarda çalışıyosun, belanı mı arıyosun bu istikrarsızlıkta diyorum işimi yapıyorum.
Sevdiğim insanlarla görüntülü konuşuyorum azar azar. Benim gibi herkes de eve tıkıldığından kimsede anlatacak yeni bi şey yok.
Romantik anlamda hayatımda var bi boşluk, bubaralar dolacak gibi de durmuyo.
Haftasonları uslu bi kız oluyorum ve sudan sebeplerle dışarı çıkıp kimseyi riske atmıyorum. Balkona kaçıyordum en azından havalar delirmeden önce, simdi onu da pek yapamıyorum.
Bunu unutmuşum ek yapayım; düşünüyorum bol bol. Ben kimim, ne istiyorum, ne kadarına sahip olabileceğim, nereye gidiyo bu hayat diye. Açtığım konudan da anlaşılacagı üzere o düşünceler de bunalmıs ve melankolik bi halde malesef.
Tabi sadece benim degil belli ki. İyi monotonluktan tek deliren ben değilmişim diye sevineyim mi hepimize üzüleyim mi bilemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?