- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
Yeni birini gördüm hoşlandım Instagramdan ekledim sizce onun bana yazmazsi için ne yapabilirim hikaye atmıstı onuda begendim ama hâla kendinden ses yok bende dün hikaye atmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani hiakye atmıstı onu beğendim ama adım gelmedi hâlaDoğal davran.![]()
Kendini atmıştı bide kendim adım atmak istemiyorum kendi atsın istiyorum sizce ne yapabilirizTekrar hikaye atarsa . Onunla ilgili yorum yap. Abartmadan .hikayesi neyle ilgiliydi.
Bence adım atmak istese eklendiğinde atardı. Ama çekingen bir yapısı varsa biraz bekle. Belki yazabilir. Ama yazmazsa sen hikayesine yorum yazabilirsin ilerde. Kendi fotosunu atarsa yorum yapma tabi. Genel bir konuda hikaye atarsa yazarsınKendini atmıştı bide kendim adım atmak istemiyorum kendi atsın istiyorum sizce ne yapabiliriz
Başkası olma kendin ol böyle daha güzelsinYeni birini gördüm hoşlandım Instagramdan ekledim sizce onun bana yazmazsi için ne yapabilirim hikaye atmıstı onuda begendim ama hâla kendinden ses yok bende dün hikaye atmıştım
Öyleyim zaten ama uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum konuşmak istiyorum onunlaBaşkası olma kendin ol böyle daha güzelsin![]()
Size karşı yoğun bir ilgisi olsa zaten yazardı demek ki yok zorlama bence zaten yeterince yapmıssın elinden geleni hem takip isteği atıp hem de hikaye beğenmek yeterli bundan sonrası bırak ona kalsın.Kendini atmıştı bide kendim adım atmak istemiyorum kendi atsın istiyorum sizce ne yapabiliriz
İlgi alanları neler. Onlarla alakalı bir kaç hikaye at.Kendini atmıştı bide kendim adım atmak istemiyorum kendi atsın istiyorum sizce ne yapabiliriz
Asker kendisi kendisiyle ilgili bişe bilmiyorumİlgi alanları neler. Onlarla alakalı bir kaç hikaye at.
Sen de bunu paylaş; hemen anlar:
Size karşı yoğun bir ilgisi olsa zaten yazardı demek ki yok zorlama bence zaten yeterince yapmıssın elinden geleni hem takip isteği atıp hem de hikaye beğenmek yeterli bundan sonrası bırak ona kalsın.
Daha yeni gördü ama beni istek atınca gördüİlgisi olsa çoktan yazardı zaten
Ahmet Şafak 'tan ' Yalnız Kurt ' şarkısını paylaş.Asker kendisi kendisiyle ilgili bişe bilmiyorum
Şimdi siz hoşlandınız diye karşı tarafta sizden hoslanacak diye bir şey yok. Kaldı ki hayatında birinin olup olmadığı ne malum?Neden dalga konusu yapıyosun olamaz mı yani anlamıyorum hem ben evlenmek istiyorum dediğimi hatırlamıyorum
Biliyorum yok hayatında biriŞimdi siz hoşlandınız diye karşı tarafta sizden hoslanacak diye bir şey yok. Kaldı ki hayatında birinin olup olmadığını ne malum?
O zaman gönlünüzce olsun.Biliyorum yok hayatında biri