- 27 Kasım 2022
- 63
- 42
- 3
- 38
- Konu Sahibi canimkendimm
-
Kırk yılın başı biriyle uyuştum o da böyle çıktı hay şansımaSonra gördüm. Huri gibi geliyorsunuz tabi amcaya şimdi
Kime inanacağız güveneceğiz ben çok yoruldum artıkBir iki daha konuşsa nız anlarsınız bence arada fark çok
Yaşınız daha büyük değil ki ama kızmakta haklısınızKime inanacağız güveneceğiz ben çok yoruldum artıkkırk yılın başı biriyle uyuştum o da böyle çıktı. Şok içindeyim (
Yaş farkı ürkütücü geliyor ama ben yine de bi şans verilmesi tarafındayım. Sonradan pişman olmamak için. Bi kahve içtiniz diye evlenecek değilsiniz. Daha yüz yüze görüşmedim demissiniz. Yüz yüze bi görüşün anlatsın neden boşandığını kendini. Bakin bakalım bi çekim oluyo mu aranızda. Resimden bi şey anlayamazsınız bazen bi tavır bi duruş çeker sizi. Belli olmaz. Ama sakın yaşım geçti bir an önce evlenip yuva kurmalıyım psikolojisiyle karar vermeyin. Farz edin 25indesiniz ve biriyle tanisiyosunuz bu rahatlık ve öz güvende olun. Bi kere gördünüz diye evlenme sevgili kararı verecek değilsiniz. Bi kahve için sonrası anlarsınız az çokMerhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
Bak öyle diyip kendinizi çaresiz bir havaya sokmayın. Çekmeyin kötü enerjiyi. Daha gençsiniz yahuu düzgün çıtır bir bey çıkar karşınızaBen 10 yaşa bile fazla diyordum. Daha fazla has farki olan biriyle asla falan derim hep. Kırk yılın başı biriyle uyuştum o da böyle çıktı
Yaş farkı ürkütücü geliyor ama ben yine de bi şans verilmesi tarafındayım. Sonradan pişman olmamak için. Bi kahve içtiniz diye evlenecek değilsiniz. Daha yüz yüze görüşmedim demissiniz. Yüz yüze bi görüşün anlatsın neden boşandığını kendini. Bakin bakalım bi çekim oluyo mu aranızda. Resimden bi şey anlayamazsınız bazen bi tavır bi duruş çeker sizi. Belli olmaz. Ama sakın yaşım geçti bir an önce evlenip yuva kurmalıyım psikolojisiyle karar vermeyin. Farz edin 25indesiniz ve biriyle tanisiyosunuz bu rahatlık ve öz güvende olun. Bi kere gördünüz diye evlenme sevgili kararı verecek değilsiniz. Bi kahve için sonrası anlarsınız az
Konuyu güncelledim. Dün görüştük kendisiyle. Sohbet ettik iyiydi güzel gitti. Ayrılırken bir şey diyeceğim dedi. Aslına ben 45 değil 52yim dedi. Herkes genç gösterdiğimi söylüyor ben de öyle hissediyorum dedi. Ben tabi şok oldum. . Adam demese anlamazdım yaşını. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Yok dedi yemin etti falan. Hala şoktayım. Hayal kırıklığına uğradım resmen. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam.Yaş farkı ürkütücü geliyor ama ben yine de bi şans verilmesi tarafındayım. Sonradan pişman olmamak için. Bi kahve içtiniz diye evlenecek değilsiniz. Daha yüz yüze görüşmedim demissiniz. Yüz yüze bi görüşün anlatsın neden boşandığını kendini. Bakin bakalım bi çekim oluyo mu aranızda. Resimden bi şey anlayamazsınız bazen bi tavır bi duruş çeker sizi. Belli olmaz. Ama sakın yaşım geçti bir an önce evlenip yuva kurmalıyım psikolojisiyle karar vermeyin. Farz edin 25indesiniz ve biriyle tanisiyosunuz bu rahatlık ve öz güvende olun. Bi kere gördünüz diye evlenme sevgili kararı verecek değilsiniz. Bi kahve için sonrası anlarsınız az çok
Genceciksiniz daha, kimsenin emeklilik yatırımı olmayın.Kırk yılın başı biriyle uyuştum o da böyle çıktı hay şansıma
İşte çıkmıyor da aslında. Garip garip insanlara denk geldim hep.Bak öyle diyip kendinizi çaresiz bir havaya sokmayın. Çekmeyin kötü enerjiyi. Daha gençsiniz yahuu düzgün çıtır bir bey çıkar karşınıza
Haklısın valla kimse güvensem elimde kalıyorGenceciksiniz daha, kimsenin emeklilik yatırımı olmayın.
Kimse çıkmıyor diye yalan söyleyen kocaman bir adamla da ilişki yaşamayın benceİşte çıkmıyor da aslında. Garip garip insanlara denk geldim hep.
Konuyu güncelledim. Dün görüştük kendisiyle. Sohbet ettik iyiydi güzel gitti. Ayrılırken bir şey diyeceğim dedi. Aslına ben 45 değil 52yim dedi. Herkes genç gösterdiğimi söylüyor ben de öyle hissediyorum dedi. Ben tabi şok oldum. . Adam demese anlamazdım yaşını. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Yok dedi yemin etti falan. Hala şoktayım. Hayal kırıklığına uğradım resmen. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam.
E tamam bastan nakavt. Ben de yorumumu güncelliyorumKonuyu güncelledim. Dün görüştük kendisiyle. Sohbet ettik iyiydi güzel gitti. Ayrılırken bir şey diyeceğim dedi. Aslına ben 45 değil 52yim dedi. Herkes genç gösterdiğimi söylüyor ben de öyle hissediyorum dedi. Ben tabi şok oldum. . Adam demese anlamazdım yaşını. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Yok dedi yemin etti falan. Hala şoktayım. Hayal kırıklığına uğradım resmen. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam.
Sığ bir bakış açısı. Belki de kadın kötüdür de o yüzden boşanılmıştırAdam tamamen loser konumunda size karşı;
-yasli
-dul
-cocuklu
Tabi size iyi davranacaktir, köprüyü geçene kadar prenses gibi ama ben burada öğrendiğim şu söze çok inanıyorum;
Bir kadın çocuğa rağmen boşanıyorsa o adamdan bir halt olmaz, kaçın topuklarinizi kıçınıza vura vura kaçın sonra gelip dilek gibi konular acarsiniz burada.
Aaaa yuhhhKonuyu güncelledim. Dün görüştük kendisiyle. Sohbet ettik iyiydi güzel gitti. Ayrılırken bir şey diyeceğim dedi. Aslına ben 45 değil 52yim dedi. Herkes genç gösterdiğimi söylüyor ben de öyle hissediyorum dedi. Ben tabi şok oldum. . Adam demese anlamazdım yaşını. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Yok dedi yemin etti falan. Hala şoktayım. Hayal kırıklığına uğradım resmen. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam.
Aynen haklısınKimse çıkmıyor diye yalan söyleyen kocaman bir adamla da ilişki yaşamayın bence
Konuyu güncelledim. Adam 45 değil 52yim dedi görüşme sonundaSığ bir bakış açısı. Belki de kadın kötüdür de o yüzden boşanılmıştır
Konu sahibi bir şans verebilirsin bence
Yaşı konusunda bile yalan söyleyen birisi başka konularda da söyler belkide hala evli ve bosanmamista olabilir.İnternetten tanıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?