Yeni birisiyle tanıştım ama kafam karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Yaş farkı ürkütücü geliyor ama ben yine de bi şans verilmesi tarafındayım. Sonradan pişman olmamak için. Bi kahve içtiniz diye evlenecek değilsiniz. Daha yüz yüze görüşmedim demissiniz. Yüz yüze bi görüşün anlatsın neden boşandığını kendini. Bakin bakalım bi çekim oluyo mu aranızda. Resimden bi şey anlayamazsınız bazen bi tavır bi duruş çeker sizi. Belli olmaz. Ama sakın yaşım geçti bir an önce evlenip yuva kurmalıyım psikolojisiyle karar vermeyin. Farz edin 25indesiniz ve biriyle tanisiyosunuz bu rahatlık ve öz güvende olun. Bi kere gördünüz diye evlenme sevgili kararı verecek değilsiniz. Bi kahve için sonrası anlarsınız az çok

Buraya sordugunuza gore icinize sinmiyor. Insan biriyle evlenmek istediginde, evlenecegini anladiginda cok da sormuyor. Ayrica yasiniz daha 35. Evet cok genc degilsiniz ama universitede okuyan cocugu olan birine de kalmadiniz bence. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Ben 10 yaşa bile fazla diyordum. Daha fazla has farki olan biriyle asla falan derim hep. Kırk yılın başı biriyle uyuştum o da böyle çıktı
Bak öyle diyip kendinizi çaresiz bir havaya sokmayın. Çekmeyin kötü enerjiyi. Daha gençsiniz yahuu düzgün çıtır bir bey çıkar karşınıza

Konuyu güncelledim. Dün görüştük kendisiyle. Sohbet ettik iyiydi güzel gitti. Ayrılırken bir şey diyeceğim dedi. Aslına ben 45 değil 52yim dedi. Herkes genç gösterdiğimi söylüyor ben de öyle hissediyorum dedi. Ben tabi şok oldum. . Adam demese anlamazdım yaşını. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Yok dedi yemin etti falan. Hala şoktayım. Hayal kırıklığına uğradım resmen. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam.

yas 52. Buldu tabi bekar genc kadini kacirmaz. Buyuk konusmak istemiyorum ama adam dede resmen. Yalanci bir de. Neymis yasi genc gosteriyormus.

E tamam bastan nakavt. Ben de yorumumu güncelliyorum bırak dengini bulsun.begensen de çok büyük adam.ustunde durma bence. Allahtan yalan söylediğini söylemiş. Tersi de olabilirdi. Kısmet değilmiş de boşver. Ayrıca yaşın çok büyük degilki. Ben de 32imde evlendim. Öncesinde hiç evlilik dusunmuyodum. Nasip işi bunlar. Illa yuva kurayim yaşım geçiyor mantığıyla bi karar verirsen yanlış karar verirsin.kafana takmadigin an mutlaka bi yerden çıkacaktır karşına.

Sığ bir bakış açısı. Belki de kadın kötüdür de o yüzden boşanılmıştır
Konu sahibi bir şans verebilirsin bence

Aaaa yuhhh
Koşarak kaç

İnternetten bir kere görüştünüz diye mi gelip buraya konu açmıştınız… kafam karışık falan deyince ben de arada arkadaşlar var, iletişiminiz var yüzyüze görüşüyorsunuz falan sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…