Yeni birisiyle tanıştım ama kafam karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba. Bosanmis, cocuklu adamla evlenilmez diye dusunenlerden degilim.

Lakin siz buraya yazip gorus istediginize gore baslamadan bitirmenizi tavsiye ederim. Zira psikolojiniz kaldiracak gibi gorunmuyor. Genelde boyle dusunenler kompleks yapip cevreden de sakliyor ikinci es oldugunu, kendi cocugunun ablasi/abisi oldugunu. Sizde de bu potansiyel var gibi. Ustelik adam sizden 10+ yas buyukmus. Yenisine saglik deyin, gecin.

Geçen yıl biriyle tanıştırıldım, düzgün bir adam, kendi memur, eşi vefat etmiş ve niyeti direkt evlilik, adamın görünüşünü hiç ama hiç beğenmedim herhangi birşey hissedebilecegim biri değildi anında kestirip attım, demem o ki çok az da olsa siz etkilenmiş olmalısınız ki konu acmissiniz o yüzden şans verin derim, benim gibi hiç etkilenmemis olsaydınız burda konu açmaya gerek duymazdınız, herşey gönlünüzce olsun

Ünv okuyan çocuğu varsa 2. Evlilikte çocuk istemez muhtemelen.

Sizin de yaşınız var ve hiç evlilik yapmamışsınız.

Anne olmak istersiniz illa ki

Bu konuda uyumsuzluk yaşarsını gibi geldi.

Aaaaaaa kızdım ama şimdi
bende görüşün ne olacak demiştim ama olmaz öyle şey

kart zampara yalancı!!

aynen öyle kesinlikle zaten istemiyorum artık. yaşının yanında yalancı olması cabası

seversem çok önemsemem ama adam hem yalancı hem kart zampara çıktı. hem istemem hem de güvenmem zaten artık

Ünv okuyan çocuğu varsa 2. Evlilikte çocuk istemez muhtemelen.

Sizin de yaşınız var ve hiç evlilik yapmamışsınız.

Anne olmak istersiniz illa ki

Bu konuda uyumsuzluk yaşarsını gibi geldi.
1 tane olabilir falan dedi ama birbirimize uygun değiliz zaten çok büyük benden. bir de yalancı

değilim tabi ki ama sevmek sevilmek istiyorum yuva kurmak anne olmak istiyorum
üzgünüm ama 52 yasında bir adam tekrar baba olmaya okadar da hevesli olmayacaktır, belki siz cok istediniz diye kabul eder ama dogum sonrasında sorumluluk almaz yapayalnız kalırsınız, birçok konuda cok çatışırsınız. hani 10 yaşa kadar yaş farkı tolere edilebilir bence ama fazlasında mutlaka uyumsuzluk cıkar

ben 10 yaş var sanıyordum görüşene kadar. baktı ki ben olumlu gibiyim ayrılırken 52 olduğunu itiraf etti. ama itiraf etmese 45 yaşa inanırdım yani. çok fazla yaş farkı var ve yalancı olması zaten kabul edilebilir bir şey değil. zaten gerçek yaşını önceden söylemiş olsaydı görüşmezdim. kendisine de bunu söyledim.

Çocuğu büyük sorun olmaz da.
Çekim olmadıysa hiç uğraşma.
Çok iyi dediğin adam kuzu postunda bir kurt çıkabilir .
Çekim hissettiğin adamda kurt çıkabilir tabi.
O zaman en azından çekim vardu dersin.
Bende mantık böyle işliyor

Kesinlikle katılıyorum.Adam iyi koca,.aile babasi olsa ilk eşi bir çocukla boşanmazdi.10 yaş zaten çok fazla 40.dan sonra yaşlanma hızlanıyor.
Ben katılmıyorum.
Anlaşamamış ayrılmıştır.
Ne alajası var yani.
Çok büyük bir önyargı bu .

aksi gibi adamı beğendim yani bir de hem yalancı hem kart zampara çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…