- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi canimkendimm
-
Merhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
Geçen yıl biriyle tanıştırıldım, düzgün bir adam, kendi memur, eşi vefat etmiş ve niyeti direkt evlilik, adamın görünüşünü hiç ama hiç beğenmedim herhangi birşey hissedebilecegim biri değildi anında kestirip attım, demem o ki çok az da olsa siz etkilenmiş olmalısınız ki konu acmissiniz o yüzden şans verin derim, benim gibi hiç etkilenmemis olsaydınız burda konu açmaya gerek duymazdınız, herşey gönlünüzce olsunMerhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
10 yaş bence sorun edilcek bir yaş değildoğru insanı bulamıyorum. hep üzüldüm hep yanlış insanlara denk geldim. 10 yaş fazla evet ama daha çok çocuğu olması kafamı karıştırıyor. mesleklerimiz benzer onda sıkıntı yok
Ünv okuyan çocuğu varsa 2. Evlilikte çocuk istemez muhtemelen.Merhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
Neden anlaşamıyor? Çünkü bir kadın kolay kolay ayrılmaz. Nasıl biri ki anlaşmamış. Ayrıntılar önemli.anlaşamadık diyor
Aaaaaaa kızdım ama şimdiKızlarrrrrrrrr dün görüştük oturduk sohbet ettik güzel gitti diyebilirim. Baktı ben olumlu gibiyim ayrılırken ne dedi biliyor musunuz? Ben aslında 45 değil 52 yim dedi. Ben şok oldum. Nasıl yani dedim. Herkes 45 gibi durduğumu söylüyor ben de öyle hissediyorum falan dedi. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Hayır yok sadece yaş dedi yemin etti falan. Şoku hala atlatamadım. Yani yaşını onceden söylese zaten görüşmezdim ama işin garip kısmı adamı beğenmiş olmam. Hayal kırıklığı ve şok içindeyim
değilim tabi ki ama sevmek sevilmek istiyorum yuva kurmak anne olmak istiyorumBir şey diyeceğim evlenmek zorunda mısınız?
sordum da hep kadını suçlayıcı şeyler anlattı tabi kimse ben suçluyum demezCus! 45 nerde 52 nerde! Ben olsam karisindan neden ayrilmis (adama sormadan) ogrenirdim.
erkek ama gözüm yok çok zor benim içinÇocuk sorun malesef. Hele ergen ya da daha büyükse ve o çocuk kız çocuğu ise geçinmenix zor. Babayı kıskanıp hayatı zehir ediyorlar. İyi düşünün derim.
aynen öyle kesinlikle zaten istemiyorum artık. yaşının yanında yalancı olması cabasıYuhhh yani. Kartoloşa bak sen. Bekar genç çocuksuz kadın bulmuş yalanlarla kafalama derdinde. Sizin derdiniz mi yok? Başınıza bela mı arıyorsunuz? 52 yaş ne 35 ne. Görüşmeyin bir daha sakın. Az kendinizi sevin önrmseyin evlenicem diye çakalların eline düşmeyin. 5 yıl sonra o çökmüş 60 olmuş olacak sizse 40. Oturur dövünürsünüz naptım ben diye. Yol yakınken dönün
seversem çok önemsemem ama adam hem yalancı hem kart zampara çıktı. hem istemem hem de güvenmem zaten artıkMerhaba. Bosanmis, cocuklu adamla evlenilmez diye dusunenlerden degilim.
Lakin siz buraya yazip gorus istediginize gore baslamadan bitirmenizi tavsiye ederim. Zira psikolojiniz kaldiracak gibi gorunmuyor. Genelde boyle dusunenler kompleks yapip cevreden de sakliyor ikinci es oldugunu, kendi cocugunun ablasi/abisi oldugunu. Sizde de bu potansiyel var gibi. Ustelik adam sizden 10+ yas buyukmus. Yenisine saglik deyin, gecin.
konuyu güncelledim adam 45 değilim 52 yim diye itiraf etti10 yaş bence sorun edilcek bir yaş değil
1 tane olabilir falan dedi ama birbirimize uygun değiliz zaten çok büyük benden. bir de yalancıÜnv okuyan çocuğu varsa 2. Evlilikte çocuk istemez muhtemelen.
Sizin de yaşınız var ve hiç evlilik yapmamışsınız.
Anne olmak istersiniz illa ki
Bu konuda uyumsuzluk yaşarsını gibi geldi.
kadını suçlayıcı şeyler söyledi hep ama ben suçluyum der mi erkekler. hiç görmedimNeden anlaşamıyor? Çünkü bir kadın kolay kolay ayrılmaz. Nasıl biri ki anlaşmamış. Ayrıntılar önemli.
zaten istemiyorum artık hem yalancı hem de çok yaşlıAaaaaaa kızdım ama şimdi
bende görüşün ne olacak demiştim ama olmaz öyle şey
kart zampara yalancı!!
üzgünüm ama 52 yasında bir adam tekrar baba olmaya okadar da hevesli olmayacaktır, belki siz cok istediniz diye kabul eder ama dogum sonrasında sorumluluk almaz yapayalnız kalırsınız, birçok konuda cok çatışırsınız. hani 10 yaşa kadar yaş farkı tolere edilebilir bence ama fazlasında mutlaka uyumsuzluk cıkardeğilim tabi ki ama sevmek sevilmek istiyorum yuva kurmak anne olmak istiyorum
ben 10 yaş var sanıyordum görüşene kadar. baktı ki ben olumlu gibiyim ayrılırken 52 olduğunu itiraf etti. ama itiraf etmese 45 yaşa inanırdım yani. çok fazla yaş farkı var ve yalancı olması zaten kabul edilebilir bir şey değil. zaten gerçek yaşını önceden söylemiş olsaydı görüşmezdim. kendisine de bunu söyledim.üzgünüm ama 52 yasında bir adam tekrar baba olmaya okadar da hevesli olmayacaktır, belki siz cok istediniz diye kabul eder ama dogum sonrasında sorumluluk almaz yapayalnız kalırsınız, birçok konuda cok çatışırsınız. hani 10 yaşa kadar yaş farkı tolere edilebilir bence ama fazlasında mutlaka uyumsuzluk cıkar
Ben katılmıyorum.Kesinlikle katılıyorum.Adam iyi koca,.aile babasi olsa ilk eşi bir çocukla boşanmazdi.10 yaş zaten çok fazla 40.dan sonra yaşlanma hızlanıyor.
aksi gibi adamı beğendim yani bir deÇocuğu büyük sorun olmaz da.
Çekim olmadıysa hiç uğraşma.
Çok iyi dediğin adam kuzu postunda bir kurt çıkabilir .
Çekim hissettiğin adamda kurt çıkabilir tabi.
O zaman en azından çekim vardu dersin.
Bende mantık böyle işliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?