Yeni birisiyle tanıştım ama kafam karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

ay koşarak kaç. hem yalancı hem dede. neyini beğendiniz acaba? yaşıtlarınız denkleriyle tatile çıkarken siz haftada bi doktor doktor gezersiniz evlenince. akşam yemeğe bile çıkamazsınız reflüsü var diye

ayrıca çocuk istiyorum demişsiniz? adamla şimdi evlenseniz 53 yaşında baba olacak.

Kivilcim hissetmediginiz biriyle sevisebilecekseniz buyrun. Karakterle sevisilmiyor.

Ay bak bu cok dogru kesinlikle. Hic bir demeyeyim ama 10 kadindan 9 u cocugu varken gul gibi yuvasini yikip bosanmaz ki cehennem gibi bile olsa ceken kac kadin okuyoruz burda. Adam falsolu buyuk ihtimalle. Mesajin ilk kismina da katiliyorum. Kopruyu gecene kadar tabii ki oyle diyecek. 35 yasindasiniz diye de caninizin cekmedigi ve turu eksisi olan bir adamla evleneceginize yanlis yasayip paranizi kendiniz yiyin.

Daha en bastan yalan soyleyen birine guvenilmez hemde arada bu kadar yas farki var. 45 gosteriyormus oyle hissediyormus kendini acun sandi sanirim ki onda da para var diye genc sevgili bulabiliyor. Artik size ulasamasin butun yollari kapatin.

Sığ bir bakış açısı. Belki de kadın kötüdür de o yüzden boşanılmıştır
Konu sahibi bir şans verebilirsin bence
Buna bende katiliyorum bosanan her erkek kotu degildir belki de sebep kadindir ancak burdaki olayda adam yalanci ve cok daha yasli o yuzden kesinlikle bir sans daha vermemeli.

Yani söylemese 45 diye inanmıştım. Görünüşü konuşması vs beğendim. Gerçek yaşını duyunca şok oldum

Kivilcim hissetmediginiz biriyle sevisebilecekseniz buyrun. Karakterle sevisilmiyor.
Konuyu güncelledim. Dün görüştük, oturduk sohbet ettik iyiydi falan. Ayrılırken aslında ben 45 değilim 52yim dedi. Başka yalan var mı dedim yok dedi yemin etti. Genç gösterdiğimi söylüyor herkes. Ben de öyle hissediyorum dedi. Şoka girdim hayal kırıklığı yaşadım. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam

Buna bende katiliyorum bosanan her erkek kotu degildir belki de sebep kadindir ancak burdaki olayda adam yalanci ve cok daha yasli o yuzden kesinlikle bir sans daha vermemeli.
Evet sebep yalancı olması ve yaş farkının fazla olması olmalı sadece. Her boşanan kadın ya da erkek arızalı değildir.

Bir şey diyeceğim evlenmek zorunda mısınız?

Cus! 45 nerde 52 nerde! Ben olsam karisindan neden ayrilmis (adama sormadan) ogrenirdim.

doğru insanı bulamıyorum. hep üzüldüm hep yanlış insanlara denk geldim. 10 yaş fazla evet ama daha çok çocuğu olması kafamı karıştırıyor. mesleklerimiz benzer onda sıkıntı yok
Çocuk sorun malesef. Hele ergen ya da daha büyükse ve o çocuk kız çocuğu ise geçinmenix zor. Babayı kıskanıp hayatı zehir ediyorlar. İyi düşünün derim.

Çocuk sorun malesef. Hele ergen ya da daha büyükse ve o çocuk kız çocuğu ise geçinmenix zor. Babayı kıskanıp hayatı zehir ediyorlar. İyi düşünün derim.
Tonla kadın erkek boşanıyor her yıl. Sitede de okuyoruz. Ne yapsınlar tekrar evlenmesinler mi? Bekar kişilerle de evlenebilirler çocuksuzlarla da çocuklularla da. Çocuklar hayatı zehir eden varlıklar değiller. Sen kaç adım atarsan onlar da o kadar adım atarlar.

Yuhhh yani. Kartoloşa bak sen. Bekar genç çocuksuz kadın bulmuş yalanlarla kafalama derdinde. Sizin derdiniz mi yok? Başınıza bela mı arıyorsunuz? 52 yaş ne 35 ne. Görüşmeyin bir daha sakın. Az kendinizi sevin önrmseyin evlenicem diye çakalların eline düşmeyin. 5 yıl sonra o çökmüş 60 olmuş olacak sizse 40. Oturur dövünürsünüz naptım ben diye. Yol yakınken dönün

Boşansnlarda evlenecek tabi ama ben daima kadınların çocukla bışanıyorsa karşısındaki erkeklerin çok sorunlu olduğuna inanıyorum. Kolay kolay kadın yuva yıkmıyor. O nedenle boşanmış erkek iyice irdelenmeli.
Çocuk konusuna gelince iki tarafta çocuklu ise gene olabilir. Ama çocuklu erkekle genç bir kadının hiç evlenmemiş birinin sorun yaşadığını çeveemden gördüm. Bekar kadın çocuklu biri ile çok aşık değilse evlenmemeli benim görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…