- 10 Eylül 2018
- 107
- 195
- 103
- Konu Sahibi canimkendimm
-
Kivilcim hissetmediginiz biriyle sevisebilecekseniz buyrun. Karakterle sevisilmiyor.Merhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
Hem yalancı hem yaş farkı çok. Olmamalı bu iş.Konuyu güncelledim. 45 değil 52 çıktı. İşin garip kısmı adamı beğenmiş olmam. Yaşını duyunca büyük şok ve hayal kırıklığı yaşadım.
Ay bak bu cok dogru kesinlikle. Hic bir demeyeyim ama 10 kadindan 9 u cocugu varken gul gibi yuvasini yikip bosanmaz ki cehennem gibi bile olsa ceken kac kadin okuyoruz burda. Adam falsolu buyuk ihtimalle. Mesajin ilk kismina da katiliyorum. Kopruyu gecene kadar tabii ki oyle diyecek. 35 yasindasiniz diye de caninizin cekmedigi ve turu eksisi olan bir adamla evleneceginize yanlis yasayip paranizi kendiniz yiyin.Adam tamamen loser konumunda size karşı;
-yasli
-dul
-cocuklu
Tabi size iyi davranacaktir, köprüyü geçene kadar prenses gibi ama ben burada öğrendiğim şu söze çok inanıyorum;
Bir kadın çocuğa rağmen boşanıyorsa o adamdan bir halt olmaz, kaçın topuklarinizi kıçınıza vura vura kaçın sonra gelip dilek gibi konular acarsiniz burada.
Amcaya mı?Sığ bir bakış açısı. Belki de kadın kötüdür de o yüzden boşanılmıştır
Konu sahibi bir şans verebilirsin bence
Buna bende katiliyorum bosanan her erkek kotu degildir belki de sebep kadindir ancak burdaki olayda adam yalanci ve cok daha yasli o yuzden kesinlikle bir sans daha vermemeli.Sığ bir bakış açısı. Belki de kadın kötüdür de o yüzden boşanılmıştır
Konu sahibi bir şans verebilirsin bence
Ay sonra farkettim, öyleymişAmcaya mı?
Evet evet bende koşarak uzaklaş dedim zatenBuna bende katiliyorum bosanan her erkek kotu degildir belki de sebep kadindir ancak burdaki olayda adam yalanci ve cok daha yasli o yuzden kesinlikle bir sans daha vermemeli.
Güvenemem ki zaten ama şoku hala atlatamadimYaşı konusunda bile yalan söyleyen birisi başka konularda da söyler belkide hala evli ve bosanmamista olabilir.
Bir süredir konuşuyorduk. Mesajlasiyorduk sürekliİnternetten bir kere görüştünüz diye mi gelip buraya konu açmıştınız… kafam karışık falan deyince ben de arada arkadaşlar var, iletişiminiz var yüzyüze görüşüyorsunuz falan sanmıştım.
Yani söylemese 45 diye inanmıştım. Görünüşü konuşması vs beğendim. Gerçek yaşını duyunca şok oldumay koşarak kaç. hem yalancı hem dede. neyini beğendiniz acaba? yaşıtlarınız denkleriyle tatile çıkarken siz haftada bi doktor doktor gezersiniz evlenince. akşam yemeğe bile çıkamazsınız reflüsü var diye
ayrıca çocuk istiyorum demişsiniz? adamla şimdi evlenseniz 53 yaşında baba olacak.
Konuyu güncelledim. Dün görüştük, oturduk sohbet ettik iyiydi falan. Ayrılırken aslında ben 45 değilim 52yim dedi. Başka yalan var mı dedim yok dedi yemin etti. Genç gösterdiğimi söylüyor herkes. Ben de öyle hissediyorum dedi. Şoka girdim hayal kırıklığı yaşadım. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmamKivilcim hissetmediginiz biriyle sevisebilecekseniz buyrun. Karakterle sevisilmiyor.
Evet sebep yalancı olması ve yaş farkının fazla olması olmalı sadece. Her boşanan kadın ya da erkek arızalı değildir.Buna bende katiliyorum bosanan her erkek kotu degildir belki de sebep kadindir ancak burdaki olayda adam yalanci ve cok daha yasli o yuzden kesinlikle bir sans daha vermemeli.
Bir şey diyeceğim evlenmek zorunda mısınız?Konuyu güncelledim. Dün görüştük, oturduk sohbet ettik iyiydi falan. Ayrılırken aslında ben 45 değilim 52yim dedi. Başka yalan var mı dedim yok dedi yemin etti. Genç gösterdiğimi söylüyor herkes. Ben de öyle hissediyorum dedi. Şoka girdim hayal kırıklığı yaşadım. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam
Neden istemesin? Bir eş bir aile bir evlat istiyor . Ama bunun için de olmadık biriyle evlenilmez orda herkes hemfikir.Bir şey diyeceğim evlenmek zorunda mısınız?
Cus! 45 nerde 52 nerde! Ben olsam karisindan neden ayrilmis (adama sormadan) ogrenirdim.Konuyu güncelledim. Dün görüştük, oturduk sohbet ettik iyiydi falan. Ayrılırken aslında ben 45 değilim 52yim dedi. Başka yalan var mı dedim yok dedi yemin etti. Genç gösterdiğimi söylüyor herkes. Ben de öyle hissediyorum dedi. Şoka girdim hayal kırıklığı yaşadım. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam
Çocuk sorun malesef. Hele ergen ya da daha büyükse ve o çocuk kız çocuğu ise geçinmenix zor. Babayı kıskanıp hayatı zehir ediyorlar. İyi düşünün derim.doğru insanı bulamıyorum. hep üzüldüm hep yanlış insanlara denk geldim. 10 yaş fazla evet ama daha çok çocuğu olması kafamı karıştırıyor. mesleklerimiz benzer onda sıkıntı yok
Tonla kadın erkek boşanıyor her yıl. Sitede de okuyoruz. Ne yapsınlar tekrar evlenmesinler mi? Bekar kişilerle de evlenebilirler çocuksuzlarla da çocuklularla da. Çocuklar hayatı zehir eden varlıklar değiller. Sen kaç adım atarsan onlar da o kadar adım atarlar.Çocuk sorun malesef. Hele ergen ya da daha büyükse ve o çocuk kız çocuğu ise geçinmenix zor. Babayı kıskanıp hayatı zehir ediyorlar. İyi düşünün derim.
Yuhhh yani. Kartoloşa bak sen. Bekar genç çocuksuz kadın bulmuş yalanlarla kafalama derdinde. Sizin derdiniz mi yok? Başınıza bela mı arıyorsunuz? 52 yaş ne 35 ne. Görüşmeyin bir daha sakın. Az kendinizi sevin önrmseyin evlenicem diye çakalların eline düşmeyin. 5 yıl sonra o çökmüş 60 olmuş olacak sizse 40. Oturur dövünürsünüz naptım ben diye. Yol yakınken dönünKızlarrrrrrrrr dün görüştük oturduk sohbet ettik güzel gitti diyebilirim. Baktı ben olumlu gibiyim ayrılırken ne dedi biliyor musunuz? Ben aslında 45 değil 52 yim dedi. Ben şok oldum. Nasıl yani dedim. Herkes 45 gibi durduğumu söylüyor ben de öyle hissediyorum falan dedi. Başka yalan söylediğin bir şey var mı dedim. Hayır yok sadece yaş dedi yemin etti falan. Şoku hala atlatamadım. Yani yaşını onceden söylese zaten görüşmezdim ama işin garip kısmı adamı beğenmiş olmam. Hayal kırıklığı ve şok içindeyim
Boşansnlarda evlenecek tabi ama ben daima kadınların çocukla bışanıyorsa karşısındaki erkeklerin çok sorunlu olduğuna inanıyorum. Kolay kolay kadın yuva yıkmıyor. O nedenle boşanmış erkek iyice irdelenmeli.Tonla kadın erkek boşanıyor her yıl. Sitede de okuyoruz. Ne yapsınlar tekrar evlenmesinler mi? Bekar kişilerle de evlenebilirler çocuksuzlarla da çocuklularla da. Çocuklar hayatı zehir eden varlıklar değiller. Sen kaç adım atarsan onlar da o kadar adım atarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?