Sanirim şöyle oldu; Bu benim kuzen gercekten cok zeki bir kiz.isim vermeyim ama Türkiyede cok iyi isim yapmis bir devlet üniversitesinin ,cok güzel bir bölümünden mezun oldu ,cevresi de level atladi diyeyim kendi sosyal durumuna göre.Bu firsati da degerlendirdi diye dusunuyorum.Tabii bir de şu var ; buraya kadar tmm da ,bu sekilde birini bulmusken onu elinde tutup ,evlilikle noktalamasi çaba ve hırs bence.Ben mesela cok fevriyimdir,ani karar almalarim olur,sabirsizim vs vs o tam tersi,sakinlikle ve analitik gidiyor her seyin üstüne.Takdir etmiyor degilim :) gercekten hayyallerdeki gibi bir evliligi var ,Allah daim etsin insallah,size de gönlünüzce versin dilerimkuzeninden öğren bakalım nasıl yapmış :) ben de hiç beceremem öyle. yani sıfırdan nasıl ortam kurulur ki
ben de iki üniversite mezunuyum ama olmayınca olmuyor işte umarım olur en kısa zamanda hayırlısıylaSanirim şöyle oldu; Bu benim kuzen gercekten cok zeki bir kiz.isim vermeyim ama Türkiyede cok iyi isim yapmis bir devlet üniversitesinin ,cok güzel bir bölümünden mezun oldu ,cevresi de level atladi diyeyim kendi sosyal durumuna göre.Bu firsati da degerlendirdi diye dusunuyorum.Tabii bir de şu var ; buraya kadar tmm da ,bu sekilde birini bulmusken onu elinde tutup ,evlilikle noktalamasi çaba ve hırs bence.Ben mesela cok fevriyimdir,ani karar almalarim olur,sabirsizim vs vs o tam tersi,sakinlikle ve analitik gidiyor her seyin üstüne.Takdir etmiyor degilim :) gercekten hayyallerdeki gibi bir evliligi var ,Allah daim etsin insallah,size de gönlünüzce versin dilerim⚘
"Pandemi sonrasi"akışına bırakın şimdilik.
pandemi sonrası hobi edinin, gezin, ortamlara girin biraz.
fakat unutmayın ki bu işler biraz kısmet işi. ben de 35 yaşındayım. çok sosyal biriyimdir gezme, tozma anlamında. fakat erkek arkadaşımı iş aracılığıyla tanıdım. belli olmuyor yani nereden ne çıkacağı
pandemi sonrası olacak mı işte o soru işareti :)"Pandemi sonrasi"ne guzel geliyor goze,kulaga..
Karı kız peşinde? Erkek peşinde mi olsunlar? E siz de erkek peşindesiniz... Hoş olmuyor kategorize etmek...denedim aslında daha önce. düzgün biriyle karşılaşmadım maalesef. en düzgün görüneni bile karı kız peşinde
Karı kız peşinde olmanın başka bir türlüsünden bahsetmiş olamaz mıyız?Karı kız peşinde? Erkek peşinde mi olsunlar? E siz de erkek peşindesiniz... Hoş olmuyor kategorize etmek...
ben hayatıma birini aldıktan sonra erkek peşinde olmayı bırakırım. Hayatında bir kadın olmasına rağmen (sevgilisi, eşi, nişanlısı gibi) hala önüne gelene yürüyorsa bu karı kız peşinde olmaktır çok kez başıma gelmiştir. kız arkadaşlarım ve çevremdki birçok kadınında mağdur olduğu bir durumu benim durumumla bi tutamazsınızKarı kız peşinde olmanın başka bir türlüsünden bahsetmiş olamaz mıyız?
pardon diğer yazan arkadaşa yazacaktım yanlışlıkla size yazdım :)ben hayatıma birini aldıktan sonra erkek peşinde olmayı bırakırım. Hayatında bir kadın olmasına rağmen (sevgilisi, eşi, nişanlısı gibi) hala önüne gelene yürüyorsa bu karı kız peşinde olmaktır çok kez başıma gelmiştir. kız arkadaşlarım ve çevremdki birçok kadınında mağdur olduğu bir durumu benim durumumla bi tutamazsınız
ben hayatıma birini aldıktan sonra kimsenin peşinde olmam birlikte mutlu olmak çaba harcarım.Bir erkek Hayatında bir kadın olmasına rağmen (sevgilisi, eşi, nişanlısı gibi) hala önüne gelene yürüyorsa bu karı kız peşinde olmaktır çok kez başıma gelmiştir. kız arkadaşlarım ve çevremdki birçok kadınında mağdur olduğu bir durumu benim durumumla bir tutamazsınızKarı kız peşinde? Erkek peşinde mi olsunlar? E siz de erkek peşindesiniz... Hoş olmuyor kategorize etmek...
Çaba gösterip amacına ulaşmış olabilir ama sansli olmayip çok kötü bir evlilikte yapabilirdi.Benim kuzenim cin gibi bir kiz.Sanirim bu tip seyler biraz da caba harcamayla orantili.Elit,düzgün cevrelere girdi nasil girdiyse artik bilmiyorum.Ordan ,arkadas ortamı, bulusma,yemekler derken birini buldu ve evlendiler.Cok da mutlu ve hayalindeki gibi oldu her sey.Bana sorarsaniz ben de yapamam yani böyle bir seyin kendiliginden olusmasini vs beklerim de bu sonuca ulastirmiyor her zaman iste.Şu da bir gercek ki; iyilerin degil iyi oynayanlarin dünyasi.Bu da kuzenime gitsin :)
Bu tip konularda şuna inanıyorum . Su ana kadar ne yapıyorsan onu yapma.Merhaba arkadaşlar. Hayatımda biri olsun ve anlaşabilirsek evlenip yuva kurmak istiyorum 32 yaşındayım. Kısmet olmadı bir türlü. Sizce yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? iş ve ev arasında hayatım. ailemle yaşıyorum. internetten tanışmak güvenilir gelmiyor ama artık teknoloji çağında sıcak bakmaya başladım. sonuçta iş ev arasında nasıl bulabilirim başka yerden birini. bu konuda tavsiyeleriniz neler?
Dogru,zaten evlilik tamamiyle sans meselesi.Denemeden anlasilmiyor ayni evde iki kisi..Çaba gösterip amacına ulaşmış olabilir ama sansli olmayip çok kötü bir evlilikte yapabilirdi.
Mesleginiz nedir iş ortamınız nasılMerhaba arkadaşlar. Hayatımda biri olsun ve anlaşabilirsek evlenip yuva kurmak istiyorum 32 yaşındayım. Kısmet olmadı bir türlü. Sizce yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? iş ve ev arasında hayatım. ailemle yaşıyorum. internetten tanışmak güvenilir gelmiyor ama artık teknoloji çağında sıcak bakmaya başladım. sonuçta iş ev arasında nasıl bulabilirim başka yerden birini. bu konuda tavsiyeleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?