Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Şu süreçte yapacağınız bir etkinlik yok kuzen ya da arkadaşlarınız birini bulup getirmediği sürece biriyle tanışamazsınızz interrenetten özellelikle imstdan uzak duruun orada en düzgünü bile karı kız kovalıyor

Oturduğunuz mahallede ya da civarda kafanıza yatan biri yok mu

Spor salonu,dil kurslari. Bir de kamp ve dagcilik gibi etkinlikler de genelde düzgün cok tatlis insanlar oluyor. Kamp ve dagcilikta bulasma riski az. Yayan gidiyorsunuz dağcılığa kampa ise kendi imkânlarinizla ulasim sagliyorsunuz.

Tamamen kısmet meselesi, bulur gelir zamanı gelince.
Ama şansı arttırmak adına güvenilir arkadaşlarınıza evlilik düşündüğünüzü söylemelisiniz. Varsa güvenilir birileri, sizi tavsiye ederler. Aileler vasıtasıyla gören olur, ne bileyim, komşu vardır, yeğeni vardır vs.. Olur illaki.
Pandemi gerçeğine gelirsek, zor olur şu süreçte. Hayırlısı

kuzeninden öğren bakalım nasıl yapmış :) ben de hiç beceremem öyle. yani sıfırdan nasıl ortam kurulur ki
Sanirim şöyle oldu; Bu benim kuzen gercekten cok zeki bir kiz.isim vermeyim ama Türkiyede cok iyi isim yapmis bir devlet üniversitesinin ,cok güzel bir bölümünden mezun oldu ,cevresi de level atladi diyeyim kendi sosyal durumuna göre.Bu firsati da degerlendirdi diye dusunuyorum.Tabii bir de şu var ; buraya kadar tmm da ,bu sekilde birini bulmusken onu elinde tutup ,evlilikle noktalamasi çaba ve hırs bence.Ben mesela cok fevriyimdir,ani karar almalarim olur,sabirsizim vs vs o tam tersi,sakinlikle ve analitik gidiyor her seyin üstüne.Takdir etmiyor degilim :) gercekten hayyallerdeki gibi bir evliligi var ,Allah daim etsin insallah,size de gönlünüzce versin dilerim

ben de iki üniversite mezunuyum ama olmayınca olmuyor işte umarım olur en kısa zamanda hayırlısıyla

"Pandemi sonrasi"ne guzel geliyor goze,kulaga..

Karı kız peşinde olmanın başka bir türlüsünden bahsetmiş olamaz mıyız?
ben hayatıma birini aldıktan sonra erkek peşinde olmayı bırakırım. Hayatında bir kadın olmasına rağmen (sevgilisi, eşi, nişanlısı gibi) hala önüne gelene yürüyorsa bu karı kız peşinde olmaktır çok kez başıma gelmiştir. kız arkadaşlarım ve çevremdki birçok kadınında mağdur olduğu bir durumu benim durumumla bi tutamazsınız

pardon diğer yazan arkadaşa yazacaktım yanlışlıkla size yazdım :)

Karı kız peşinde? Erkek peşinde mi olsunlar? E siz de erkek peşindesiniz... Hoş olmuyor kategorize etmek...
ben hayatıma birini aldıktan sonra kimsenin peşinde olmam birlikte mutlu olmak çaba harcarım.Bir erkek Hayatında bir kadın olmasına rağmen (sevgilisi, eşi, nişanlısı gibi) hala önüne gelene yürüyorsa bu karı kız peşinde olmaktır çok kez başıma gelmiştir. kız arkadaşlarım ve çevremdki birçok kadınında mağdur olduğu bir durumu benim durumumla bir tutamazsınız

Çaba gösterip amacına ulaşmış olabilir ama sansli olmayip çok kötü bir evlilikte yapabilirdi.

Bu tip konularda şuna inanıyorum . Su ana kadar ne yapıyorsan onu yapma.

Mesleginiz nedir iş ortamınız nasıl

Hakkınızda hiçbir şey bilmiyoruz ne iş yaparsınız ?
Ortam nasıl ?
Sosyal misiniz ?
Kuzenler arkadaşlar görüşür müsünüz ?
Ona göre yorum yapacağım ama genel olarak birini bulmak istiyorsan güvenilir forumlarda takıl , ilgi alanına giren konularda yaz çiz vs elbet kafa dengi biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…