Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Beğendiğin kişiye selam canım ben kelebek de ve soyadını beğendiğini söyle Şaka şaka etkinliklere iş yemeklerine arkadaş ortamlarına mutlaka katıl cilveni ve bakımını eksik etme bol film izle müzik dinle Kitap oku ki bi ortama girdiğinde Rahatça muhabbete ortak ol. Bir de ben bir kadın olarak hiç bir zaman ilk adımı erkekten beklemedim düşüncemde aman en fazla reddedilirim diyerekten çok düşünmeden anı yaşadım hiç geri tepmedi belki seçtiğim kişiler sağlamdı bilmiyorum ama bence iyi gözlemci ol gözüne gönlüne yakışacağını düşündüğün kişi olursa bir merhabadan çekinme derim

Pandemi olmasaydı geziye gitmek, kurslara katılmak, sosyalleşmek, yeni ortamlara girmek derdim ama şu dönem zor. Online internet üzerinden yapılan kurslar var belki ilgi alanlarınıza göre onlara katılabilirsiniz. Ya da hobiniz, yapmaktan zevk aldığınız bi aktivite varsa bunların sosyal medyadaki gruplarına üye olabilirsiniz. İnternetten tanışmak konusunda temkinli olduktan sonra bi sakınca yok bence. Hemen güvenilmiyor tabi ama karşınızdaki insana bağlı bu birazda. Bizde erkek arkadaşımla internetten tanıştık 2.5 yıldır birlikteyiz. İnternetten tanışıp evlenen ve mutlu olan çok insan var çevremde

Bu arada merak ettiğim için soruyorum kurslarda tanışıp evlenenler var mı kk’de?
Bir sürü kursa katıldım erkek sayısı bir ikiydi onlar da yaş olarak çok farklıydı. Ben de onu çok merak ediyorum kursa kaç erkek gidiyor . Arkadaşların bahsettigin ne kursu ki

Bir sürü kursa katıldım erkek sayısı bir ikiydi onlar da yaş olarak çok farklıydı. Ben de onu çok merak ediyorum kursa kaç erkek gidiyor . Arkadaşların bahsettigin ne kursu ki
Kursa kıyasla erkek katılımı nargile kafe, ganyan bayii veya fitness salonu gibi yerlerde daha çok sanki:) Ama umarım konu sahibi hayatının aşkıyla bir kursta tanışır ve bunu çürütür :)

Kursa kıyasla erkek katılımı nargile kafe, ganyan bayii veya fitness salonu gibi yerlerde daha çok sanki:) Ama umarım konu sahibi hayatının aşkıyla bir kursta tanışır ve bunu çürütür :)
Ahaha koptum şu anda ya ganyan bayi ve nargile kafe :)

Bu olayın sosyal olmakla doğrudan ilişkisi olduğunu düşünmüyorum bazıları aşırı sosyal oluyor olmuyor birisinin karşısına bir kişi çıkıyor onunla oluyor . Elinden geleni yaomak güzel tabii ki ama indiki odaklı evlilik odaklı yaşamak bizi yoruyor. Kısacası hayırlısı:)

Geçen sene uzlaştırmacılık kursuna katıldım. Orda tanışan iki arkadaşım bu yıl evleniyor.
10 küsur yıl önce ingilizce kursunda tanışan arkadaşlarımın 2 çocukları var.

Biçki dikiş kursuna değil mesleki kurslara katılırlarsa (erkek sayısı boldur) koca bulamasalar dahi kendilerine bir şeyler katarlar en azından.

Ya işte amaç kurs olmali zaten olursa olur bi yerde yoksa koca için kursa gitmek absürt geliyor. Bunun formülü olduğunu düşünmüyorum

internetten hangi plarformda tanıştınız ? biz de oralarda takılalım :)

Ya işte amaç kurs olmali zaten olursa olur bi yerde yoksa koca için kursa gitmek absürt geliyor. Bunun formülü olduğunu düşünmüyorum

Sosyal insanlar çok insanla tanışırlar, ortamlara girerler böylece hayatlarına birini alma olasılıkları artar. Aynı zamanda sosyalleşmek demek kendini geliştirmek, kültür seviyeni artırmak, bakış açını genişletmek demektir.

Evden işe bir hayatı olan insanla iş sonrası kursa, sinemaya, tiyatroya, konsere, hafta sonları gezilere hatta arkadaşlarıyla içmeye giden insan bir değildir. Ne konuştukları aynıdır, ne bakış açıları. sosyal insan her zaman tercih edilir.

O yüzden bu tarz konularda sosyalleşme tavsiyeleri veriliyor aslında.

bir dönem ingilizce kursuna değil italyanca kursuna gidin geyiği vardı

ingilizce kursuna kız bulmaya gelirler ama italyanca kursuna işi gücü olan adamlar gelir şeklinde

mesleğiniz ile uyumlu eğitimlere gidin mesela

bu tarz kurslara katılın kendinizi geliştirin

bir de bulacağım diye uğraşmayın kız arkadaş çevreniz de geniş olsun o vesileyle de yeni kişiler tanırsınız yani hep aman yeni erkeklerle tanışayım modunda olmayın

görümcem 37 yaşında iken doğa kulübünde tanıştığı kişi ile evlendi 10. evlilik yıllarını geride bıraktılar

Son düzenleme:

hem teyzeler intenetten daha guvenilir geliyor kulaga

internetten hangi plarformda tanıştınız ? biz de oralarda takılalım :)
İnternetten uzak durun derim. Oradaki erkeklerin de amacı genelde evlenmek olmuyor. Bir de aynı anda çok fazla kıza yazanı da gördüm. Kuzenim gençliğinde yapmıştımöyle bir hata. İnternetten tanıştı sonra farketti ki adam aynı anda iki üç kıza daha yazıyor. Eğer amacınız evlilik ise daha güvenilir yerlerde arayın hayat arkadaşınızı. Arkadaş tanıştırmaları olumlu sonuçlanıyor genelde

bir de bu tarz kurslara vs. birini bulma amacıyla gitmeyin. akışına bırakın biraz böyle şeyleri.

o kişiyi bulursanız kafanızda ampul yanar zaten. ama arayışta olursanız genellikle aradığınızı bulamazsınız.

Erkek arkadaşımla 2 sene önce internetten tanıştım gerçi biz tanışır tanışmaz buluştuk tatilde tanışmıştık çünkü o yüzden hızlı gelişti. 2 sene oldu her şey gayet iyi.
Ama ondan öncesinde internette tanıştıklarımın hepsi çürük elmaydı. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…