- 28 Mart 2020
- 4.099
- 16.736
- 208
hangi bölüm mezunusuz?ben de iki üniversite mezunuyum ama olmayınca olmuyor işte umarım olur en kısa zamanda hayırlısıyla
biri de beeennnnO kadar çok kız evlenemiyor ki yakında kimse evlenmiycek galibq
Bir sürü kursa katıldım erkek sayısı bir ikiydi onlar da yaş olarak çok farklıydı. Ben de onu çok merak ediyorum kursa kaç erkek gidiyor . Arkadaşların bahsettigin ne kursu kiBu arada merak ettiğim için soruyorum kurslarda tanışıp evlenenler var mı kk’de?
Kursa kıyasla erkek katılımı nargile kafe, ganyan bayii veya fitness salonu gibi yerlerde daha çok sanki:) Ama umarım konu sahibi hayatının aşkıyla bir kursta tanışır ve bunu çürütür :)Bir sürü kursa katıldım erkek sayısı bir ikiydi onlar da yaş olarak çok farklıydı. Ben de onu çok merak ediyorum kursa kaç erkek gidiyor . Arkadaşların bahsettigin ne kursu ki
Ahaha koptum şu anda ya ganyan bayi ve nargile kafe :)Kursa kıyasla erkek katılımı nargile kafe, ganyan bayii veya fitness salonu gibi yerlerde daha çok sanki:) Ama umarım konu sahibi hayatının aşkıyla bir kursta tanışır ve bunu çürütür :)
Bir sürü kursa katıldım erkek sayısı bir ikiydi onlar da yaş olarak çok farklıydı. Ben de onu çok merak ediyorum kursa kaç erkek gidiyor . Arkadaşların bahsettigin ne kursu ki
Ya işte amaç kurs olmali zaten olursa olur bi yerde yoksa koca için kursa gitmek absürt geliyor. Bunun formülü olduğunu düşünmüyorumGeçen sene uzlaştırmacılık kursuna katıldım. Orda tanışan iki arkadaşım bu yıl evleniyor.
10 küsur yıl önce ingilizce kursunda tanışan arkadaşlarımın 2 çocukları var.
Biçki dikiş kursuna değil mesleki kurslara katılırlarsa (erkek sayısı boldur) koca bulamasalar dahi kendilerine bir şeyler katarlar en azından.
internetten hangi plarformda tanıştınız ? biz de oralarda takılalım :)Pandemi olmasaydı geziye gitmek, kurslara katılmak, sosyalleşmek, yeni ortamlara girmek derdim ama şu dönem zor. Online internet üzerinden yapılan kurslar var belki ilgi alanlarınıza göre onlara katılabilirsiniz. Ya da hobiniz, yapmaktan zevk aldığınız bi aktivite varsa bunların sosyal medyadaki gruplarına üye olabilirsiniz. İnternetten tanışmak konusunda temkinli olduktan sonra bi sakınca yok bence. Hemen güvenilmiyor tabi ama karşınızdaki insana bağlı bu birazda. Bizde erkek arkadaşımla internetten tanıştık 2.5 yıldır birlikteyiz. İnternetten tanışıp evlenen ve mutlu olan çok insan var çevremde
Ya işte amaç kurs olmali zaten olursa olur bi yerde yoksa koca için kursa gitmek absürt geliyor. Bunun formülü olduğunu düşünmüyorum
Okuduğumuz şehrin instagram sayfalarından birine yaptığı yorum dikkatimi çekince takip etmiştim ben. O da mesaj atmıştı.internetten hangi plarformda tanıştınız ? biz de oralarda takılalım :)
Pandemi bitmeden birini bulup hemen evlenme gibi bir çabanız varsa tavsiyem yok. Anca komşu teyze görücü falan.
3 ay öncesine kadar ev iş arasında gidip gelmek dışında bir şey yapmayan insana da gezme, etkinlik, kurs tavsiyesi vermek anlamsız geldi. Onu da vermiyorum. Oyum teyzelerden yana.
İnternetten uzak durun derim. Oradaki erkeklerin de amacı genelde evlenmek olmuyor. Bir de aynı anda çok fazla kıza yazanı da gördüm. Kuzenim gençliğinde yapmıştımöyle bir hata. İnternetten tanıştı sonra farketti ki adam aynı anda iki üç kıza daha yazıyor. Eğer amacınız evlilik ise daha güvenilir yerlerde arayın hayat arkadaşınızı. Arkadaş tanıştırmaları olumlu sonuçlanıyor geneldeinternetten hangi plarformda tanıştınız ? biz de oralarda takılalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?