Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Siz cok cabalamissiniz ve karsiniza da sizin gibi bulunduğu konuma gelebilmek icin emek harcamış, kendini yetiştirmiş biri çıksın istiyorsunuz bu elbette normal bir sey ama cok detaylara takılıyorsunuz. Inanin çoğu erkek bu kadar kafa yormaz.
Okur, çalışır, gezer tozar, eglenir, begendigi kizla evlenir ve hayatına devam eder.
Bu kadar kasmaya gerek yok.
Umarım aradığınızı bulursunuz.
söyledikleriniz dışında başka takıldığım bir detay yok. sadece bana uygun olması tek istediğim şey. erkekler için de o kadar basit değil aslında. çalıştığım yerlerde üst düzeydeki kadınların eşleri de kendileri gibiydi hep. yani erkeklerde kadınların eğitimine, fiziksel görünüşüne vs önem veriyor ve ona göre seçiyor

sert çizgileirim yok zaten bunu nereden çıkardınız ? tek isteğim bana uygun biri
Konu basindan beri denklik, uygun biri, şu boyun alti olmaz, egitim seviyesi, kriter diyorsunuz ve sert cizgilerim yok diyorsunuz ! Valla bana yansıyan bu sekilde hanımefendi. Kullanilan kelimeler önemlidir ve sizin bakis acinizi yansitir zaten.
Konu neydi nerelere geldi:işsiz:

söyledikleriniz dışında başka takıldığım bir detay yok. sadece bana uygun olması tek istediğim şey. erkekler için de o kadar basit değil aslında. çalıştığım yerlerde üst düzeydeki kadınların eşleri de kendileri gibiydi hep. yani erkeklerde kadınların eğitimine, fiziksel görünüşüne vs önem veriyor ve ona göre seçiyor
Madem cevrenizde böyle örnek cok o zaman siz de bulabilirsiniz yani, burada bosuna tartışıyoruz
Ayrica erkeklerde fiziksel güzellik fiks bir kriter (cogunlukla)

Ay sen de taktin oglaklara benim yukselen oğlak ama hiç bu kadar detaya takılmadim :)
Neyse konu disi yorum yaptım umarim ban yemem
Yok yemezsiniz. Oğlak en maddiyatçı burçtur.
Tamamen para para para derler.
Duygu yoktur ondan dedim.
Konu sahibi sinemaya parayı bile pahalı buldu. Ondan:)
Dışarıda yemek yemeyi de pahalı buluyor..

Tipik oğlak..

Yok yetmezsiniz. Oğlak en maddiyatçı burçtur.
Tamamen para para para derler.
Duygu yoktur ondan dedim.
Konu sahibi sinemaya parayı bile pahalı buldu. Ondan:)
Dışarıda yemek yemeyi de pahalı buluyor..

Tipik oğlak..
Valla disarida yemeyi cok severim sinemaya gitmem pek ama parasindan değil yakinimda yok :) biraz duygusuzumdur doğru
Bu arada ben basakta kararliyim.
Saka bir yana umarim sevgili konu sahibi "kriterlerlerine uygun " birini bulur çünkü konu cok baska yerlere geldi. Ben elimden geldiğince öneri sunduğumu düşünüyorum bir cok uye de oyle.

Valla disarida yemeyi cok severim sinemaya gitmem pek ama parasindan değil yakinimda yok :) biraz duygusuzumdur doğru
Bu arada ben basakta kararliyim.
Saka bir yana umarim sevgili konu sahibi "kriterlerlerine uygun " birini bulur çünkü konu cok baska yerlere geldi. Ben elimden geldiğince öneri sunduğumu düşünüyorum bir cok uye de oyle.
Size katılıyorum.
Konu sahibi bana çok eliyor gibi geldi.
Kafasında belli bir şablon var. Ona uymayanları eliyor.
Bende de vardı.. Ama bu kadar keskin çizgili değildi
Hayat böyle değil. Bir check list yok hayatta.
Herşey tüm kriterlerine göre olmuyor.
Zaten konu sahibi de bunu anlamalı.

Belki kriterleri biraz esnetse gönlüne göre olacak herşey..

Size katılıyorum.

Sana da kızmıştım ben sanki benzer bir sebepten bir konunda 😂 karıştırıyor muyum acaba başkasıyla?

Size katılıyorum.

Diğer konunuzu da gördüm ama cok uzundu okuyamadim :) 114 sayfa mi ne :confused: 10 sayfadan sonra okuyamadım ki icerigi de başlığı da bu konunun benzeriydi
Ne mutlu gönlünüze göre birini bulmuşsunuz, mutluluklar dilerim :KK19::KK200:

• Muhteşem
Reactions: 000
Esimde yengec ☺️
Genel olarak sakin aileye onem verir basarali Ama ice donuk sadece kafasi aldigi insanlarla arkadas olur fazla sosyal degildir kriterleri sizin gibi mi bilermiyorum. Boya kafa yordugunu sanmam cunku aramizda nerden baksan bir 25 cm fark var. Boy icin bu kadar elestiri aliyorsaniz turk erkeklerinin boy ortalamasi 180 degil daha cok 170/175 arasi eski nesiller dahada kisa. Bende takardim boya ama daha cok gencken. sonradan fark ediyorsunuz daha onemli seyler oldugunu. Bir erkegi cekici yapan sadece dis gorunusu degil saglam bir karakterde yapiyor.
Birde nerde tanisabilirim diye soruyordunuz : esimle internette tanistik 1 yil sonra evlendik su an 5 yildirda evliyiz tabi kotu insanlarda var. bol bol konusun soru sorun herkesle bulusacaksiniz diye bir kural yok. Siteyi sorarsaniz Yabanci bir yer (biz yurt disindayiz)

Back
X