Yeni burnumu beğenmedim!! (Fotolu)

silassing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
68
8
36
Kızlar ben 20 gün önce burnumu yaptirdim Kemeri gitmiş üst kısım cok güzel ama alt kanatlar ve delikler aynı büyük duruyo genişliğinde oyle sanlı ameliyat degil gibi yani moralim cok bozuldu onlar düzelir mi Zaman geçtikçe acaba

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.793
  • image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.745
sislikler iner.kaldirinca burnun kalkar ama daraltmadiysa daralmaz kendi kendine.ustten catisini da daraltmasi lazim daralma icin.ne kadar kalkinca daralacak ki

Şişler inince düzelir bence. Hem aynı kalması inan daha iyi benim burnum bambaşka Bi burun oldu Bi ay oldu hala alışamadım

Şiş gibi duruyor dr.daraltmamış istediğiniz gibi saanırım dr.la,bi konuşun

Senin de benim gibi olmuş.sadece kemeri düzeltmiş,ucunu ellememiş,o nedenle orantısız olmuş,bu da insanı mutsuz ediyor.üstüne nefes sorunum var..ben tekrar olacağım.mutsuzsan kesin konuş.ben konuştum ama çok güzel oldu bilmem ne diyip geçiştirdi.o nedenle başka doktora olacağım,gün sayıyorum

Benımkıde oyle drdi yüzüne bu gider o yuzden daraltmadım ailemde herkesine güzel olmus cok güzel sis inşnce olur falan diyoda ben güzel ince küçük bi burun istemiştim ama genişlik aynen duruyor güldüğümde bile koca bi burun ne kadar değişebilir ki sis inince? Cok Can'ımı sıkıyor

O şiş durumu hikaye.İlk alçıdan çıktığında şiş olmuyor,sonradan ödem oluşuyor şişiyor,yani ilk alçıdan çıkınca neyse o.,ben o zaman anlamıştım.kaldı ki aylar geçmesine rağmen daha da oturdu ve yayıldı,güya küçülecekti.bi kere hiç düzeltmemiş,küçültmemiş,bunun neresi düzelecek kendi kendine?hani düzeltir küçültür de o oranda şişer.benim aynı duruyor ucunun büyüklüğü

Ameliyat cok zordu ikinci kez nasil olacak bilmiyorum cok moralim bozuldu hic istediğim gibi degil senınkını yanlarini kesmis miydi? Benımkını kesmemis sadece altta bi kesik vardi

Yüzüme neyin gideceğini beni daha dün tanıyan doktor mu bilecek?hadi diyelim ki işinde çok uzman bildi peki bu beni mutlu edecek mi?insan önceden söyler di mi..bak ben burun ucunu küçültmeyeceğim doğal kalacak,bu senin beklentine uyar mı diye..ha böyle isteyen insanlar da var..ama ben şahsen bu kadar para,emek ve zaman harcıyorum,tüm sülalem öğrenmiş ki estetik yaptırıyorum madem güzel olsun di mi..eski burnum aynen kalacaksa neden bunca sıkıntıyı çekeyim

Yok kanatları daraltmamış,üstelik ben istediğim halde yapmamış.önceden nasıl olmasını istediğim şekli göstermeme rağmen hiç alakası yok ama kendisine kalsa mükemmel ötesi olmuş.ha bir de nefes alamıyorum bu nasıl mükemmellikse.

Kesinlikle katiliyorum sadece kemerim gitmiş ama onu artik daha kolay şekilselde gideriyorlar benım omkadar zahmetime aska değmedi fotoları görüyosun ya önden direk koca bi burun asla ameliyat il demezsin ben yanlardan daralt dedigimde ben yapmam oyle olmaz o önermiyorum diyerek siddetle karsi çıktı orasi zaten küçülecek kalkınca diye beni ikna etti ama asla bi estetik güzellik yok

Aynı şeyi yasıyoruz seninle bende nefes alamıyorum bide bunjn üstüne o kadar moralım bozuk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…