Yeni burnumu beğenmedim!! (Fotolu)

aslinda tam olarak bu burun da degil.bunu da begenmiyorum ama boyle zarif bi burun istiyorum.benim yuzum de zayif gozler buyuk.
kkb ciler geneldr kicaman burun yapma pesindeler.kkb ci istemiyorum
Benım gozlerim Kocaman bana dedi ki sana aska küçük burun gitmez o yuzden daraltmam yanlardan yoksa bende ince zarif bi burun cok istedim ama gözlerine yüzüne olmaz dedi

Benım gozlerim Kocaman bana dedi ki sana aska küçük burun gitmez o yuzden daraltmam yanlardan yoksa bende ince zarif bi burun cok istedim ama gözlerine yüzüne olmaz dedi
ya benimde gozler kocaman.ince deriliyim ben hatta baya ince normalden de ince.ama cenem ince yuzum oval.bana buyuk bir burun kotu olur bence sirtf gozum buyuk diye ne bileyim zarif bisiy istiyorum

ya benimde gozler kocaman.ince deriliyim ben hatta baya ince normalden de ince.ama cenem ince yuzum oval.bana buyuk bir burun kotu olur bence sirtf gozum buyuk diye ne bileyim zarif bisiy istiyorum
Bana yapmadi yani kanatlardan kesmiyorum cok yaygın büyük bi burun olmadıkça dedi yapmadi sonuç bu

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 303
Kanatlara dokunmadıgına dua et nefesin daralır benimkini benim istegim dışında içten daraltmış nefes alamıyırum
ya acaba bu burun ameliyati sakincali bisiy mi ki dediginiz gibi dr lara bakiyorum kendi burunlari yamuk ama elletmemisler

ya acaba bu burun ameliyati sakincali bisiy mi ki dediginiz gibi dr lara bakiyorum kendi burunlari yamuk ama elletmemisler
Ben akıl edemedim kendi de burnu kocaman yapsa kendi burnunu yaptırırdı akıl olmayınca insanda kbb dr görüşmüştüm alerjim için hiçbiride yapalım demedi gerek yok dedi plastik ceraha gittim yaparım dedi demekki ıyi bir şey değilmiş olunca anlıyor insan benim dr karısının burnunu yapmamış ben bunu ne zaman gördüm ameliyattan sonra eNayiliğime doymayım kadının burnu o kadar büyükkü ve şekilsizki kocasının umrunda degil bizde bunlara para kazandırıyoruz bizim paraları bu tiplere kaptırıyoruz alnımızın terini yıyorlar haram zıkkım olsun

oyle de deme ya hu.sonucta biz gidiyoruz yapin yapin diye.esi icin burnu sorun olmayabilir.ya bende 18 imde yaptirmistim keske elletmeeymisim diyorum.yasi kucukken yaptirulmamali.etrafiniza bunu soyleyin bence

O konuda cok haklısınız tüm estetik cerrahlarının burnu bozuk çoğu göz doktorunun gözü bozuk oldugu gibi ben sordum ama cerrahi isleme girmek istemediklerini söylediler birde ne kadar iyi doktor olursa olsun sonuçta o burunu bozuyor yanı sinirler damarlar dokular eski burnumuzdan iyisi asla çıkmayacak %100 başari asla yok onlarda diyor ki neden yasam kalitesi düşsün güzellik icin belkıde onlar dogru bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…