- 19 Haziran 2015
- 227
- 20
- 28
Amin bu doktorlarda hem istediğimizi yapmayip hemde milyarları cebe indiriyor rahatca ben onada kiziyorum vicdanlari nasil rahat insanın en onemli organlarından biri yüzünün ortasında sen kafana göre Nasi sekil veriyosun benım istegim disindaPsikolojisi bozuluyor insanın.anlıyorum seni.çok zor bir süreç.ben başka dr buldum konuştum gün bekliyorum.malum hemen yapmıyorlar belli süre gerekiyor.allah yrdmcmz olsun
Sabretimi varmıs nefes isinin yaşam kalitemiz düşüyor. Ben özellikle dedim üstelik küçülsün küçülsün ben istemedim diyo sanane benım burnumdan kullanacak olan benim günlerdir yemin ederim moral kalmadi aynaya bakmıyorum sinirlenmemek icinBen doğal olanı istesem aneliyat olmam.sıkıntı yaşıyorum ki sana geliyorum di mi.anlamadan dinlemeden böyle oluyor malesef.nefes alamıyorum diyorum sabret diyor ki üzerinden yıl geçmiş..gel de inan
Haklısın Allah sabır versin hepimizeNeyse sana tavsiyem kendini yemeyi bırak.ben onu çok yaptım.inan herkese zarar verirsin o zaman.çare aramaya bak.çözüm oluştur kendini rahatlat..4 kere olup ancak mutlu olanlar var..ne yapalım..bazı şeyler imtihan
Burnunuz gerçekten harika olmus cok sanslisiniz. Benım 1 ay olmadı daha ama yanlardan geniş durmasi beni cok üzüyor, umarım Zaman geçtikçe düzelir ikinci bi operasyonu gözüm yemiyor doğrusu.Merhaba ben 12 Nisan 2014 yılında Mersinde Sistem hastanesinde kulak burun boğazcı Doktor Cüneyt Bozkurta oldum. Sonuç harika. Her ameliyattan sonra en az ufak sorunlar çıkıyor. Benim 2yılı geçti hala uyuşukluk var ama zaman geçtikçe daha doğal güzel oluyor. Tekrar düşünürseniz oraya gidin bence . Kendinizi çok üzmeyin bir sure beklemek zorundasınız şişlikler geçsin öyle ameliyat olun. Geçmiş olsun herkese
Ben üç aydır üzülüyorum kafayı kırıyorum kimseyle görüşmüyorum evin içinde yaşamıya çalışıyoruValla o kadar para alıyorlar üstüne biz ne zorluklar cekiyoruz ameliyat sonrasi bari içimize sinecek bisey olsa ben kac gündür o kadar üzülüyorum ki değmedi istediğim gibi bi burun olmadi
Sizin burnunuz nasil olduBen üç aydır üzülüyorum kafayı kırıyorum kimseyle görüşmüyorum evin içinde yaşamıya çalışıyoru
Valla olmadı aynay bile bakamıyorm düşün artık o kadarSizin burnunuz nasil oldu
En iyisi Allah yapısı derler ya oyle galıbaValla olmadı aynay bile bakamıyorm düşün artık o kadar
İstediğiniz bu burun ama sizin yüzünüze gidecekmi yüz hatlarınız aynımıkizlar bana da bi el atin ya benim revizyon olacak istedigim burun bu ama benim bi de sorunlu bir revizyon burun yanlis kirilmis su an bakan dr hayret ediyor.anormal yani.istedigim burinun resmini koyuyorum cok mu utopik.
aslinda tam olarak bu burun da degil.bunu da begenmiyorum ama boyle zarif bi burun istiyorum.benim yuzum de zayif gozler buyuk.İstediğiniz bu burun ama sizin yüzünüze gidecekmi yüz hatlarınız aynımı
Canim asla aynısı olmuyor herkesin deri yapısı kemik yapısı farklıymış en basimda yanı sürekli sekil değişiyor başkalaşım gibiaslinda tam olarak bu burun da degil.bunu da begenmiyorum ama boyle zarif bi burun istiyorum.benim yuzum de zayif gozler buyuk.
kkb ciler geneldr kicaman burun yapma pesindeler.kkb ci istemiyorum
Ve doktor acip baktiginda sen ne dersen de genel olarak senın yüzüne gidecek olanı yapıyor yanı herkesın yüz yapısı baska olduğundan oyle resimlerdeki burunlar tutmuyormuskizlar bana da bi el atin ya benim revizyon olacak istedigim burun bu ama benim bi de sorunlu bir revizyon burun yanlis kirilmis su an bakan dr hayret ediyor.anormal yani.istedigim burinun resmini koyuyorum cok mu utopik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?