Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Helal nasıl tamponla içebildnn
Burnumdan nefes veremedigim icin sorun olmadi.
Sonraki gunlerdede icmeden once gazli bezle burnuma ön tampon yaptim surekli
Ictikden sonra cikartip her ictigimde yeni tampon yapiyodum kapatiyordum delikleri. duman gitmesin diye sorun yasamadim

Burnumdan nefes veremedigim icin sorun olmadi.
Sonraki gunlerdede icmeden once gazli bezle burnuma ön tampon yaptim surekli
Ictikden sonra cikartip her ictigimde yeni tampon yapiyodum kapatiyordum delikleri. duman gitmesin diye sorun yasamadim
Ictim püfür püfür ohhh mis

Vallahi size de maşallah umarım herkes böyle atlatır süreci Benim burnuma isim koyamıyoruz herhalde babynose falan gibi çünkü önceki burnumun yarısı yok da resmen burnum tamamen sökülüp yeni burun takılmış gibi doktor ameliyatta vitrinden seçip yapıştırmış gibi muhtemelen bir çeyrek daha gider şişliklerden demişti en son şaka gibi 20 yaşındayım 15yıl sonra güzel bir burnum olduğuna inanamıyorum inşallah isteyen herkes olur

Popomuzu kasiyalim bak mutlular foruma giriyoruz bi tezcurumus oldu

Kizlar selam dun alcim cikti cok sukur kocaman bi patlican cikti altindan nasil sismis oyle
Dogal olmus istedigim gibi sanki saga egriligim vardi o hala ayni gibi geliyo bana ama daha cok erken hugun 8 . Gun

Ben size bisiy sormak istiyorum dikislerim bi hafta sonra alincak doktor bikac tane bant yapistrdi ama bi hafta daha yuzunu yikama dedi
İki hafta boyunca sac bas beraber dus alamamak cok degilmi
Yani sacimi kuaforde vucudumu ayri yikiyorum ama artik yuzumude yikamak istiyorum yag bagladi resmen icim hic rahat degil
Siz ne zaman yikayabildiniz yuzunuzu?

Benim 3.günüm yüzümü yıkayamadığım için aşırı rahatsızım daha alçıdan sonra da yıkayamayacaksak yandık..

Kızlar sizin de tampon varken hapşırma hissi geliyor muydu ya çok zor tutuyorum kendimi

BEn bantlarım çıkana kadar tüm yüzümü yıkayamadım ama bantın olduğu yere kadar su sürüp tonikledim yinede :) benimde 18. Günüm , sizin burnunuz gibi eğrilik sorunum vardı şuan o bölgede biraz ödem ve şişlik var haliyle o tarafa meyilli duruyor . Doktoruma bunu sorduğumda çok normal olduğunu söyledi . O bölgede eğrilik olduğundan oradaki kıkırdakların daha fazla işlem gördüğünü bu yüzden en çok orasının ödem tutmasının normal olduğunu söyledi :)

Alerji ilacı verilmedi bana, su felan içiyorum geçsin diye ay şu tampon vs çıksın ilk yapcağım iş hapşırmak olacak
Azcık sabırr sonrası çok güzel olacak . Bol bol hapşırırsınız

Benim doktorum alci cikinca bant yapistirmadi. Burnum oyle bi yaglanmisti ki ne kadar silsemde siviyag surmus gibiydi ilk 3. Gun. Sonra tonik kil maskesi temizleme kopuguyle duzelttim.
Ama simdide soyuluyo fondoten surdugumde katman katman duruyo kuruda degl ama neden boyle oluyo anlamiyorum
Bantlar cikana kadar dayancaksin mecbur
Bunlar normal Burnun dogal yapisini florasini bozuyoruz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…