AtiyorumBenim de öyle bir problemim var foto atabilir misiniz
Iyiym doktor yogurmasindan geliyorum
Ah yerimede ic gecer bi iki aya o yogurmalar :)) ben de iyiyim bi bol nefesli.bi tikali.devamIyiym doktor yogurmasindan geliyorumburun ucu masajı verdi. Her şey yolunda gibi . Sigara icicem Sen nasılsın canım
Ameliyattan cikdikdan 3 saat sonra icmistimIyiym doktor yogurmasindan geliyorumburun ucu masajı verdi. Her şey yolunda gibi . Sigara icicem Sen nasılsın canım
Helal nasıl tamponla içebildnnAmeliyattan cikdikdan 3 saat sonra icmistim
Burnumdan nefes veremedigim icin sorun olmadi.Helal nasıl tamponla içebildnn
Ictim püfür püfür ohhh misBurnumdan nefes veremedigim icin sorun olmadi.
Sonraki gunlerdede icmeden once gazli bezle burnuma ön tampon yaptim surekli
Ictikden sonra cikartip her ictigimde yeni tampon yapiyodum kapatiyordum delikleri. duman gitmesin diye sorun yasamadim
Vallahi size de maşallah umarım herkes böyle atlatır süreciAa b3nde orta kalinlikta ve yagli bir cilde sahibim bende dr larin tezini curuttum zerre odem sis yok 2.ay dr a gore disardan bakildigin da estetik oldugunu anlamam diyor biraz babynose bi burun yapti bana sivri ve kavisli degil epeycede kuculdu ,bazen hastalar ameliyat masasinda morarir ona care yok o gecer ama su bi gercek b3n asla y3rinde durmayan biriyim ve odem tutmuyorum kan dolasimim hizli bu acidan tavsiyem durmayin :) kosun yyruyun temizlik yapin
Popomuzu kasiyalim bak mutlular foruma giriyoruz bi tezcurumus olduVallahi size de maşallah umarım herkes böyle atlatır süreci☺ Benim burnuma isim koyamıyoruz herhalde babynose falan gibi çünkü önceki burnumun yarısı yok da resmen burnum tamamen sökülüp yeni burun takılmış gibi doktor ameliyatta vitrinden seçip yapıştırmış gibimuhtemelen bir çeyrek daha gider şişliklerden demişti en son şaka gibi 20 yaşındayım 15yıl sonra güzel bir burnum olduğuna inanamıyorum inşallah isteyen herkes olur
YarasınIctim püfür püfür ohhh mis
Hangi doktora ameliyat oldnzÇoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Merhaba bursada murat cerana ameliyat oldumHangi doktora ameliyat oldnz
Benim 3.günüm yüzümü yıkayamadığım için aşırı rahatsızımKizlar selam dun alcim cikti cok sukur kocaman bi patlican cikti altindan nasil sismis oyle
Dogal olmus istedigim gibi sanki saga egriligim vardi o hala ayni gibi geliyo bana ama daha cok erken hugun 8 . Gun
Ben size bisiy sormak istiyorum dikislerim bi hafta sonra alincak doktor bikac tane bant yapistrdi ama bi hafta daha yuzunu yikama dedi
İki hafta boyunca sac bas beraber dus alamamak cok degilmi
Yani sacimi kuaforde vucudumu ayri yikiyorum ama artik yuzumude yikamak istiyorum yag bagladi resmen icim hic rahat degil
Siz ne zaman yikayabildiniz yuzunuzu?
BEn bantlarım çıkana kadar tüm yüzümü yıkayamadım ama bantın olduğu yere kadar su sürüp tonikledim yinede :) benimde 18. Günüm , sizin burnunuz gibi eğrilik sorunum vardı şuan o bölgede biraz ödem ve şişlik var haliyle o tarafa meyilli duruyor . Doktoruma bunu sorduğumda çok normal olduğunu söyledi . O bölgede eğrilik olduğundan oradaki kıkırdakların daha fazla işlem gördüğünü bu yüzden en çok orasının ödem tutmasının normal olduğunu söyledi :)Kizlar selam dun alcim cikti cok sukur kocaman bi patlican cikti altindan nasil sismis oyle
Dogal olmus istedigim gibi sanki saga egriligim vardi o hala ayni gibi geliyo bana ama daha cok erken hugun 8 . Gun
Ben size bisiy sormak istiyorum dikislerim bi hafta sonra alincak doktor bikac tane bant yapistrdi ama bi hafta daha yuzunu yikama dedi
Yani sacimi kuaforde vucudumu ayri yikiyorum ama artik yuzumude yikamak istiyorum yag bagladi resmen icim hic rahat degil
Geliyordu Allahtan o alerji ilacını veriyorlarda biraz önlüyor onuKızlar sizin de tampon varken hapşırma hissi geliyor muydu ya çok zor tutuyorum kendimi
Alerji ilacı verilmedi bana, su felan içiyorum geçsin diye ay şu tampon vs çıksın ilk yapcağım iş hapşırmak olacakGeliyordu Allahtan o alerji ilacını veriyorlarda biraz önlüyor onu
Azcık sabırr sonrası çok güzel olacak . Bol bol hapşırırsınızAlerji ilacı verilmedi bana, su felan içiyorum geçsin diye ay şu tampon vs çıksın ilk yapcağım iş hapşırmak olacak
Benim doktorum alci cikinca bant yapistirmadi. Burnum oyle bi yaglanmisti ki ne kadar silsemde siviyag surmus gibiydi ilk 3. Gun. Sonra tonik kil maskesi temizleme kopuguyle duzelttim.Kizlar selam dun alcim cikti cok sukur kocaman bi patlican cikti altindan nasil sismis oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?