Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Kızlar ben de 13 nisanda ameliyat oldum burnumun ucu şekli vs tam istedigim gibi yapmis. Ama burda birkaç kişi burun ucu zamanla düşüyor yazmis bu konu hakkında deneyimi olan var mi

Bugun 4. Gun sisler asagiya dogru iniyo
Bisiy sorucam benim alerjik bi bunyem oldugunicin normaldede cok hapsirirdim ameliyattan sonra da hapsirik krizlerim oldu tutamamdim
Hapsirdim canim yanmadi ama korkuyorum icte bisiyler olmusmudur

Bisiy sorucam benim alerjik bi bunyem oldugunicin normaldede cok hapsirirdim ameliyattan sonra da hapsirik krizlerim oldu tutamamdim
Hicbisey olmaz agzindan hapsir ama baski yapma burnundan kontrol ederek ben sumkuruyorum ilk gundne beri

Ben ordaki fotomu beğenmiştim umarim cok fazla düşme olmaz ya üzülürüm o zaman ciddi anlamda
Ordaki gibi kalkik tabiiki kalmicak sakin boyle gorup alisma orda icinde tampon var ve havada tampon cikip deri kendini salana dek son halini alacak zamanla.dusmek demek dogala yakin demek yani deri birakiyor fazla.deriyi kesmiyolarki kaliyo o da odem.inince haliyle salicak

Ağzından hapşırdıkça bir sorun yok

Kızlar bu da benim ameliyattan hemen sonrs ve 2. Alcımin çıktığı anki burnum 10. Gundeki hali... fakat su an bu ikisiyle de alakası yok dolma gibi sis acayip büyük

Eklentiler

• 20190428_192243.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 151
  • 20190428_192336.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 147
Kızlar bu da benim ameliyattan hemen sonrs ve 2. Alcımin çıktığı anki burnum 10. Gundeki hali... fakat su an bu ikisiyle de alakası yok dolma gibi sis acayip büyük
Merhaba guzel olmus burnunuz eski haline donecektir ama daha fazla dusmez zaten burun uzunlugunuza cok.karismamis ucuda dogal

Ben yarın rinoplasti olacağım bugün heyecandan duramıyorum yerimde
hiç düşünmeyin bugün mışıııl mışıııl uyuyun muhtemelen 2 gün uyumakta zorlanacaksınız. zaten ameliyatta hiçbişey hatırlamıyorsun ağrı sızı da gram olmuyor. sadece azıcık bir boğaz ağrısı. sonucu düşünün bence değer :) çook rahatsız olduğunuz burnunuz varsa bundan kötü daha ne olabilir diye düşünün :))

Aa cok gecmis olsun simdiden korkmayin hepimiz atlattik bu sureci inanin yatip kalkiyorux bitmis ,sonrasi zahmetli nasil.oldu olucak psikolojik kisim zorlayan
Çok haklısınız ben de uyandıktan sonraki aşamadan çok korkuyorum umarım her şey yolunda gider

Aslında sağlıkçıyım,alanım da anestezi ameliyat sırasındaki işlemleri çok iyi biliyorum beni korkutan sonraki süreç, çok korkuyorum ya alışamazsam ya eğri olursa :/ inşallah çok iyi geçer

Aslında sağlıkçıyım,alanım da anestezi ameliyat sırasındaki işlemleri çok iyi biliyorum beni korkutan sonraki süreç, çok korkuyorum ya alışamazsam ya eğri olursa :/ inşallah çok iyi geçer
güzel düşünürsen hiçbişey olmaz. alçıdan burnu yamuk çıkıp da masajla düzelen tanıdığım var benim. sen o süreçte dikkat edersen yatmana beslenmene darbe almamana vs eğri falan da olmaz. şimdiki burnun nasıl? çok mu rahatsızsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…