- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Yaa süpersiniiz :)Benim atel çıktığı gün (8.gün)eve gelip peeling yaptım hafifçe ki kanatları kesilmişti benim burnumun bir sorun yaşamadım şükür cildime göre yağlı bir t bölgem var ameliyat olduğum gün çıkarken Dr duş alabilirsin yıkan sorun yok demişti yaptım bende günlük peeling kullanıyorum her gün yapıyorum hala spora gelince 3 yıldır haftanın 5 günü neredeyse spor salonunda spor yapıyorum 20 .gün gidip yürüyüşlere başladım 1 aylıkken pilates derslerine girdim çok baş aşağı eğik kalmamaya özen göstererek yaptım 70 günlükken özel derslerime vs başladım 40 kilo ile deadlift falan yapmaya başladım yine 4.ayımdayım bir sorun yaşamıyorum doktora sormak tabi herzaman iyi olur herkesin süreci vs farklı oluyor
Yaa süpersiniiz :)
Doktorum bana çok yatma, hareket et ne kadar çok hareket o kadar ödemlerinde azalma dedi. Tabii ölürcesine de demiyorum ama yatma dedi banaYav sporda ne imis ben 30 yasinda ameliyat ertesi gelmisim evde iki cocuk bakmisim.biri ateslenmis basinda nobet tutmusum 3.gun atelimle kizimin okuluna gidip ozel bir ignesi var onu yapmisim veeve ve minubuslerdeyim.her gun o halde yatma nedir bilmedim dinl3nme o da ne :) yemek temizlik bende gayette fitim bu kosturmaca da ama dr bana bunlari yapma demedi mecburdum yaptim hasta bi cocuk annesiyim mecburum kizlar vaktiniz varken dinlenin yormayin yuruyus inanilmaz iyi geliyor odem inmesine dun o kdr kosturdumki yjne burnum zayifliyo aynada gordugumde inanin bende sasiriyorum egilmeli agirlikli sporlar sıkıntılı ama yuruyun
Yattikca sisiyor tabi kan dolasimi yavasliyor inan kalk evin iicnde bile tempoyla kos gun sonunda anlarsin :) ben biraz fazlaca yoruluyorum orta kalinlikta cildim etli yagli kemikli buyuk burundum dusun findik kdr kaldi burnum odem nedir bilmedim e hic yatamadim ki kizimdan ziyade bi de kucuk 4.bucuk yas erkek cocuk dusun nasi kosturuyo beni :)Doktorum bana çok yatma, hareket et ne kadar çok hareket o kadar ödemlerinde azalma dedi. Tabii ölürcesine de demiyorum ama yatma dedi bana
Çok süpersiniz valla maşallah diyorum evde yatıyorum anca
Ya ben biraz ufak bacak hareketi yapiyim, tempolu yüriyim dedim burnumda biraz zonklama hissettim, henüz alçılı burnum korktum hemen :)Yattikca sisiyor tabi kan dolasimi yavasliyor inan kalk evin iicnde bile tempoyla kos gun sonunda anlarsin :) ben biraz fazlaca yoruluyorum orta kalinlikta cildim etli yagli kemikli buyuk burundum dusun findik kdr kaldi burnum odem nedir bilmedim e hic yatamadim ki kizimdan ziyade bi de kucuk 4.bucuk yas erkek cocuk dusun nasi kosturuyo beni :)
Zonklamaz ya sanmiyorum sanki psikolojik o burunda ki basin sanki hani yeni ya hareket ediyo kasiyosun da kendini alcida var Allah seni naapmasin dayansana alcinlaYa ben biraz ufak bacak hareketi yapiyim, tempolu yüriyim dedim burnumda biraz zonklama hissettim, henüz alçılı burnum korktum hemen :)
Ay sormayın bi görseniz halimiZonklamaz ya sanmiyorum sanki psikolojik o burunda ki basin sanki hani yeni ya hareket ediyo kasiyosun da kendini alcida var Allah seni naapmasin dayansana alcinladinlen simdi ayy cok guldum hele bi alcın ciksin sonra koş :) suan garibim alcinin icinde sıkısmıs
Süpersiniz. Ben de bikaç gün sonra ameliyat olacağım. 14 aylık bebeğim var, çok rahatlattınız beni.Yav sporda ne imis ben 30 yasinda ameliyat ertesi gelmisim evde iki cocuk bakmisim.biri ateslenmis basinda nobet tutmusum 3.gun atelimle kizimin okuluna gidip ozel bir ignesi var onu yapmisim veeve ve minubuslerdeyim.her gun o halde yatma nedir bilmedim dinl3nme o da ne :) yemek temizlik bende gayette fitim bu kosturmaca da ama dr bana bunlari yapma demedi mecburdum yaptim hasta bi cocuk annesiyim mecburum kizlar vaktiniz varken dinlenin yormayin yuruyus inanilmaz iyi geliyor odem inmesine dun o kdr kosturdumki yjne burnum zayifliyo aynada gordugumde inanin bende sasiriyorum egilmeli agirlikli sporlar sıkıntılı ama yuruyun
Ay canim benim Allah bagislasn valla anne gucumu ne bilmem de ben guzel atlattim sizinde darisi basiniza insallah gozunuzde buyutmeyin sakin yatip kalkmak bir oluyoSüpersiniz. Ben de bikaç gün sonra ameliyat olacağım. 14 aylık bebeğim var, çok rahatlattınız beni.
Sabir ediceksin :) daha cok uzun bir yol varKaşlarımın arası inanılmaz ödemli napicam ben
Kaşımın ortasından alnıma doğru çok garip bir görüntü, kendimi görünce şok oldum.Sabir ediceksin :) daha cok uzun bir yol var
O herkes te oluyo genelde sanirim zamanla inecek korkmaKaşımın ortasından alnıma doğru çok garip bir görüntü, kendimi görünce şok oldum.
Çok teşekkür ederim kendimi rahatlatıyorum :)O herkes te oluyo genelde sanirim zamanla inecek korkma
Benim 2. Haftam henüz var şişlikler zamanla iniyorŞişlikleriniz indimi benim bugun 5. Günüm
Merhaba bursada murat cerana ameliyat oldum
Merhaba özelden yazıyorum sizeMerhaba murat beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba
benim 1 ay oldu gözle görülür olanlar gitti ama sıcakta vs tekrardan şişiyorum sanırım 6 ay 1 yıla tam iniyorBenim 2. Haftam henüz var şişlikler zamanla iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?