Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Biraz kemerli ve ucu düşük burnumun

Benim ameliyattan sonra o kadar az şişliğim oldu ki yüzümde evde acaba burnum düzeltilmedi mi diye düşündük 10gün. Alçılar çıktı sonra bantlanmadı burnum da şiş değildi ve çok güzeldi gerçekten tam istediğim gibi. Doktordan allah razı olsun hayatımı burnumu değiştirerek kurtardı. Bugün 19.gün daha önce nasıl yaşıyormuşum diye düşünüyorum üzülüyorum kendime. Burun ucum bir miktar şiş o da geçince hatta geçmeden bile dünyanın en mutlu insanıyım.

Merhaba tampon çıkmadan önce burun içindeki kurumuş kanları temizlemeli miyiz?

Gecmis olsun ameliyat masasi fotosu isteyin dr dan kibarca yani herkese soyluyorum ameliyatta cekmiyorm.diyen dr dan da ozel olarak cekmesinu ustesinler yaptiracaklar daha belirleyici olur masajin faydasi var diyorlar dr unuzun soylediklerini yapin
Acaba ameliyat fotosu gibi mi olacak şişlikler inince.Benim de ameliyat fotom ve şuanki farklı gibi

Benim de öyle bir problemim var foto atabilir misiniz

Masallah :) ince deri avantajimi

Kizlar tamponlarim cikti alcim cuma gunu cikicak
Tampon cikinca iki saat inanilmaz guzel nefes aldim fakat ben de alerji oldugundan surekli hapsiriyiorum
Ve akintim var suan sumkurmek serbest mi ki
Yani yine agzimdan nefes aliyorum anlamadim hu isi

Merhaba 25 Nisan'da ameliyat oldum .Silikon tampon olduğu için nefes zorluğu çekmedim ama gözüm ve yüzüm çok sistiği için biraz zorlandim .Dün tamponlar çıktı oh be dedim ama şimdi de kabuklanma olduğu için nefes alışveriş çok rahat değil .Nemlendirici ve normal sprey sıkıyorum bolca inşallah kabuklar düşünce rahatlarim :)

Tampon cikinca iki saat inanilmaz guzel nefes aldim fakat ben de alerji oldugundan surekli hapsiriyiorum

Bana doktorum sümkürmek yok demişti kanama yapabiliyormus .Bol bol nemlendirici sprey sıkın kuru kalmasın zamanla düzelir yani öyle umuyorum aynı durumdayım .Kuvvetli sümkürsem düzelecek sanki herşey

bana serbestti ama kisiden kisiye degisir hem cozum degil ya sumuk bitmiyo
ins cnm bende 2. Ay bi acik bi kapali normal daha yeni
Tamponlarla yaşamak çok zormuş..
bilmemmi 3 gun yemek yemedim zorla haslanmis yumrta yedim direncim olsun diye

Masallah :) ince deri avantajimi
Hayır derim normal kalınlıkta burun çene alın bölgem de aşırı yağlı. Gittiğim çoğu doktor ameliyattan sonra çok sıkıntı çekersin çok şişersin morarırsın demişlerdi. Tamamen sağlıklı olmama bağlıyorum şişliğin olmamasını. Morluk doktora bağlı ona kimse bir şey yapamıyor ama şişlik baya hem deri kalınlığına hem sağlığa bağlı. Yaralarım da çabuk iyileşir iz bırakmadan ne kadar derin ve geniş olursa olsun.

Aa b3nde orta kalinlikta ve yagli bir cilde sahibim bende dr larin tezini curuttum zerre odem sis yok 2.ay dr a gore disardan bakildigin da estetik oldugunu anlamam diyor biraz babynose bi burun yapti bana sivri ve kavisli degil epeycede kuculdu ,bazen hastalar ameliyat masasinda morarir ona care yok o gecer ama su bi gercek b3n asla y3rinde durmayan biriyim ve odem tutmuyorum kan dolasimim hizli bu acidan tavsiyem durmayin :) kosun yyruyun temizlik yapin

oncelikle masallah ♡♡♡♡

bana serbestti ama kisiden kisiye degisir hem cozum degil ya sumuk bitmiyo
ins cnm bende 2. Ay bi acik bi kapali normal daha yeni
bilmemmi 3 gun yemek yemedim zorla haslanmis yumrta yedim direncim olsun diye
Ay bu gece çok zor geçti, uyuyamadım yemek problem değil de dik şekilde yatıp uyuyamamak oturacak yerlerim ağrıdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…