Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Arkadaşlar yiyecek içecek konusunda bir kısıtlama var mı? Kola içmek istiyorum:)

benim o
Ayy tamponlar çıktı bir rahatladım :) benimkisi silikon tampon değildi, beynime kadar tampon koymuşlar sanki öyle bi his
Çok sevindim:)) insallah şekli de gönlünüzce olur yemek konusunda sıkıntı yok fakat sigara kullanıyorsanız içmemekte fayda var

Bir pamuğu sabunlu su ile ıslatıp silebilirsiniz o yağlı hissi yok ediyor bir nebze. Ayrıca sizi yıkayacak biri varsa vücut + saç beraber yıkanabilirsiniz. Beni ablam yıkamıştı baya baya rahat oldu o acıdan

Kızlar başınızı yan çevirip yatmaya ne zaman başladınız?
Doktorum bana artık yan çevirip yatabilirsn dedi ama sanki yan çevirip yatınca o tarafa doğru bir ağrı,oldu..

Kızlar başınızı yan çevirip yatmaya ne zaman başladınız?
Doktorum bana artık yan çevirip yatabilirsn dedi ama sanki yan çevirip yatınca o tarafa doğru bir ağrı,oldu..
10.gunden beri hafif yan yatmaya basladim. Bazen hala ne tarafa yatarsam sabah kalktigmda bi agri oluyo ama sorun olmaz dedi doktorum. Simdi baya sadece yan yatiyorum

10.gunden beri hafif yan yatmaya basladim. Bazen hala ne tarafa yatarsam sabah kalktigmda bi agri oluyo ama sorun olmaz dedi doktorum. Simdi baya sadece yan yatiyorum
Benim 4.günüm, doktorum yan yatabilirsin başın yüksekte olsun dedi ama ağrı olunca korktum, dedim acaba burnum o tarafa mı kaydı (komik olabilir ama gerçekten öyle düşündüm)

Benim 4.günüm, doktorum yan yatabilirsin başın yüksekte olsun dedi ama ağrı olunca korktum, dedim acaba burnum o tarafa mı kaydı (komik olabilir ama gerçekten öyle düşündüm)
Kayma dedigimiz sey aslinda hangi tarafa yatarsak odem o tarafa toplanip o taraf sisiyo sanki o yone kaymis gbi gorunuyo yoksa kaymaz merak etme

Herkesin durumu farkli ben genelde bi haftada yikanabilirsin dediklerinden kendimde oyle hayal etmistim
Suan bantliyim ama dayanamicam galiba persembeye kadar hafifce dusta yuzumu yikasam peeling yapsam ne zarar olabilirki sonucta dikkatliyiz tabiki

Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra spora başlanabilir? Doktoruma sorucam ama evde küçük hareketlerin bir zararı olur mu acaba

Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra spora başlanabilir? Doktoruma sorucam ama evde küçük hareketlerin bir zararı olur mu acaba
Sanmiyorum bi zarari olacagini ama mekik degilse mesela ne olabilir yani bence bjraz bekle 1 ayin dolsun egilip kalkma mesela agir da cok kaldirma henuz yeni baski yapip assagi cekm3

Herkesin durumu farkli ben genelde bi haftada yikanabilirsin dediklerinden kendimde oyle hayal etmistim
Suan bantliyim ama dayanamicam galiba persembeye kadar hafifce dusta yuzumu yikasam peeling yapsam ne zarar olabilirki sonucta dikkatliyiz tabiki
Dr u di nle yuzunu islatma bantlar acilir acilirsa bi anlami kalmaz odemin insin diye takti onu dr kuzum sil islak bi bezle yuzunu dalinle kopurt sil ama banti islatma, suan 2. Ay bitecek inan yuzum sivilce icinde cok canim sıkıliyo yag dengesi bozuldu cildim.ya kustu 2ay buna da sukret

Sanmiyorum bi zarari olacagini ama mekik degilse mesela ne olabilir yani bence bjraz bekle 1 ayin dolsun egilip kalkma mesela agir da cok kaldirma henuz yeni baski yapip assagi cekm3
Çok haklısın aslında aceleye getirmesem iyi olur, 6aydır spor yapıyorum, uzun ara vermekten korkuyorum. Mekik değil ama ufak bacak hareketleri, squat gibi..

Çok haklısın aslında aceleye getirmesem iyi olur, 6aydır spor yapıyorum, uzun ara vermekten korkuyorum. Mekik değil ama ufak bacak hareketleri, squat gibi..
Benim atel çıktığı gün (8.gün)eve gelip peeling yaptım hafifçe ki kanatları kesilmişti benim burnumun bir sorun yaşamadım şükür cildime göre yağlı bir t bölgem var ameliyat olduğum gün çıkarken Dr duş alabilirsin yıkan sorun yok demişti yaptım bende günlük peeling kullanıyorum her gün yapıyorum hala spora gelince 3 yıldır haftanın 5 günü neredeyse spor salonunda spor yapıyorum 20 .gün gidip yürüyüşlere başladım 1 aylıkken pilates derslerine girdim çok baş aşağı eğik kalmamaya özen göstererek yaptım 70 günlükken özel derslerime vs başladım 40 kilo ile deadlift falan yapmaya başladım yine 4.ayımdayım bir sorun yaşamıyorum doktora sormak tabi herzaman iyi olur herkesin süreci vs farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…