- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Ayy tamponlar çıktı bir rahatladım :) benimkisi silikon tampon değildi, beynime kadar tampon koymuşlar sanki öyle bi hisAzcık sabırr sonrası çok güzel olacak . Bol bol hapşırırsınız
merhaba nasıl oldunuz acaba? süreç umarım güzel geçmiştir.Tamponlarla yaşamak çok zormuş..
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için.merhaba nasıl oldunuz acaba? süreç umarım güzel geçmiştir.
benim oBenim doktorum alci cikinca bant yapistirmadi. Burnum oyle bi yaglanmisti ki ne kadar silsemde siviyag surmus gibiydi ilk 3. Gun. Sonra tonik kil maskesi temizleme kopuguyle duzelttim.
Ama simdide soyuluyo fondoten surdugumde katman katman duruyo kuruda degl ama neden boyle oluyo anlamiyorum
Bantlar cikana kadar dayancaksin mecbur
Bunlar normal Burnun dogal yapisini florasini bozuyoruz cunku
Çok sevindim:)) insallah şekli de gönlünüzce olur yemek konusunda sıkıntı yok fakat sigara kullanıyorsanız içmemekte fayda varAyy tamponlar çıktı bir rahatladım :) benimkisi silikon tampon değildi, beynime kadar tampon koymuşlar sanki öyle bi his
Bir pamuğu sabunlu su ile ıslatıp silebilirsiniz o yağlı hissi yok ediyor bir nebze. Ayrıca sizi yıkayacak biri varsa vücut + saç beraber yıkanabilirsiniz. Beni ablam yıkamıştı baya baya rahat oldu o acıdanKizlar selam dun alcim cikti cok sukur kocaman bi patlican cikti altindan nasil sismis oyle
Dogal olmus istedigim gibi sanki saga egriligim vardi o hala ayni gibi geliyo bana ama daha cok erken hugun 8 . Gun
Ben size bisiy sormak istiyorum dikislerim bi hafta sonra alincak doktor bikac tane bant yapistrdi ama bi hafta daha yuzunu yikama dedi
İki hafta boyunca sac bas beraber dus alamamak cok degilmi
Yani sacimi kuaforde vucudumu ayri yikiyorum ama artik yuzumude yikamak istiyorum yag bagladi resmen icim hic rahat degil
Siz ne zaman yikayabildiniz yuzunuzu?
10.gunden beri hafif yan yatmaya basladim. Bazen hala ne tarafa yatarsam sabah kalktigmda bi agri oluyo ama sorun olmaz dedi doktorum. Simdi baya sadece yan yatiyorumKızlar başınızı yan çevirip yatmaya ne zaman başladınız?
Doktorum bana artık yan çevirip yatabilirsn dedi ama sanki yan çevirip yatınca o tarafa doğru bir ağrı,oldu..
Benim 4.günüm, doktorum yan yatabilirsin başın yüksekte olsun dedi ama ağrı olunca korktum, dedim acaba burnum o tarafa mı kaydı (komik olabilir ama gerçekten öyle düşündüm)10.gunden beri hafif yan yatmaya basladim. Bazen hala ne tarafa yatarsam sabah kalktigmda bi agri oluyo ama sorun olmaz dedi doktorum. Simdi baya sadece yan yatiyorum
Kayma dedigimiz sey aslinda hangi tarafa yatarsak odem o tarafa toplanip o taraf sisiyo sanki o yone kaymis gbi gorunuyo yoksa kaymaz merak etmeBenim 4.günüm, doktorum yan yatabilirsin başın yüksekte olsun dedi ama ağrı olunca korktum, dedim acaba burnum o tarafa mı kaydı (komik olabilir ama gerçekten öyle düşündüm)
BEn bantlarım çıkana kadar tüm yüzümü yıkayamadım ama bantın olduğu yere kadar su sürüp tonikledim yinede :) benimde 18. Günüm , sizin burnunuz gibi eğrilik sorunum vardı şuan o bölgede biraz ödem ve şişlik var haliyle o tarafa meyilli duruyor . Doktoruma bunu sorduğumda çok normal olduğunu söyledi . O bölgede eğrilik olduğundan oradaki kıkırdakların daha fazla işlem gördüğünü bu yüzden en çok orasının ödem tutmasının normal olduğunu söyledi :)
Oh iyi bariKayma dedigimiz sey aslinda hangi tarafa yatarsak odem o tarafa toplanip o taraf sisiyo sanki o yone kaymis gbi gorunuyo yoksa kaymaz merak etme
Umarim oyledir egri kalmasi korkunc olur hersey bosa gibi Allah korusun
Yok yok sadece ustune yatmamaya dikkat etmeliyiz uzerine yatarsak yamuk yumuk olrOh iyi bariçünkü ben çok başka şeyler düşündüm
Sanmiyorum bi zarari olacagini ama mekik degilse mesela ne olabilir yani bence bjraz bekle 1 ayin dolsun egilip kalkma mesela agir da cok kaldirma henuz yeni baski yapip assagi cekm3Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra spora başlanabilir? Doktoruma sorucam ama evde küçük hareketlerin bir zararı olur mu acaba
Dr u di nle yuzunu islatma bantlar acilir acilirsa bi anlami kalmaz odemin insin diye takti onu dr kuzum sil islak bi bezle yuzunu dalinle kopurt sil ama banti islatma, suan 2. Ay bitecek inan yuzum sivilce icinde cok canim sıkıliyo yag dengesi bozuldu cildim.ya kustu 2ay buna da sukretHerkesin durumu farkli ben genelde bi haftada yikanabilirsin dediklerinden kendimde oyle hayal etmistim
Suan bantliyim ama dayanamicam galiba persembeye kadar hafifce dusta yuzumu yikasam peeling yapsam ne zarar olabilirki sonucta dikkatliyiz tabiki
Çok haklısın aslında aceleye getirmesem iyi olur, 6aydır spor yapıyorum, uzun ara vermekten korkuyorum. Mekik değil ama ufak bacak hareketleri, squat gibi..Sanmiyorum bi zarari olacagini ama mekik degilse mesela ne olabilir yani bence bjraz bekle 1 ayin dolsun egilip kalkma mesela agir da cok kaldirma henuz yeni baski yapip assagi cekm3
Benim atel çıktığı gün (8.gün)eve gelip peeling yaptım hafifçe ki kanatları kesilmişti benim burnumun bir sorun yaşamadım şükür cildime göre yağlı bir t bölgem var ameliyat olduğum gün çıkarken Dr duş alabilirsin yıkan sorun yok demişti yaptım bende günlük peeling kullanıyorum her gün yapıyorum hala spora gelince 3 yıldır haftanın 5 günü neredeyse spor salonunda spor yapıyorum 20 .gün gidip yürüyüşlere başladım 1 aylıkken pilates derslerine girdim çok baş aşağı eğik kalmamaya özen göstererek yaptım 70 günlükken özel derslerime vs başladım 40 kilo ile deadlift falan yapmaya başladım yine 4.ayımdayım bir sorun yaşamıyorum doktora sormak tabi herzaman iyi olur herkesin süreci vs farklı oluyorÇok haklısın aslında aceleye getirmesem iyi olur, 6aydır spor yapıyorum, uzun ara vermekten korkuyorum. Mekik değil ama ufak bacak hareketleri, squat gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?