Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Merhaba , Tamponlar çıktıktan sonra neler yaptınız ? Ben kendimi çok savunmasız hissettim su an yatağa girsem ya yan dönersem ya yüz üstü dönersem diye tedirginim
Şişliklerim var tabii 5 gün oldu operasyon geçireli
Benim bir sorunumda uzağı görememem lens kullanıyorum fakat iş yerinde daha çok kullanıyorum çünkü lens ömrüde bayağı azaldı gözlerimin evde ve hafta sonları gözlük kullanıyorum . Bakalım nasıl gieçiricem bu yazı.

doktorunuza danıştınız mı gözlük olayını?

Merhabalar bende 2 doktor arasında karar verip ameliyat olmayı düşünüyorum. İstanbulda ameliyat olanlar varmı? Hangi doktora oldunuz?

Kizlar sıcaklığın artmasından dolayı burnum Sanki sürekli şişiyor gibi geliyor benimle aynı durumu yaşayan va mı kocaman geliyor ilk hâline gore

Kizlar sıcaklığın artmasından dolayı burnum Sanki sürekli şişiyor gibi geliyor benimle aynı durumu yaşayan va mı kocaman geliyor ilk hâline gore
İlk haline göre şişlik çok yok ama dışarı çıktığımda baya şişiyor benim.
Ben çalışma alanı olarak soğuk yerde çalışıyorum belki aşırı şişmemesinin sebebi budur ama sabah uyandığımda ve dışarı çıktığımda şişiyor

Cok tesekkur ederim sagolun sizin agriniz oldumu nasil gidiyo ameliyat sonrasi sureciniz?

Merhabalar geçmiş olsun. Ben operasyon geçireli 2 haftadan fazla oldu ama koku duyum yerine gelmedi. Yemeklerin tadını da çok etkiliyor bu ameliyatin boyle bi riski oldugunu bilmiyodum doktor da bahsetmemişti cok üzülüyorum tekrar eskisi gibi koku alamayacağım diye. Böyle bi sorun yaşayan var mi arkadaşlar ne kadar zamanda eski haline gelir acaba

4 ay sabredin yari yariya azaliyo tum sikayetler en az 1 yil ic odemlerden dolayi

Kızlar selam benim 20 günüm falan burnumun ucu cok fazla şişti ve sola yamuk duruyor odemmisir gerçekten yamukmudur düzelen varmı

Benim de ödemlerim var hatta konuştuğumda Burun kemiğinin işlem gördüğü yer sızlıyor 3 hafta oldu.

Kızlar bende ameliyat olalı 2 ay oldu ve hergun burnumu incelerdim birgun yamuk diğer gün cokuk diğer gün başka bi sorunla uyanırdım şuan diyorumki keşke okadar kafaya takmasaymisim hepsi geçiyor bu ödem denilen şey sürekli yer değiştirip burnun farklı görünmesini sağlıyor şuan sisliklerin azaldı burnumun şekli ortaya çıktı gayet memnunum çok doğal hafif kalkık bu burnum oldu tabi sıcaklar iyileşmesini geciktiriyor daha çok sisiriyor burnu gerçekten ameliyat zor değil zor olan 3 aylık sabretme donemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…