- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
doktorunuza danıştınız mı gözlük olayını?Merhaba , Tamponlar çıktıktan sonra neler yaptınız ? Ben kendimi çok savunmasız hissettim su an yatağa girsem ya yan dönersem ya yüz üstü dönersem diye tedirginim
Şişliklerim var tabii 5 gün oldu operasyon geçireli
Benim bir sorunumda uzağı görememem lens kullanıyorum fakat iş yerinde daha çok kullanıyorum çünkü lens ömrüde bayağı azaldı gözlerimin evde ve hafta sonları gözlük kullanıyorum . Bakalım nasıl gieçiricem bu yazı.
Kullanmamamı önerdi evde mümkün olduğu kadar lens ve gözlük kullanmıyorumdoktorunuza danıştınız mı gözlük olayını?
Bence de kesinlikle kullanmayın ciddi anlamda cokunti yapabilir ya da düşmeye sebep olabiliyor ağırlıktan dolayıKullanmamamı önerdi evde mümkün olduğu kadar lens ve gözlük kullanmıyorum
İlk haline göre şişlik çok yok ama dışarı çıktığımda baya şişiyor benim.Kizlar sıcaklığın artmasından dolayı burnum Sanki sürekli şişiyor gibi geliyor benimle aynı durumu yaşayan va mı kocaman geliyor ilk hâline gore
Merhaba Bende 16 hazirana ameliyat olacagim . 3 doktorla görüştüm birinde karar verdim . İnşallah umduğum gibi olur biraz tedirginim bu konudaMerhaba yeni burun estetiği yaptıran arkadasların durumlarını merak ettim :)
Rahat olum güzel düşünün ki güzel olsun herşey ben ameliyat oldum 10!” Gün geçti bileMerhaba Bende 16 hazirana ameliyat olacagim . 3 doktorla görüştüm birinde karar verdim . İnşallah umduğum gibi olur biraz tedirginim bu konuda
Cok tesekkur ederim sagolunsizin agriniz oldumu nasil gidiyo ameliyat sonrasi sureciniz?
Eger burun lazerle sekillendirildiuse evet agri asla yok hic olmadi sizlama dahiBurunda ağrı olmuyor çok garip bir şekildeama anestezi duyarlılığın varsa o zorluyor bir de şişlikler biraz bunaltiyor yine ağrı yok tabi
Bi sıkıntı olmadı sigara içmekte bnde grcm ve sıgarasz yapamam dıyorumAmeliyattan ciktikdan 4 saat sonra ictim. Hala iciyorum
Merhaba , Tamponlar çıktıktan sonra neler yaptınız ? Ben kendimi çok savunmasız hissettim su an yatağa girsem ya yan dönersem ya yüz üstü dönersem diye tedirginim
Şişliklerim var tabii 5 gün oldu operasyon geçireli
Benim bir sorunumda uzağı görememem lens kullanıyorum fakat iş yerinde daha çok kullanıyorum çünkü lens ömrüde bayağı azaldı gözlerimin evde ve hafta sonları gözlük kullanıyorum . Bakalım nasıl gieçiricem bu yazı.
Gerçekten mi ya çok sevindim inşallah geçer cevap için çok teşekkür ederim4 ay sabredin yari yariya azaliyo tum sikayetler en az 1 yil ic odemlerden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?