Benim ameliyat sonrası 25. Gün ve burun deliklerim ve kanatlarım eşit değil bende de deli sorularKızlar nasılsınız benim kafada deli Sorular
Merhaba 25 gün oldu ve benim için şu an hüsran oldu burun kanatlarım ve deliklerim asimetrik , şişlik de var ama major hatalar olduğunu düşünüyorum.Merhaba yeni burun estetiği yaptıran arkadasların durumlarını merak ettim :)
Benim de 1.5ayım çok haklısın. Sürekli burnuma bakıyorum ve psikolojik olarak zor bir süreç. Ama 1 ayda bile şişlikler baya indi, kanatlarım ve burun ucum şiş sanki kaba duruyorKızlar bende ameliyat olalı 2 ay oldu ve hergun burnumu incelerdim birgun yamuk diğer gün cokuk diğer gün başka bi sorunla uyanırdım şuan diyorumki keşke okadar kafaya takmasaymisim hepsi geçiyor bu ödem denilen şey sürekli yer değiştirip burnun farklı görünmesini sağlıyor şuan sisliklerin azaldı burnumun şekli ortaya çıktı gayet memnunum çok doğal hafif kalkık bu burnum oldu tabi sıcaklar iyileşmesini geciktiriyor daha çok sisiriyor burnu gerçekten ameliyat zor değil zor olan 3 aylık sabretme donemi
Teşekkür ederimm
MErhaba :) bursada murat cerana yaptırdım :)Merhaba burnunuzu kime yaptırdınız acaba, cok güzel görünüyor güle güle kullanın :)
MErhaba :) bursada murat cerana yaptırdım :)
Size yazdm gordunuzmuKızlar bende ameliyat olalı 2 ay oldu ve hergun burnumu incelerdim birgun yamuk diğer gün cokuk diğer gün başka bi sorunla uyanırdım şuan diyorumki keşke okadar kafaya takmasaymisim hepsi geçiyor bu ödem denilen şey sürekli yer değiştirip burnun farklı görünmesini sağlıyor şuan sisliklerin azaldı burnumun şekli ortaya çıktı gayet memnunum çok doğal hafif kalkık bu burnum oldu tabi sıcaklar iyileşmesini geciktiriyor daha çok sisiriyor burnu gerçekten ameliyat zor değil zor olan 3 aylık sabretme donemi
Nefes problemim vardı deviasyon ameliyatı oldum zaten :) dışarıdan da belli olacak düzeyde bariz yamukluk vardı burnumda . Şuan nefes sorunum ortadan kalktı artık ağzım kapalı uyuyorumcoook tesekkur ederim arastıracagim rica etsem size nasıl bi fiyat aralıgı söylendi ve nefes probleminiz var mıydı cözüldü mü paylasabilicek misiniz :)
Nefes problemim vardı deviasyon ameliyatı oldum zaten :) dışarıdan da belli olacak düzeyde bariz yamukluk vardı burnumda . Şuan nefes sorunum ortadan kalktı artık ağzım kapalı uyuyorumben 9000 tl ye oldum
Teşekkür ederim henüz 2. Ayımdayım umarım ileriki zamanlarda ödemler gittiğinde bir problemle karşılaşmam :) merak ettiğiniz birşey olursa çekinmeden yazın iyi akşamlar :)Coooook tesekkur ederim, İnsallah sıkıntısız problemsiz kullanırsınız :)
Çok geçmiş olsun şimdi gördüm mesajını ya bu durum sürüyor ben ara ara :) 1 sene anca alışıyorsun ..8 ay oldu bi mutluyum bi mutsuzum
masada ki hali bile çok başarılı güle güle kullanın, doktorunuz kim?Çoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Teşekkür ediyorum :) doktorum Bursa’da Murat ceranmasada ki hali bile çok başarılı güle güle kullanın, doktorunuz kim?
2.günüm bugün çok şiş ve mor 5 gündemi iniyoŞişlikleriniz indimi benim bugun 5. Günüm
2 gün zirve yapıyor sonraları azalmaya başlar. Hafif sarılık var benim hala 10 gün geçti ama.2.günüm bugün çok şiş ve mor 5 gündemi iniyo
ongünde tamamen geçti yanı oh şükür2 gün zirve yapıyor sonraları azalmaya başlar. Hafif sarılık var benim hala 10 gün geçti ama.
Hafif sarılıklar kaldı da benim revizyondu zaten normal, senin kalmaz:)ongünde tamamen geçti yanı oh şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?