Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Kızlar nasılsınız benim kafada deli Sorular
Benim ameliyat sonrası 25. Gün ve burun deliklerim ve kanatlarım eşit değil bende de deli sorular
Merhaba yeni burun estetiği yaptıran arkadasların durumlarını merak ettim :)
Merhaba 25 gün oldu ve benim için şu an hüsran oldu burun kanatlarım ve deliklerim asimetrik , şişlik de var ama major hatalar olduğunu düşünüyorum.

Eklentiler

• AAACEE97-AE74-498A-BCFC-121A1B3D9179.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 3C500F59-9B16-445A-886D-CBD3329C7FA2.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 93
Benim de 1.5ayım çok haklısın. Sürekli burnuma bakıyorum ve psikolojik olarak zor bir süreç. Ama 1 ayda bile şişlikler baya indi, kanatlarım ve burun ucum şiş sanki kaba duruyor

Bende bi ay olcak nerdeyse hergun incelemekten pskoljmi bozdum ucunda kocaman top gibi odem var yamuk gosteriyo bide cok kalkık ne zamana düzelme baslar

Size yazdm gordunuzmu

Benim 2 ay oldu kendimce sisliklerim geçti sanıyorken doktor hala odemjn var dedi yani bence 4 ay içinde burun yavaş yavas oturuyor ilk zamanlar okadar kalkıktiki delikler kocaman yukarıda gözüküyordu şimdi çok güzel istediğim konuma geldi daha fazla düşmesin bence azıcık kalkık olması çok güzel hala masaj yapıyorum ben doktor bırakma masajı dedi

coook tesekkur ederim arastıracagim rica etsem size nasıl bi fiyat aralıgı söylendi ve nefes probleminiz var mıydı cözüldü mü paylasabilicek misiniz :)
Nefes problemim vardı deviasyon ameliyatı oldum zaten :) dışarıdan da belli olacak düzeyde bariz yamukluk vardı burnumda . Şuan nefes sorunum ortadan kalktı artık ağzım kapalı uyuyorum ben 9000 tl ye oldum

Nefes problemim vardı deviasyon ameliyatı oldum zaten :) dışarıdan da belli olacak düzeyde bariz yamukluk vardı burnumda . Şuan nefes sorunum ortadan kalktı artık ağzım kapalı uyuyorum ben 9000 tl ye oldum

Coooook tesekkur ederim, İnsallah sıkıntısız problemsiz kullanırsınız :)

Coooook tesekkur ederim, İnsallah sıkıntısız problemsiz kullanırsınız :)
Teşekkür ederim henüz 2. Ayımdayım umarım ileriki zamanlarda ödemler gittiğinde bir problemle karşılaşmam :) merak ettiğiniz birşey olursa çekinmeden yazın iyi akşamlar :)

Ben yaptırdım 2 ay önce. Hala şişlik var, geçer mi? Ne zaman geçer bu şişlik kızlar???

Merhaba herkese bende forumun yorumlarını okuyup sonunda ameliyat oldum . Bu gün ikinci günüm ne hafif şişlik var morluk yok sürekli buz uyguluyorum. Cildim hassas dedim doktorum. Yıkama ve buzu sürekli yapıyorum. Ağrım olmadı çok şükür. Sadece ameliyat sonrası üşüme yaşadım biraz onun dışında her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…