Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Kızlar moralim çok bozuk dün 1. Ay kontrolüm vardı dr bey üst kemiklerde açılma olabildiğini söyledi tam karar vermemiz için ödemlerin inmesini beklemeliyiz dedi. Ben zaten Nisa’nda şikayetçiydim siz dokundunuz mu oralara dedim evet daralttım hatta ateli çıkardığında daha dar görünüyordu. Gece uyuyamadım hiç

Şuan görüntüde ne gibi problem var? Üst kemiklerde açılma dediği çökme gibi mi?

Doktor sanırım İhtimali söylemiş sizde oldugunu söylememiş

Banada bu tarz biseyin olabilcegini soyledi doktor ama yandaki kaslar ceker dedi senin oyle bi durum olabilirmi

Hiçbirşey demedi canım kaslarla alakalı ödemin inmesini bekliyicez sesi peki sende son durum nasıl
Ben persembe ameliyat oldum , bu cuma cikicak tampon ve alci. Suan biraz daha iyiyim cok zorlanmiyorum merak ediyorum ciktiginda nasil olcak. Benim burunun kanatlarindaki kaslar ve dudak ustu kasim cok gucluymus. Zaten yandan yayik ondende gulerken ve konusurken asagi iniyordu. Doktor bi ihtmal dusme olabilir dedi ins olmaz cunku birdaha cesaret edemeyebilirim

Teşekkür ederim henüz 2. Ayımdayım umarım ileriki zamanlarda ödemler gittiğinde bir problemle karşılaşmam :) merak ettiğiniz birşey olursa çekinmeden yazın iyi akşamlar :)
Merhaba öncelikle. Bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Doktor araştırırken Murat Ceran’a denk geldim. Çalışmalarınıda beğendim ve gerçekten sizin burnunuzda çok hoşuma gitti aslında tam istediğim burun şekli diyebilirim. Ama tabiki bir uzmanla görüşmem lazım yüzüme yakışacak bir burnu seçmem için. Sizden rica etsem banada özelden fiyat bilgisi verebilir misiniz acaba?

9. günümdeyimm. 2 gün önce alçı, tampon ve dikişler çıktı. Bant taktı doktor. Onlarıda bir hafta sonra alacağını söyledi

15.günümdeyim ve derim ince. Ödem nerdeyse sıfırlandı gibi geliyor bana. Şu an burnum çok güzel. Keşke böyle kalsa diyorum ((( Daha fazla inmesini istemiyorum. Sizce daha iner mi??? Keşke böyle kalsaaa

Eklentiler

• 8ED39469-C2F1-4D97-9FFA-2C6FA9CC9DDC.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 156
15.günümdeyim ve derim ince. Ödem nerdeyse sıfırlandı gibi geliyor bana. Şu an burnum çok güzel. Keşke böyle kalsa diyorum ((( Daha fazla inmesini istemiyorum. Sizce daha iner mi??? Keşke böyle kalsaaa
Doktorunuz ne dedi?
Bazı doktorlar farklı bir işlem uyguladıkları için düşme olmuyormuş.
Böyle kalabilir doktorunuz kalacak diyorsa

Buarada hakikatten çok hoş yüzünüze de çok yakışmış burnunuz. Tütütü:)

Doktorunuz ne dedi?
Bazı doktorlar farklı bir işlem uyguladıkları için düşme olmuyormuş.
Böyle kalabilir doktorunuz kalacak diyorsa
Doktorum da, inmez niye insin diyorbenim bu 2.ameliyatımdı. Ondan daha da pimpirikliyimmm. İnanın telefonun albümü fotoğrafla dolmuş taşmış durumda. Dakika başı kontrol ediyorum, habire inceliyorum

Doktorum da, inmez niye insin diyorbenim bu 2.ameliyatımdı. Ondan daha da pimpirikliyimmm. İnanın telefonun albümü fotoğrafla dolmuş taşmış durumda. Dakika başı kontrol ediyorum, habire inceliyorum
İlkinde neden olmadı? Meraktan soruyorum,ikincisini kime oldunuz?

İlkinde neden olmadı? Meraktan soruyorum,ikincisini kime oldunuz?
İlkinde şöyle... Deviasyonum vardı, sağlık sorunu yaratıyordu. Estetik de olayım dedim ama ben o zamanlar doktora biraz fazla müdahale ettim. Kemiğe dokunmayın, sadece ucunu kaldırın demiştim. Doktor da o şekilde yaptı. Burnum uzun vadede nasıl bozuldu anlatamam size. Özellikle gülünce, burnum inanılmaz düşüyordu. Ameliyattan sonra 3 ay falan fena değildi. Ama aşırı kalkık ve yapaydı. Sonra nasıl çöktü.. Ucu resmen çöktü. Sağlam mı yapılmadı yoksa benim yeğenlerimle oynarken aldığım darbelerden dolayı mı oldu inanın bilemiyorum. 3 yıl sonra da yani bu yıl 2.ameliyatı oldum. Bu doktorum KBB uzmanıydı. Ordu’da doğal burun yapmakla ünlenen, başarılı, genç bir doktor. İlk ameliyatımdan burun içinde kıkırdak kalmış, o yüzden kulaktan veya kaburgada almasına gerek kalmadı. Tamponlu geçen 3 zulüm günü haricinde en ufak bir ağrı sızı, sorun yaşamadım. Morluklarım bile, ki çok yoktu, 2 gün anca sürdü. O kadar açık tenli olmama rağmen üstelik. Şimdi de 15.günümü doldurdum işte. Şu anki halinden o kadar memnunum ki, önceki gibi olur da düşer burnum diye korkuyorum inanın. Bu stres ondan))) Şu an çok doğal ve güzel çünkü, kavisi kalkıklığı da yerinde, daha insin istemiyorum :-(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…