Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Peki burnunuzun kalkıklığı zamanla ödem inince indi mi? Bende de hafif bir kalkıklık var şu an, çok doğal bir kalkıklık ama daha 2.gaftam. Zamanla iner mi diye merak ediyorum ben de :-(

Ne gibi, neden korkuyorsunuz)) insan diken üstünde oluyor, ben hala dümdüz yatıyorum, sağa sola dönemiyorum :-((
Mesela demişsiniz ya 3.aydan sonra çöktü vs benim de çökerse yamulursa bişi olursa korkusu insanların neden ikinciyi olduklarını merak ediyorum oyüzden..

Ben de sizinle aynı durumdayım :-( şu anki hali nedir burnunuzun? Benim de 2.haftam ve bu kalkıklığında kalsın istiyorum

Ameliyat olalı 8 gün geçti . Dün sabah tampon, alçı, dikişler alındı. İyi bakmışsın burnuna dedi dr um hiç acı çekmedim tampon çıkarken. Ameliyat sonrası rahat bir süreç geçirdim çok şükür Burun ameliyatı öncesi hep yorumları okuyordum burada. Yüzümde hala hafif şişlik var ama morluk olmadı . Kalın deriliyim o yüzden ödem fazla ama yinede şu anki burnumla çok mutluyum eskisinden kat kat daha güzel. Ameliyat olacaklarada tavsiyem korkmayın bişeyden doktorunuzun dediğini yapın her şey çok güzel olacak .

İnşallah istediğiniz gibi kalır zaten resimde gözüktüğü gibi çok güzel. Kötü olma ihtimali yok bence bu burnun

Ameliyat masasından fotoğrafım da bu
Bisey dikkatimi cekti burun ucu ile sirt gecisi cok cukurumsu yani sanki arada bi bosluk.gibi suan da var hala sizin kalkiklik diye mutlu oldugunuz yer aslinda sanki.oraya dolgu gerekicek gibi ucu dusmez dediyse dr dusmez yani sadeve sivrilik iniyo kalkiklik kalir dr dusmesin diye teknik uygulamistir muhakkak benimde dusmedi indi sadece hala kalkik ucum 5.ayim

Zaten ameliyat masasındaki hali yanıltıcı dediler o yüzden o fotoğrafı pek ciddiye almadım şu anda da burnum bu şekilde (17.gün, ince derili) ben bu halinden çok memnunum :-/ Siz de memnunsunuz inşallah? Sizinkinde zaten daha şekil değişikliği olmaz bence ne mutlu size

Eklentiler

• 5A5D401B-A80F-4E57-9165-5FB2113BC78A.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 127
Ya benim ameliyat masasi halimi gorsen burun alnimda nerdeyse oylesi kalkik :)) oyle olsun istemezdk sanirim derimin salacagindan oturu dusunup cook kaldirmis simdi normlarda burnun guzel revize edilmis alin burun gecisin suan sis belli inince gzl durucak ucun dusmez bence

Maşallah tütütü:)
Bu arada benim de kaş alın hâla şişlik var eskisi gibi olmasa da tam anlamıyla 6ayda mı iniyorki
Kuzum selam :) senin ki de super ,oo iner o seninde cok yeni ben orta kalin cilt benim.bile sislerim var 1 yil sonra bi beden kuculucek dedi dr ,iner 2 aya bile fark eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…