Pardon ya sondaki o gülücük yanlışlıkla oldu))Sizin durumunuz ne, siz de mi ameliyat oldunuz veya olacaksınız?
Ameliyat oldum ben, 2.ayım yarın bitiyor. Korkuyorum bişi olacak diye:)Sizin durumunuz ne, siz de mi ameliyat oldunuz veya olacaksınız?
Peki burnunuzun kalkıklığı zamanla ödem inince indi mi? Bende de hafif bir kalkıklık var şu an, çok doğal bir kalkıklık ama daha 2.gaftam. Zamanla iner mi diye merak ediyorum ben de :-(Kızlar bende ameliyat olalı 2 ay oldu ve hergun burnumu incelerdim birgun yamuk diğer gün cokuk diğer gün başka bi sorunla uyanırdım şuan diyorumki keşke okadar kafaya takmasaymisim hepsi geçiyor bu ödem denilen şey sürekli yer değiştirip burnun farklı görünmesini sağlıyor şuan sisliklerin azaldı burnumun şekli ortaya çıktı gayet memnunum çok doğal hafif kalkık bu burnum oldu tabi sıcaklar iyileşmesini geciktiriyor daha çok sisiriyor burnu gerçekten ameliyat zor değil zor olan 3 aylık sabretme donemi
Ne gibi, neden korkuyorsunuz)) insan diken üstünde oluyor, ben hala dümdüz yatıyorum, sağa sola dönemiyorum :-((Ameliyat oldum ben, 2.ayım yarın bitiyor. Korkuyorum bişi olacak diye:)
Mesela demişsiniz ya 3.aydan sonra çöktü vs benim de çökerse yamulursa bişi olursa korkusuNe gibi, neden korkuyorsunuz)) insan diken üstünde oluyor, ben hala dümdüz yatıyorum, sağa sola dönemiyorum :-((
Ben de sizinle aynı durumdayım :-( şu anki hali nedir burnunuzun? Benim de 2.haftam ve bu kalkıklığında kalsın istiyorumYok canim burnunun suanki kalkikligi cok guzel yuzun yuvarlak braz yakisiyor sana
Ya zaten ben kendim istedim boyle olmasini cok dogal olsun cok kalkik olmasin dedim saolsun tam istedigim gibi yapti beni cok iyi dinledi
Ama sonradan burada ucu dusuyo gbi seyler okuyup gorunce acaba duscekmi diye korku sardi. Suanki goruntusunden cok memnunum dusmesin yeter.
Cunku zaten cok normal kalkiklikda duz sayilir duserse cok uzun gorulur
Maşallah harika gözüküyor burnunuzAmeliyat masasından fotoğrafım da bu
Teşekkürler Allah razı olsun keşke gözüktüğü gibi kalsaMaşallah harika gözüküyor burnunuz
Teşekkürler sağ olun, ben de inşallah böyle kalır diye dua ediyorum daha fazla insin istemiyorumm))İnşallah istediğiniz gibi kalır zaten resimde gözüktüğü gibi çok güzel.Kötü olma ihtimali yok bence bu burnun
Bisey dikkatimi cekti burun ucu ile sirt gecisi cok cukurumsu yani sanki arada bi bosluk.gibi suan da var hala sizin kalkiklik diye mutlu oldugunuz yer aslinda sanki.oraya dolgu gerekicek gibi ucu dusmez dediyse dr dusmez yani sadeve sivrilik iniyo kalkiklik kalir dr dusmesin diye teknik uygulamistir muhakkak benimde dusmedi indi sadece hala kalkik ucum 5.ayimAmeliyat masasından fotoğrafım da bu
Zaten ameliyat masasındaki hali yanıltıcı dediler o yüzden o fotoğrafı pek ciddiye almadım şu anda da burnum bu şekilde (17.gün, ince derili) ben bu halinden çok memnunum :-/ Siz de memnunsunuz inşallah? Sizinkinde zaten daha şekil değişikliği olmaz bence ne mutlu sizeBisey dikkatimi cekti burun ucu ile sirt gecisi cok cukurumsu yani sanki arada bi bosluk.gibi suan da var hala sizin kalkiklik diye mutlu oldugunuz yer aslinda sanki.oraya dolgu gerekicek gibi ucu dusmez dediyse dr dusmez yani sadeve sivrilik iniyo kalkiklik kalir dr dusmesin diye teknik uygulamistir muhakkak benimde dusmedi indi sadece hala kalkik ucum 5.ayim
Ya benim ameliyat masasi halimi gorsen burun alnimda nerdeyse oylesi kalkik :)) oyle olsun istemezdk sanirim derimin salacagindan oturu dusunup cook kaldirmis simdi normlarda burnun guzel revize edilmis alin burun gecisin suan sis belli inince gzl durucak ucun dusmez benceZaten ameliyat masasındaki hali yanıltıcı dediler o yüzden o fotoğrafı pek ciddiye almadım şu anda da burnum bu şekilde (17.gün, ince derili) ben bu halinden çok memnunum :-/ Siz de memnunsunuz inşallah? Sizinkinde zaten daha şekil değişikliği olmaz bence ne mutlu size
Maşallah tütütü:)
Kuzum selam :) senin ki de super ,oo iner o seninde cok yeni ben orta kalin cilt benim.bile sislerim var 1 yil sonra bi beden kuculucek dedi dr ,iner 2 aya bile fark ederMaşallah tütütü:)
Bu arada benim de kaş alın hâla şişlik var eskisi gibi olmasa da tam anlamıyla 6ayda mı iniyorki
Aaa maşallah ne kadar doğal duruyor aşırı yakışırtırdım yüzünüze ya
Kuzum selam :) senin ki de super ,oo iner o seninde cok yeni ben orta kalin cilt benim.bile sislerim var 1 yil sonra bi beden kuculucek dedi dr ,iner 2 aya bile fark eder
Ever 6 ayda diyorlar en erkenMaşallah tütütü:)
Bu arada benim de kaş alın hâla şişlik var eskisi gibi olmasa da tam anlamıyla 6ayda mı iniyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?