Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Benim kaşlarımın arası ilk alçı çıktığında çok komikti, kum saati gibi. Şimdi baya azaldı ama yine de var2.ayımdayım sabırsızım valla da
Siz bant kullandınız mı? Bende doktor 1 hafta da bantlı bıraktı beni, ondan mıdır nedir, ödemim az bayağı. Sizin cildiniz kalın mı?

Benim kaşlarımın arası ilk alçı çıktığında çok komikti, kum saati gibi. Şimdi baya azaldı ama yine de var2.ayımdayım sabırsızım valla da
İnsan bir an önce sonucu görmek istiyor gerçekten her sabah kalkar kalkmaz sanki çok bir değişiklik olacakmışçasına ayna başındayım

Siz bant kullandınız mı? Bende doktor 1 hafta da bantlı bıraktı beni, ondan mıdır nedir, ödemim az bayağı. Sizin cildiniz kalın mı?
Bir hafta bantlı kaldı, sonrasında bile aşırı şişti. Kemiğim çok sertmiş, doktor zorlanmış o yüzden de ödem fazla olmuş. Bir de ince derili değilim orta deri

Aaa maşallah ne kadar doğal duruyor aşırı yakışırtırdım yüzünüze ya siz kalın derilisiniz galiba, ne kadar oldu?
Ayy tesk ederim ben orta kalin deriliyim evet dogal istemistim havali dogal burnum oldu :)) benim 5. Ayim olucak hemen hemen 4bucuk ay da diyebiliriz

Bir hafta bantlı kaldı, sonrasında bile aşırı şişti. Kemiğim çok sertmiş, doktor zorlanmış o yüzden de ödem fazla olmuş. Bir de ince derili değilim orta deri
Aa anladım o zaman sizin süreç biraz uzun gibi, sonu güzel olsun da süreci de geçtik artık valla ya

Kizlar selam bugun 12. Gundeyim. Alcim ve tampon ciktiginda burun ucum fakli gibi geldi bunun sebebide one takilan bantlardan dolayi asimetrik takmisti o sekilde sekillenmis burnum. Hala ayni gibi sizce bantlar komple cikinca duzelrmi

Selam benim de boyleydi duzeldi korkma hatta biri daha kucuktu o bile gecti
Yok cnm ya delikler degil. Bak tam deliklerin ustu bi taraf daha ezik, ilk takilan bantilarin seklini almis. Cunku iki tarafa farkli sekilde takmis sizce bantlar cikinca gecwrmi

Ilk resim ameliyat sonrasi kusura bakmayin

Bunlar geçiyor canım Benimde Burun deliklerim farklıydı düzeldi hatta her gün daha farklı gibi geliyor bana. Benim sıkıntım farklı Burun kemiği genişliği inşallah böyle kalmaz şişlerim evet var sabırla bekliyorum

Ya ne sinir bozucu ismis bu ameliyattan korkuyodum asil ameliyat sonrasi sinir hastasi oluyo insan

O düzensizlikler sonradan şeklini buluyor merak etmeyin benim de bantlarım perşembe günü çıktı 1 günde düzeldi o şekilsizlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…