- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Benim kaşlarımın arası ilk alçı çıktığında çok komikti, kum saati gibi. Şimdi baya azaldı ama yine de var2.ayımdayım sabırsızım valla daEver 6 ayda diyorlar en erken)
Siz bant kullandınız mı? Bende doktor 1 hafta da bantlı bıraktı beni, ondan mıdır nedir, ödemim az bayağı. Sizin cildiniz kalın mı?Benim kaşlarımın arası ilk alçı çıktığında çok komikti, kum saati gibi. Şimdi baya azaldı ama yine de var2.ayımdayım sabırsızım valla da
İnsan bir an önce sonucu görmek istiyor gerçekten her sabah kalkar kalkmaz sanki çok bir değişiklik olacakmışçasına ayna başındayımBenim kaşlarımın arası ilk alçı çıktığında çok komikti, kum saati gibi. Şimdi baya azaldı ama yine de var2.ayımdayım sabırsızım valla da
Bir hafta bantlı kaldı, sonrasında bile aşırı şişti. Kemiğim çok sertmiş, doktor zorlanmış o yüzden de ödem fazla olmuş. Bir de ince derili değilim orta deriSiz bant kullandınız mı? Bende doktor 1 hafta da bantlı bıraktı beni, ondan mıdır nedir, ödemim az bayağı. Sizin cildiniz kalın mı?
Değil mi birden bire tüm şişlik incekmiş gibiİnsan bir an önce sonucu görmek istiyor gerçekten her sabah kalkar kalkmaz sanki çok bir değişiklik olacakmışçasına ayna başındayım
Ayy tesk ederim ben orta kalin deriliyim evet dogal istemistim havali dogal burnum oldu :)) benim 5. Ayim olucak hemen hemen 4bucuk ay da diyebilirizAaa maşallah ne kadar doğal duruyor aşırı yakışırtırdım yüzünüze yasiz kalın derilisiniz galiba, ne kadar oldu?
Sizinkinin şekli artık oturmuş daha değişmezAyy tesk ederim ben orta kalin deriliyim evet dogal istemistim havali dogal burnum oldu :)) benim 5. Ayim olucak hemen hemen 4bucuk ay da diyebiliriz
Size şimdiden hayırlı olsun diyebilirizzzAyy tesk ederim ben orta kalin deriliyim evet dogal istemistim havali dogal burnum oldu :)) benim 5. Ayim olucak hemen hemen 4bucuk ay da diyebiliriz
Aa anladım o zaman sizin süreç biraz uzun gibi, sonu güzel olsun da süreci de geçtik artık valla yaBir hafta bantlı kaldı, sonrasında bile aşırı şişti. Kemiğim çok sertmiş, doktor zorlanmış o yüzden de ödem fazla olmuş. Bir de ince derili değilim orta deri
inanirmisin hala odemli :) daha zayiflicak ablasiSizinkinin şekli artık oturmuş daha değişmez ☺☺☺
Sagol kuzu cumlemize insallahSize şimdiden hayırlı olsun diyebilirizzz
Selam benim de boyleydi duzeldi korkma hatta biri daha kucuktu o bile gectiEki Görüntüle 2284005
Kizlar selam bugun 12. Gundeyim. Alcim ve tampon ciktiginda burun ucum fakli gibi geldi bunun sebebide one takilan bantlardan dolayi asimetrik takmisti o sekilde sekillenmis burnum. Hala ayni gibi sizce bantlar komple cikinca duzelrmiEki Görüntüle 2284006
Bunlar geçiyor canım Benimde Burun deliklerim farklıydı düzeldi hatta her gün daha farklı gibi geliyor bana. Benim sıkıntım farklı Burun kemiği genişliğiYok cnm ya delikler degil. Bak tam deliklerin ustu bi taraf daha ezik, ilk takilan bantilarin seklini almis. Cunku iki tarafa farkli sekilde takmis sizce bantlar cikinca gecwrmiEki Görüntüle 2284015 Eki Görüntüle 2284012
Ilk resim ameliyat sonrasi kusura bakmayin
Ya ne sinir bozucu ismis bu ameliyattan korkuyodum asil ameliyat sonrasi sinir hastasi oluyo insanBunlar geçiyor canım Benimde Burun deliklerim farklıydı düzeldi hatta her gün daha farklı gibi geliyor bana. Benim sıkıntım farklı Burun kemiği genişliğiinşallah böyle kalmaz şişlerim evet var sabırla bekliyorum
Evet dr umun soyledigi cumle aynen su ben doktorum gorsem seni disarda asla burnun estetik demem ancak elle dokunarak anlarim dedi :) cok sevindim hem havali hem kucuk hem de dogalÇok doğal duruyor
Saol cnm ya icim rahatliyo boyle okuyuncaHepsi gecer banttan atelden onlar hep ayrica guzel olmus sakin dert etmeSyhoya
O düzensizlikler sonradan şeklini buluyor merak etmeyin benim de bantlarım perşembe günü çıktı 1 günde düzeldi o şekilsizliklerYok cnm ya delikler degil. Bak tam deliklerin ustu bi taraf daha ezik, ilk takilan bantilarin seklini almis. Cunku iki tarafa farkli sekilde takmis sizce bantlar cikinca gecwrmiEki Görüntüle 2284015 Eki Görüntüle 2284012
Ilk resim ameliyat sonrasi kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?