Ayy gercektenmi bana sanki iki taraf farkli sekillenmis gibi geldi ins duzelir benimkideO düzensizlikler sonradan şeklini buluyor merak etmeyin benim de bantlarım perşembe günü çıktı 1 günde düzeldi o şekilsizlikler
Benim doktorum buna yönelik bir uyarı yapmadı ben zaten Karadenizliyim güneş açısından daha rahatız)))) ama benim burnumun içinde de hiçbir şey kalmadı tamamen iyileştim gibi bir şey ödemim de çok az o yüzden güneşe karşı özel bir önlem almıyorum koruyucu dışında, herkes için sakıncalı olan saat aralıklarında saatlerce güneşlenilmedikçe burun güneşe maruz bırakılmadıkça sorun olmaz bence)) bana öyle demişti doktorun asistanıBu arada bilen varsa beni aydinlatsin bi onu bilmiyorum gunes hangi aydan sonra burna zarar vermez ya da gunesin burna zarari nedir ? Koruyucu tabiiki suruyoruz surmeliyiz ,icini de nemli tutmak lazim kurumalar icin ama odemi mi arttirir bunu merak ettim..
Masallah sana o halde :)) lekelenme vs icin herhalde bende hunharca guneslendim yandim zaten koruyucu ile ama sanirim odemide bi tik arttiriyo gibiBenim doktorum buna yönelik bir uyarı yapmadı ben zaten Karadenizliyim güneş açısından daha rahatız)))) ama benim burnumun içinde de hiçbir şey kalmadı tamamen iyileştim gibi bir şey ödemim de çok az o yüzden güneşe karşı özel bir önlem almıyorum koruyucu dışında, herkes için sakıncalı olan saat aralıklarında saatlerce güneşlenilmedikçe burun güneşe maruz bırakılmadıkça sorun olmaz bence)) bana öyle demişti doktorun asistanı
Ben dışarı pek çıkmıyorum şu aralar, ki çok yoğun da bir güneş yok burdaMasallah sana o halde :)) lekelenme vs icin herhalde bende hunharca guneslendim yandim zaten koruyucu ile ama sanirim odemide bi tik arttiriyo gibi
Guneslndim valla mecbur plajda cocuk pesinde kosmaktan :)) sapka mapka faydasiz simsiyah oldumBen dışarı pek çıkmıyorum şu aralar, ki çok yoğun da bir güneş yok burdaama mantıken haklısınız, sıcak zaten kanamayı da ödemi de arttıran bir etken olduğundan ödeminizi arttırmasa bile geç inmesine neden olabilir ondan da zaten kaçış yok mevsimden dolayı ama güneşlenmezseniz falan çok etkisi olmaz bence
Ali Murat akkusDoktorunuz kimdi
Perşembe günü tamponum ve dikişlerim alınacak, ben de kalın deriliyim hem de baya, şu an iyileşme sürecini çok az morluk ve ödemle atlatıyorum. Tamponlar çıkıp bant yapışınca ne hissedicem bilmiyorum bu konuda aydınlatır mısınız?
Merhaba ben ameliyat olalı 11 gün oldu. 6. Günümde alçı ve tamponlar çıktı.
Tamponlardan sonra çok rahatlayacaksınız. Burnunuzdaki baskı ve tıkanıklık geçecek. Bant başta gerginlik hissi oluşturabilir. sonrasında hem gevşeyecek hem de burnunuz indiği için rahatlayacak.
Burnunuzu temiz tuttuğunuz sürece gayet rahat nefes alabilirsiniz. Arada bir burun içi ödemden şişebilir kısa sürede geçecektir :)
Biraz şiş görünmesine hazırlıklı olun. Ne olur ne olmaz psikolojiyi sağlam tutmak lazım bu donemde
Yok neyseki ona hazırlandım burada okuduklarımdan yola çıkarak, şu an 6.günüm ara ara burnumdan kan geliyor çok hafif kulak çöpüyle siliyorum. Gerçekten ağırlık hissi berbat bir şeymiş.
Merhaba benimde burnum kalin derili 17. Gunum bugun . Tampon , alci , bant hepsi cikti benim . Tampon cikarken biraz korkuyordum bende acaba aci cekecekmiyim diye.Bana doktorum yikamayi iyi yaparsan tampon rahat cikar hic aci cekmezsin demisti , surekli tuzlu suyla burnumu yikiyordum ve dedigi gibi hicbisey hissetmedim sende rahat ol bu konuda sadece alci ciktiktan sonra burnun cok odemli olur doktorun bant taktiginda yine biraz iner burun sisligi buna hazirlikli ol :)Cok cok rahat edeceksin tampon alci ciktiginda derin bi nefes alirsinPerşembe günü tamponum ve dikişlerim alınacak, ben de kalın deriliyim hem de baya, şu an iyileşme sürecini çok az morluk ve ödemle atlatıyorum. Tamponlar çıkıp bant yapışınca ne hissedicem bilmiyorum bu konuda aydınlatır mısınız?
Merhaba benimde burnum kalin derili 17. Gunum bugun . Tampon , alci , bant hepsi cikti benim . Tampon cikarken biraz korkuyordum bende acaba aci cekecekmiyim diye.Bana doktorum yikamayi iyi yaparsan tampon rahat cikar hic aci cekmezsin demisti , surekli tuzlu suyla burnumu yikiyordum ve dedigi gibi hicbisey hissetmedim sende rahat ol bu konuda sadece alci ciktiktan sonra burnun cok odemli olur doktorun bant taktiginda yine biraz iner burun sisligi buna hazirlikli ol :)Cok cok rahat edeceksin tampon alci ciktiginda derin bi nefes alirsinkalin derili oldugumuz icin bizim odemlerimiz digerlerine gore yavas iner ama su an bile yavas yavas indigini goruyorum ben kendimde . Umarim seninkide cok rahat gececektir
Hâla güzel:)Valla ne kadar değişti, 2-3 günde birdenbire ödemim indi resmen. 14’ünde tam bir ay olacak ameliyat olalı. Şekli daha fazla değişmese bari...
Benimde öyle ya hala dokununca acıyor. Doktorum masaj yapma dedi banada kırıklar hala kaynamamış çünkü benim içinde baya işlem yaptı.2 hafta sonrasına bir daha gel bakalım gerekirse masaj öneririim demişti korkacak bir sey yok yanii normal acımasıMerhabalar benim de bugün 8.günüm atelim çıktı bugün. Normalde masaj yapmam gerekiyor ama doktor burnumun kemer kısmına dokunduğunda canım çok acıdı. Doktor da şaşırdı böyle olmaması gerekiyordu dedi. Bu hafta sen masaj yapma haftaya tekrar gel dedi. Acaba burnum hala kaynamadı mı. Kaynamadıysa atelsiz yamuk kaynamaz mı çok endişeliyim. Burun içi ödemim de normalden fazlaymış. Başına böyle şeyler gelen var mı? Ay moralim çok bozuk nolur bi akıl verin bana çok korkuyorum
Ama atel falan yok bu şekilde kaynamada bi sıkıntı olmaz değil mi? Yamuk kaynar falan diye çok korkuyorum. Bandaj bile yapmadı doktorum.Benimde öyle ya hala dokununca acıyor. Doktorum masaj yapma dedi banada kırıklar hala kaynamamış çünkü benim içinde baya işlem yaptı.2 hafta sonrasına bir daha gel bakalım gerekirse masaj öneririim demişti korkacak bir sey yok yanii normal acıması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?