Benim ateş çıktıktan sonra bant taktı 1 hafta o durdu yani benim burnum totalde 2 hafta sargılı durdu. Yani doktorum şey dedi dikkatli ol çarpmamaya özen göster dedi dikkat edersen çok büyük darbe almazsan bir şey olmaz yani yamuk olmaz. Benim suan 20. Günüm bant cıkalı 1 hafta oldu normal gayet bi yamukluk yok carpmadım da bi yereAma atel falan yok bu şekilde kaynamada bi sıkıntı olmaz değil mi? Yamuk kaynar falan diye çok korkuyorum. Bandaj bile yapmadı doktorum.
Umarım bende dikkat ediyorum ama çarpma falan yaşamam çok gerginim stresliyim çok zormuş. Bundan bikaç ay sonra iyiki olmuşum diyebilirim inşallahBenim ateş çıktıktan sonra bant taktı 1 hafta o durdu yani benim burnum totalde 2 hafta sargılı durdu. Yani doktorum şey dedi dikkatli ol çarpmamaya özen göster dedi dikkat edersen çok büyük darbe almazsan bir şey olmaz yani yamuk olmaz. Benim suan 20. Günüm bant cıkalı 1 hafta oldu normal gayet bi yamukluk yok carpmadım da bi yere
Ters V deformitesi nasıl bir şey? Fotoğraf atabilir misiniz?Ben oldum burnumda çok problem yoktu biraz kemer gibi birşey vardı ki çocuklukta düştüğümden oldu birde burun ucum düşmüştü.. Devlette oldum olmaz olaydım ilk 2 ay iyi gibiydi sonra burun ucu ve tam burun sırtının altında ters V deformitesi gibi birşey oldu ve 10. Ayıma girdim geçmedi .. İnsanlar burnuna noldu diye soruyorlar resmen doktorum masaj yap geçer diyor kortizon da yaptı 2 ayda fayda eder dedi 1 ay oldu 1 ay daha bekleyeceğim hatta 1 senem dolsun sonrasına bakcam ama instagram face kapattım aynaya bakamıyorum psikolojim yerle bir oldu güzelim yüzüme en olmayacak burun oldu hergün ağlıyorum
Özelde de böyle şanssızlıklar olabiliyor ne yazıkkiParanıza kıyın biriktirin gerekiyorsa acele etmeyin yeter ki devlette olmayın iyice araştırın
Özelde de böyle şanssızlıklar olabiliyor ne yazıkki
Arkadaşımın koca burnunu mükemmel yaptı doktor özelde.. devleti katiyen önermiyorumÖzelde de böyle şanssızlıklar olabiliyor ne yazıkki
Benimde öyle ya hala dokununca acıyor. Doktorum masaj yapma dedi banada kırıklar hala kaynamamış çünkü benim içinde baya işlem yaptı.2 hafta sonrasına bir daha gel bakalım gerekirse masaj öneririim demişti korkacak bir sey yok yanii normal acıması
Benim 21. gün ve hala burnumun içi şişBenim 9. Günüm ve hala burun içim aşırı şiş. Doktor da normale göre çok şiş olduğunu söyledi. O şiş böyle kalıcak diye çok korkuyorum. Çünkü hala nefes alamıyorum şişlikten dolayı.
Merhabalar benim 21. Gunum bugun doktora gittim burun delikleri icin “nostril retainer “onerdi dr um , aslinda benim durun deliklerim cok farkli degil ama yine de kullan daha sonrasi icin dedi. Belki sizede kontrolde doktorunuz boyle bir sey onerebilir. Tamponlar silikonsa eger onlarin icinden su geciyo zaten bu konuda rahat olun . Bide sizin daha 2.gun benimde basta burun delikleri cok farkli gozukuyordu odemden de olabilir o . Iki taraf ayni anda inmiyo maalesef benimde su an sag tarafimda odem cokmusMerhabalar, ben de 10 Temmuz’da devlet hastanesinde ameliyat oldum. Bugün 2. Günüm ve burun deliklerim birbirinden farklı görünüyor. Sol taraf ince uzun, sağ taraf daha yuvarlak. Bir de sol taraftaki tampon çok burnuma su sıkarken direkt tampona denk geliyor ve sanırım burun içime su gitmiyor
Sizce bu çok önemli midir? Daha önce böyle bir şey yaşayan olduysa öneride bulunursa çok sevinirim
Merhabalar benim 21. Gunum bugun doktora gittim burun delikleri icin “nostril retainer “onerdi dr um , aslinda benim durun deliklerim cok farkli degil ama yine de kullan daha sonrasi icin dedi. Belki sizede kontrolde doktorunuz boyle bir sey onerebilir. Tamponlar silikonsa eger onlarin icinden su geciyo zaten bu konuda rahat olun . Bide sizin daha 2.gun benimde basta burun delikleri cok farkli gozukuyordu odemden de olabilir o . Iki taraf ayni anda inmiyo maalesef benimde su an sag tarafimda odem cokmus
Ben onları temizlemeyi unuttum yani tampon varken burnuma hicbir sey yapmadım,doktorun dediğini duymamıştım ameliyat sonrası sersemliği ile. Tamponlar çıkmadan önce o kurumus seyleri kan pıhtılarını temizledi o kadar cok acıdı ki kuruyup yapıştığı için, yani bayılacaktım acıdan o derece, o yüzden temizliğinizi iyi yapın....Bir de ben sürekli şırıngayla burnuma tuzlu su sıkıyorum ama yine de çok fazla kan pıhtısı var hem içinde hem de ucunda. Çok sert o yüzden burun uçlarım falan. Çok kötü görünüyor ama bir türlü temizlenmiyor. Pıhtılara hiç su işlemiyor. Hatta sol tarafın deliği kapanmak üzere pıhtı yüzünden.
İlk günler sizin de böyle miydi acaba
Ben onları temizlemeyi unuttum yani tampon varken burnuma hicbir sey yapmadım,doktorun dediğini duymamıştım ameliyat sonrası sersemliği ile. Tamponlar çıkmadan önce o kurumus seyleri kan pıhtılarını temizledi o kadar cok acıdı ki kuruyup yapıştığı için, yani bayılacaktım acıdan o derece, o yüzden temizliğinizi iyi yapın....
Benimki burun yıkama aleti doktor ameliyat öncesi reçeteye onuda yazmış tuzlu poşetlerle satılıyor birlikte onunla yıkıyorum başta bende yapamam onunla diye şırıngayı denedim rahat edemedimBir de ben sürekli şırıngayla burnuma tuzlu su sıkıyorum ama yine de çok fazla kan pıhtısı var hem içinde hem de ucunda. Çok sert o yüzden burun uçlarım falan. Çok kötü görünüyor ama bir türlü temizlenmiyor. Pıhtılara hiç su işlemiyor. Hatta sol tarafın deliği kapanmak üzere pıhtı yüzünden.
İlk günler sizin de böyle miydi acaba
Ya benimde 22 gün oldu ama dokununca hala acıyor, cünkü icine baya islem yapıldı gecen hafta doktora demistim dokununca cok acıyo diye o cok normal icinde kemikler hala kırıktır kaynasmamıstır dedi masaj da yapmamamı söylemisti. Bence korkmana gerek yokDevamlı yazıyorum ama içim içime sığmıyor. Atel çıktı ameliyat olalı 10 gün oldu hala çok ağrıyo ve asla dokunamıyorum burnuma masaj bile yapma dedi doktor normalde bu hafta masaj yapmam lazım ve enfeksiyon da yok yani doktor açıklayamadı ağrı sebebini. Bütün moralim yerlerde devamlı ağlıyorum. Acaba kötü bi durum var o yüzden mi böyleyim doktor başarısız oldum diyemez mantıken. Haftaya tekrar gel dedi normalde 2 hafta sonra çağırıcaktı. Sizlerden yorum alayım biraz korkmam gerken bişe var mı sizce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?