Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Sağol içim rahatladı biraz demek ki normal korkmama gerek yok

Kızlar merhaba ameliyat olalı 25 gün oldu, arada nefes alırken burnumun içi ve ucu yanıyo gibi oluyo neden acaba

Ameliyat olalı 14gün oldu, dün muayenede çok acıdı. Doktor elledikçe sanki burnum kırılacak gibi hissettim. Kalın derili olduğum için ödemin geçmesi zaman alabilirmiş ama şu an kendime baktığımda burnumun iki tarafı da birbirinden farklı gibi, bu biraz moralimi bozdu açıkçası. Ödem indikten sonra şekli oturur mu bilemedim.

Kesinlikle değişir daha

öncelikle çok geçmiş olsun, ters v deformitesi nedir, biraz bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar, hepinize çok geçmiş olsun, bu arada hangi doktorlara ameliyat olduğunuzu ve ortalama fiyatları da verebilir misiniz, memnunniyet durumlarınızla birlikte, doktor araştırma aşamasındayım ve yardımlarınız için peşinen çok teşekkür ederim.

Hangi şehirdesiniz?

Benim de iki gün sonra 1.ayım dolacak. Her gün ayrı bir paranoya yaşıyorum. Bir gün çok beğeniyorum bir gün sinirden çıldırıyorum. En son dayanamayıp konu bile açtım burada. Aman çok zor bir süreçmiş valla.

1.ay sonucum, doktorum gönderdi. İnce derili olduğumdan burnum 1 ayda bile oturmuş, öyle söyledi

Eklentiler

• B6AB6E55-F48B-437D-9938-5B88E9A3D122.webp
    13 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…