- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
Sağol içim rahatladı biraz demek ki normal korkmama gerek yokYa benimde 22 gün oldu ama dokununca hala acıyor, cünkü icine baya islem yapıldı gecen hafta doktora demistim dokununca cok acıyo diye o cok normal icinde kemikler hala kırıktır kaynasmamıstır dedi masaj da yapmamamı söylemisti. Bence korkmana gerek yok
Evet evet korkmana gerek yok, hatta ben acıyo dediğimde doktorum dalga geçmişti ameliyat oldugun icin olabilirmi falan diyeSağol içim rahatladı biraz demek ki normal korkmama gerek yok
Kesinlikle değişir dahaAmeliyat olalı 14gün oldu, dün muayenede çok acıdı. Doktor elledikçe sanki burnum kırılacak gibi hissettim. Kalın derili olduğum için ödemin geçmesi zaman alabilirmiş ama şu an kendime baktığımda burnumun iki tarafı da birbirinden farklı gibi, bu biraz moralimi bozdu açıkçası. Ödem indikten sonra şekli oturur mu bilemedim.
Kesinlikle değişir daha
Benim burnum banttan çıkınca o kadar büyüktüki, küçülüyor gerçekten:)Burnumun ucu kocaman, umarım küçülür
Evet dün banttan çıktı ve uç kısmı özellikle kocaman. Umarım küçülür ya gerçekten yüzüm zaten ufak şu an hiç estetikli yapılı bir burun gibi değilBenim burnum banttan çıkınca o kadar büyüktüki, küçülüyor gerçekten:)
öncelikle çok geçmiş olsun, ters v deformitesi nedir, biraz bilgi verebilir misiniz?Ben oldum burnumda çok problem yoktu biraz kemer gibi birşey vardı ki çocuklukta düştüğümden oldu birde burun ucum düşmüştü.. Devlette oldum olmaz olaydım ilk 2 ay iyi gibiydi sonra burun ucu ve tam burun sırtının altında ters V deformitesi gibi birşey oldu ve 10. Ayıma girdim geçmedi .. İnsanlar burnuna noldu diye soruyorlar resmen doktorum masaj yap geçer diyor kortizon da yaptı 2 ayda fayda eder dedi 1 ay oldu 1 ay daha bekleyeceğim hatta 1 senem dolsun sonrasına bakcam ama instagram face kapattım aynaya bakamıyorum psikolojim yerle bir oldu güzelim yüzüme en olmayacak burun oldu hergün ağlıyorum
Hangi şehirdesiniz?arkadaşlar, hepinize çok geçmiş olsun, bu arada hangi doktorlara ameliyat olduğunuzu ve ortalama fiyatları da verebilir misiniz, memnunniyet durumlarınızla birlikte, doktor araştırma aşamasındayım ve yardımlarınız için peşinen çok teşekkür ederim.
geri dönüşünüz için teşekkür ederim, istanbulHangi şehirdesiniz?
Merhaba fiyat öğrenebilir miyim acaba ne kadara oldunuz murat ceran aMerhaba bursada murat cerana ameliyat oldum
Fiyat konusunda bi bilginiz var mı murat ceran aMerhaba murat beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba
Doktorunuzun ismi nedirÇoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Doktorunuzun ismi ne ve hangi sehirde oldunuzValla ne kadar değişti, 2-3 günde birdenbire ödemim indi resmen. 14’ünde tam bir ay olacak ameliyat olalı. Şekli daha fazla değişmese bari...
Bursada murat ceranDoktorunuzun ismi nedir
Ordu’da Mehmet Akif Aksoy’a oldumDoktorunuzun ismi ne ve hangi sehirde oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?