Aynen bende önden hic begenmiyorum ama daha ödemlerimiz inmemistim benimde 1 ay olduKızlar merhaba , benim 2 ay oldu ameliyat olalı profilden beğeniyorum fakat önden beğenemiyorum burnumu. Sanki şişlik yada genişlik gitmeyecek gibi geliyor
Kızlar merhaba , benim 2 ay oldu ameliyat olalı profilden beğeniyorum fakat önden beğenemiyorum burnumu. Sanki şişlik yada genişlik gitmeyecek gibi geliyor
Dr , 6 ay bekleme verdi bakalım öbür aya randevum var. İnşallah düzelir değişir takmamaya çalışıyorum ama elimde değilAynen bende önden hic begenmiyorum ama daha ödemlerimiz inmemistim benimde 1 ay oldu
Fotoğrafımı yolladım konunuza .Fotoğrafınız var mı acaba. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta bununla ilgili konu bile açtım. Konuma bakabilirseniz sevinirim. Acaba aynı durumda mıyız merak ettim.
Aşağıya konumun linkini bıraktım
Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)
Güncelleme sayfa 7 Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte...www.kadinlarkulubu.com
Sizin de çok daha erken. Elimle dokunduğumda sertlik geliyor sabahları şiş çalıştığım yer sıcak dışarısı sıcak korkum böyle kalması.Ben de yandan begeniyorum ama onden pek degismemiskanatlari genis ust kismi genis ama orasi gecer diye dusunuyorum siz de orayi kafaya takmissiniz sanirim. 23 gun oldu benim de
Serin yerde olsan daha iyi sicak ortamda odem oluyormus. Ama ben de onden pek begenmedim buyuk maalssef kucultmemus pek ve kalkik istiyodum kaldirmamissSizin de çok daha erken. Elimle dokunduğumda sertlik geliyor sabahları şiş çalıştığım yer sıcak dışarısı sıcak korkum böyle kalması.
Fotoğrafın var mı. Mecbur ortamdan ayrılamıyorum ki. Bana gösterdiği fotoğraflarda ki gibi bile değil. Açık konuştuk ameliyatı kapalı olduk. Burnumun ucuna dokuanacaktı ama hiç dokunmamış anlamadım vallaSerin yerde olsan daha iyi sicak ortamda odem oluyormus. Ama ben de onden pek begenmedim buyuk maalssef kucultmemus pek ve kalkik istiyodum kaldirmamiss
Ozelden nasil atiliyor ben yeni oldugum icin bilmiyorum ya da atiliyor muFotoğrafın var mı. Mecbur ortamdan ayrılamıyorum ki. Bana gösterdiği fotoğraflarda ki gibi bile değil. Açık konuştuk ameliyatı kapalı olduk. Burnumun ucuna dokuanacaktı ama hiç dokunmamış anlamadım valla
Evet atılıyor benim profilimden özel mesaja tıklayın sonra dosya ekle bölümü olacak oradan fotoğraf paylaşabilirsinizOzelden nasil atiliyor ben yeni oldugum icin bilmiyorum ya da atiliyor mu
Aa neden fikir değiştirmişFotoğrafın var mı. Mecbur ortamdan ayrılamıyorum ki. Bana gösterdiği fotoğraflarda ki gibi bile değil. Açık konuştuk ameliyatı kapalı olduk. Burnumun ucuna dokuanacaktı ama hiç dokunmamış anlamadım valla
Bir cevap alamadım ki böyle konuşmamıştık dedim evet böyle uygun gördüm dedi kapandı konu.Aa neden fikir değiştirmiş
İnceledikçe kusur bulmada üstümüze yok. Dışarıdan bizim taktığımız gibi durmuyor ama .Benim de burun sırtı şişliklerim azaldıkça sanki göz aramdaki bölge kalın olmuş gibi geliyor :/ durdukça sorun buluyorum sanırım.
Evet aslında öyle ama durdukça problem çıkıyor gibi,hafif kemer var gibi şuan:/ doktor ödem dedi elinle bastır kuvvetlice dedi. Bilmiyorum umarım geçicidirİnceledikçe kusur bulmada üstümüze yok. Dışarıdan bizim taktığımız gibi durmuyor ama .
Kuvvetlice basirinca cokmesinEvet aslında öyle ama durdukça problem çıkıyor gibi,hafif kemer var gibi şuan:/ doktor ödem dedi elinle bastır kuvvetlice dedi. Bilmiyorum umarım geçicidir
Ben de nazik yapıyordum ilk ay masajı, kontrole gittiğinde doktor o kadar sert yaptıkiKuvvetlice basirinca cokmesinben masaj yapiom ama nazikce
Ya bana da ilk gosteriyor ya boyle yap diye sert yapiyodu yani aciyodu hafif ben de ayni o sekil yaptim ama cok bastirmada dediBen de nazik yapıyordum ilk ay masajı, kontrole gittiğinde doktor o kadar sert yaptıki
Korkma bişi olmaz dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?