Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Kızlar ben de yaklaşık bir sene önce burun estetiği oldum. Bir kaç doktor gezdikten sonra yakın bir arkadaşımın ameliyatını yapan kbb uzmanı Burak Karabulut a ulaştım. Daha önce ki doktorlar ince cilt yapımı söyleyip ameliyat sonrası büyük problemler yaşayabileceğimi söylemişlerdi. Daha ilk görüşmemizde tedirginliklerimi kafamdaki soruları daha ben söylemeden açıkladı. Tüm sorularımı sabırla dinledi. Ameliyatımı oldum ameliyat sonrasında da her şeyle yakından ilgilendi. Hem doğal hem aynaya baktıgımda beni inanılmaz mutlu eden bir burnum var artık. Ağrım hiç olmadı çok az da morluğum oldu. Hiç korktuğum gibi değilmiş. Sonuçtan inanılmaz memnunum hatta benden sonra bir kaç arkadaşım da ameliyat oldu, onlar da cok memnun valla. Resmen yeni burnumla aşk yaşıyorum.

Kızlar merhaba , benim 2 ay oldu ameliyat olalı profilden beğeniyorum fakat önden beğenemiyorum burnumu. Sanki şişlik yada genişlik gitmeyecek gibi geliyor

Fotoğrafınız var mı acaba. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta bununla ilgili konu bile açtım. Konuma bakabilirseniz sevinirim. Acaba aynı durumda mıyız merak ettim.

Aşağıya konumun linkini bıraktım

Fotoğrafımı yolladım konunuza .

Ben de yandan begeniyorum ama onden pek degismemis kanatlari genis ust kismi genis ama orasi gecer diye dusunuyorum siz de orayi kafaya takmissiniz sanirim. 23 gun oldu benim de

Ben de yandan begeniyorum ama onden pek degismemis kanatlari genis ust kismi genis ama orasi gecer diye dusunuyorum siz de orayi kafaya takmissiniz sanirim. 23 gun oldu benim de
Sizin de çok daha erken. Elimle dokunduğumda sertlik geliyor sabahları şiş çalıştığım yer sıcak dışarısı sıcak korkum böyle kalması.

Sizin de çok daha erken. Elimle dokunduğumda sertlik geliyor sabahları şiş çalıştığım yer sıcak dışarısı sıcak korkum böyle kalması.
Serin yerde olsan daha iyi sicak ortamda odem oluyormus. Ama ben de onden pek begenmedim buyuk maalssef kucultmemus pek ve kalkik istiyodum kaldirmamiss

Serin yerde olsan daha iyi sicak ortamda odem oluyormus. Ama ben de onden pek begenmedim buyuk maalssef kucultmemus pek ve kalkik istiyodum kaldirmamiss
Fotoğrafın var mı. Mecbur ortamdan ayrılamıyorum ki. Bana gösterdiği fotoğraflarda ki gibi bile değil. Açık konuştuk ameliyatı kapalı olduk. Burnumun ucuna dokuanacaktı ama hiç dokunmamış anlamadım valla

Ozelden nasil atiliyor ben yeni oldugum icin bilmiyorum ya da atiliyor mu

Benim de burun sırtı şişliklerim azaldıkça sanki göz aramdaki bölge kalın olmuş gibi geliyor :/ durdukça sorun buluyorum sanırım.

Evet aslında öyle ama durdukça problem çıkıyor gibi,hafif kemer var gibi şuan:/ doktor ödem dedi elinle bastır kuvvetlice dedi. Bilmiyorum umarım geçicidir
Kuvvetlice basirinca cokmesin ben masaj yapiom ama nazikce

Ben de nazik yapıyordum ilk ay masajı, kontrole gittiğinde doktor o kadar sert yaptıki
Korkma bişi olmaz dedi bana
Ya bana da ilk gosteriyor ya boyle yap diye sert yapiyodu yani aciyodu hafif ben de ayni o sekil yaptim ama cok bastirmada dedi sonra sag tarafta sanki cukur olunca korktum hafif yapiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…