- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Ya bana da ilk gosteriyor ya boyle yap diye sert yapiyodu yani aciyodu hafif ben de ayni o sekil yaptim ama cok bastirmada dedisonra sag tarafta sanki cukur olunca korktum hafif yapiom
25 gun oldu canim cok yeni dahaaSizin ne kadar oldu, benim 3 ay olacak belki ondan sertce bastır demiştir,
Ödem mi kemik mi anlayamadım ama
Elle kuvvetlice bastır mı dedi.. ben bugün daha iyi anladım önden beğenemiyorum burnumu çok kalın duruyor kesin olmamakla birlikte üst tarafd açılma var diye düşünüyorumEvet aslında öyle ama durdukça problem çıkıyor gibi,hafif kemer var gibi şuan:/ doktor ödem dedi elinle bastır kuvvetlice dedi. Bilmiyorum umarım geçicidir
Ama kalınlık daha incelir erken..Elle kuvvetlice bastır mı dedi.. ben bugün daha iyi anladım önden beğenemiyorum burnumu çok kalın duruyor kesin olmamakla birlikte üst tarafd açılma var diye düşünüyorum
Valla şaşırıyorum her Dr farklı benim Dr MAsaj yapma dedi diğerinin Dr u yaptırır senin Dr bastır demiş of ya.Ama kalınlık daha incelir erken..
Evet bastır oraya dedi
Merhaba, nasıl şişlikler biraz eşitlendi mi?Benim ameliyat sonrası 25. Gün ve burun deliklerim ve kanatlarım eşit değil bende de deli sorular
Merhaba 25 gün oldu ve benim için şu an hüsran oldu burun kanatlarım ve deliklerim asimetrik , şişlik de var ama major hatalar olduğunu düşünüyorum.
Aynı sıkıntı bende de var nedir sizde durumKızlar merhaba , benim 2 ay oldu ameliyat olalı profilden beğeniyorum fakat önden beğenemiyorum burnumu. Sanki şişlik yada genişlik gitmeyecek gibi geliyor
Önden bakıldığında genişlik aynı gibiAynı sıkıntı bende de var nedir sizde durum
Benimde 2 ay oldu ilk gun hangi problem varsa hala devam ediyor 6 ayda duzeliyor lafina asla inanmiyorm7 ay oldu. Burnumu ilk günden beri beğenmiyorum. En çok da eğri oluşu beni rahatsız ediyor.
Şekil olarak mı diyorsunuz ? Onu bilemem belki şekil evet çok değişmez ama şişlikler ilk aylarda ki gibi olmaz sanırım ödem ve şişlikler iner tek değişiklik bu olur diye düşünüyorumBenimde 2 ay oldu ilk gun hangi problem varsa hala devam ediyor 6 ayda duzeliyor lafina asla inanmiyorm
Çünkü 1 aylık ile 6 aylık burunların indiğini hepimiz görüyoruz ancak şekil değişikliği açısından evet çokta bir fark olmuyor yani aynı şeklin bir boy küçüğü gibi bişey oluyorŞekil olarak mı diyorsunuz ? Onu bilemem belki şekil evet çok değişmez ama şişlikler ilk aylarda ki gibi olmaz sanırım ödem ve şişlikler iner tek değişiklik bu olur diye düşünüyorum
Benim sisligimde pek yok ondan boylw soyluyorumŞekil olarak mı diyorsunuz ? Onu bilemem belki şekil evet çok değişmez ama şişlikler ilk aylarda ki gibi olmaz sanırım ödem ve şişlikler iner tek değişiklik bu olur diye düşünüyorum
Bi hafta sonra dayanamayarak yattim yan hala yan sirt ustu nefes alamam ben korku gibi :) dr um yatabilirsin dedi yattim o demese de yatacaktim ama donusumlu yat bi gub sag bi gun sol yattigin yer sisiyoPeki ne zamandan itibaren yan yatmaya başladınız? Benim 1. Ayım dolmak üzere hala korkuyorum yan yatmaya
Ben de artık dayanamamaya başladım bi uyanıyorum yan dönmüş kafamBi hafta sonra dayanamayarak yattim yan hala yan sirt ustu nefes alamam ben korku gibi :) dr um yatabilirsin dedi yattim o demese de yatacaktim ama donusumlu yat bi gub sag bi gun sol yattigin yer sisiyo
Daha dur cok sekil degisecek ,hem kusursuz burun yoktur eskisinden iyiyse zamanla daha iyi olacaktir emin olBen de artık dayanamamaya başladım bi uyanıyorum yan dönmüş kafamönden asimetrisi çok belli ya o da geçer umarım
Yandan eskisine göre tabi ki çok iyi ama önden değil işte çok yamuk duruyor.. ben de anlamadımDaha dur cok sekil degisecek ,hem kusursuz burun yoktur eskisinden iyiyse zamanla daha iyi olacaktir emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?