Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Yandan eskisine göre tabi ki çok iyi ama önden değil işte çok yamuk duruyor.. ben de anlamadım ☹
Dogal bir burun olmus begendim ,ama ciddi anlamda odemli hem bir yanin hem burun sirtin ucun yani bekle inan daha iyi olucak masaj onerdimi youtube da masaj videosu var gunes kremi ile dene dr izin verirse

Dogal bir burun olmus begendim ,ama ciddi anlamda odemli hem bir yanin hem burun sirtin ucun yani bekle inan daha iyi olucak masaj onerdimi youtube da masaj videosu var gunes kremi ile dene dr izin verirse
Teşekkür ederim canım, doktor bastırarak masaj yapmamı söyledi, güneş kremi sürüp yapıyorum sürekli, ama burun ucuna çok dokunamıyırım düşer falan diye sadece kemer kısmına ve yan taraflara masaj yapabiliyorum

Rica ederim kuzum ♡ Evet evt uca degil yan ve sirta yap ayni anda yap ki esit olsun.Simdi hassas 6 ayina gir hassasiyet gecer normale donuyirsun

Burnunuz düzeldi mi acaba ?

Arkadaşlar merhaba üçüncü ayındayım ameliyatımın ve üzülerek söylüyorum ki revizyon yolu görünüyor sanırım

Iyi günler kısmetse çarşamba günü ameliyat olacağım ama doktor ameliyat sabahı görecekmiş beni. Bu da beni huzursuz etti.son dakika görüp nasıl ameliyat edecek ki .deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana

Benimki 15 gün önce gördü, sonuç felaket...Bence ameliyat sabahı görmesi daha iyi...

Selam kızlar
Herkese geçmiş olsun inşallah istediğiniz burunlara bir an önce kavuşursunuz
Benim de kardeşim üç gün önce septum deviasyon yanında rinoplasti oldu, üç gündür annemle değişmeli nöbet tutuyoruz başında aman yan dönmesin, eli kolu burnuna değmesin diye bugün tamponları çıkarttı doktor gittiğimizde böyle yaptığımızı anlattık hoca yapmayın öyle gerek yok alçı onu her şeyden koruyor dedi biraz içim ferahladı. Dün gece refakatçilik nöbetim boyunca 46 sayfanın tamamını okumuşum eve geldiğimiz günün akşamı şişlikler baya arttı bugün de sağ gözü tamamen kapalı şekilde ve göz kapağı baya kırmızıya dönük morardı, göz altlarında hiçbir morluk yok sadece eğriliğin olduğu taraftaki gözü epeyce şiş... Daha çok yeni bakalım, çarşamba günü alçıyı alıp bandajı değiştirmeye çağırdı inşallah nefes alması, her şeyi istediği gibi olur

Benimki 15 gün önce gördü, sonuç felaket...Bence ameliyat sabahı görmesi daha iyi...
Aylin3333 ne dedi doktorunuz? Yani yapılacak bir şey yok deyip kabullendi mi, yoksa hala geçer düzelir diyor mu? Ya da ben ikinci ameliyat ile düzeltirim diyor mu? Merak ettim durumunuzu.

Aylin3333 ne dedi doktorunuz? Yani yapılacak bir şey yok deyip kabullendi mi, yoksa hala geçer düzelir diyor mu? Ya da ben ikinci ameliyat ile düzeltirim diyor mu? Merak ettim durumunuzu.
Kıkırdak konulması gerekiyormuş kulaktan, fazla kıkırdak alınmış o bölgeden, düzelme beklemiyoruz, birinci ay kontrolünde belliydi aslında bizimki. Kavis yok demiştim doktora, o önemli değil, hallederiz, asıl şurdaki şişlik gözümü korkuttu demişti. Meğer çökme olunca, çöken yerin yanı şiş görünüyormuş, sonradan anladım ben de. Aynı doktora 2. kez ameliyat olmak pek mantıklı gelmiyor. Acaba aynı anda tecrübeli başka bir doktor da girebiliyor mu yanında devlet hastanesinde onu merak ediyorum.

Benimde ameliyat sabahi gordu dr ne olacakki once gorunce rahat olun once nasil girerseniz oyle cikarsiniz madem.guvendiniz o halde o isini yapacak sizde once Allaha sonra d r a emanet :)

Sanmıyorum öyle bir şey olacağını :/

Merhaba herkese çok geçmiş olsun ben de bugün deviasyon+estetik için ameliyat oldum ağrı sızı hiç yok ancak kanama var doktor normal olduğunu söyledi burun estetiği olan arkadaşlar sizde de oldu mu kanama?Olduysa ne kadar süre sonra geçti?

Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz. Benim kardeşim de aynı şekilde septorinoplasti oldu, kanama ilk iki gün yoğun, üçüncü gün de kremleri sürdükçe içerde kuruyan kanların akması şeklinde sürdü. Dördüncü gün tamamen bitmişti...

Ameliyat sonrasında ateş yükselir mi?Antibiyotik ve ağrı kesicilerimi düzgün kullanıyorum bu durum normal midir ameliyat sonrasında yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…