Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Benim daha 1 hafta oldu ama inanılmaz korkularım var.

Doktor masaj önerdi .

Ama şöyle ki burun deliklerimin olduğu yer bana inanılmaz geniş görünüyo. Doktor ve annem ödemden şişten vs dediler ama .
Birde burnumun ucu aşırı küçük oldu gibime geliyo ( ki anladığım kadarıyla bu ciddi bi sorun .... ) ( Burnum etliymiş dediğine göre , atelle kapatırken bantla sıkmış . Bu nedenle öyle görünüyormuş bana )

Tecrübeli olan , resimlerimi gönderirsem zaman içinde deneyimlerini paylaşaiblicek kimse varmı ?
Fikir almak istiyorm yani. Çok erken biliyorm ama.
Teşekkürler.

Dediğiniz gibi çok erken. Ben ameliyat olalı 2 ay oldu, bugün o ilk hafta çektiğim fotoğraflara baktım kendimi tanıyamadım, bu ben miydim dedim. Şu an yüzünüz hem çok ödemli, hem de burnunuzun şekli kavuşacağınız asıl şekil değil. O yüzden hiç dert etmeyin.

Ne kadar zaman geçtikten sonra korkmalıym acaba ?

Birde bu burun ucu daha da küçülürse ya diye çok korkuluyum.

Burnun oturması, tam şeklini alması için 1 yıl diyor doktorlar. Ama burada kimin konusunu okusam çok aceleci davranıyor ilk aylardan istedikleri buruna kavuşamadıklarından dert yanıp revizyon için doktor araştırmaya başlıyorlar. Bence biraz sabır. Benim de sizinkinin tam tersi kalın derili ve yuvarlak hatlı bir burun ucum var. İnce derili ve estetik fotoğraflarındaki o muhteşem ufak burun uçlarına çok özeniyorum ama asla öyle bir burnum olamayacağını biliyorum. Son kontrolümde doktorum burun ucun daha çok şiş inecek hiç merak etme dedi, inanın tek derdim nefes almak burnumun şekli umrumda bile değil dedim. Şaşırmıştır herhalde adam. Ameliyat öncesinde bile şöyle olsun böyle olsun diye konuşmamıştım. Doktorunuz yüzünüze uygun bir şekilde yapmıştır burnunuzu hiç merak etmeyin. 6-9 ay bekleyin gerçekten burnun oturması diye bir şey var.

Arkadaşlar operasyondan sonra bu burunda kuruyan kan pıhtıları aşırı rahatsız ediyor ucunda birikmiş durumda ve gerilince çok rahatsız oluyorum,tampon henüz çıkmadı 3.günümdeyim op.dan 1 hafta sonra tampon ve atel çıkacak benim korkum tampon çıkarken bu pıhtıların koparak kanaması sizde nasıl oldu bu süreç?Pıhtılarınınız nasıl temizlediniz?

Doktor burun içine sıkmak için bir sprey vermiş

Ben onu sıkıyorum

Kulak çucuğuyla da hafif hafif almaya çalışıyorum.

15.günümdeyim ve derim ince. Ödem nerdeyse sıfırlandı gibi geliyor bana. Şu an burnum çok güzel. Keşke böyle kalsa diyorum ((( Daha fazla inmesini istemiyorum. Sizce daha iner mi??? Keşke böyle kalsaaa

Vaoov çok güzel olmuş şimdi nasılsınız burnunuz nasıl? Bende yakında ameliyat olacağım inşallah çok heyecanlıyım

Doktor bana bugün full vücut duş alabilirsin dedi ama , bugün 10. Günüm benim. Siz ilk kaçıncı günde almıştınız ?
8. Günde tamponları alıp bant yapıştırdı. Ben o gün duş aldım ama yine de başımı geriden yıkayıp tüm vücut yıkandım burna su getirmedim bant yıpranmasın diye

benim de bugün tamponlarım ve atelim çıktı bir de dikişlerim alındı ve burun üzerine flaster yapıştırdı doktorum, tam 1 hafta sonra başım ve vücudumla birlikte duş almamı flasterlerim ıslandıktan sonra da onları çıkarabileceğimi söyledi.

Kızlarrr yarın ben de ameliyat oluyorum nolur şans dileyin çok heyecanlıyım

Umarım çok iyi geçer heyecan hafif gerekiyor olup bitecek iyi ki yaptırmışım diyeceksin inşallah sıkıntısız atlatırsın

Ya iki burun eliğinin boyutlarının farklı olması normal midir ?

Böyle br sorun yaşayıp da zamanla düzelen varmı ?

Ya iki burun eliğinin boyutlarının farklı olması normal midir ?

Böyle br sorun yaşayıp da zamanla düzelen varmı ?

Selam,
Bizde de aynı sorun var. Alçı çıkalı üç gün oldu burun delikleri birbirinden farklı. Doktor normal olduğunu söyledi sonuçta ödem iki tarafta eşit olmuyor, tam şekli bu kadar erken görmek imkansız dedi. Sabretmek lazım birkaç ay

Deviasyon ameliyatı olduğu için doktor burun kemiği önceki halini almak isteyecektir, aynada sürekli kontrol et eğilme fark edersen o tarafa daha sert masaj yap dedi. Ameliyat sonrası böyle bir durum ortaya çıkan var mıdır acaba? Deviasyonun tekrarlamasından korkuyoruz açıkçası

Kontrollerde ücret alınıyor mu

Burnunuz alçı alındıktan sonra kalkıklığı indi mi biraz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…