Ameliyat sonrası ateş varsa, doktora danışmanızdaAmeliyat sonrasında ateş yükselir mi?Antibiyotik ve ağrı kesicilerimi düzgün kullanıyorum bu durum normal midir ameliyat sonrasında yaşayan var mı?
Benim daha 1 hafta oldu ama inanılmaz korkularım var.
Doktor masaj önerdi .
Ama şöyle ki burun deliklerimin olduğu yer bana inanılmaz geniş görünüyo. Doktor ve annem ödemden şişten vs dediler ama .
Birde burnumun ucu aşırı küçük oldu gibime geliyo ( ki anladığım kadarıyla bu ciddi bi sorun .... ) ( Burnum etliymiş dediğine göre , atelle kapatırken bantla sıkmış . Bu nedenle öyle görünüyormuş bana )
Tecrübeli olan , resimlerimi gönderirsem zaman içinde deneyimlerini paylaşaiblicek kimse varmı ?
Fikir almak istiyorm yani. Çok erken biliyorm ama.
Teşekkürler.
Dediğiniz gibi çok erken. Ben ameliyat olalı 2 ay oldu, bugün o ilk hafta çektiğim fotoğraflara baktım kendimi tanıyamadım, bu ben miydim dedim. Şu an yüzünüz hem çok ödemli, hem de burnunuzun şekli kavuşacağınız asıl şekil değil. O yüzden hiç dert etmeyin.
Arkadaşlar operasyondan sonra bu burunda kuruyan kan pıhtıları aşırı rahatsız ediyor ucunda birikmiş durumda ve gerilince çok rahatsız oluyorum,tampon henüz çıkmadı 3.günümdeyim op.dan 1 hafta sonra tampon ve atel çıkacak benim korkum tampon çıkarken bu pıhtıların koparak kanaması sizde nasıl oldu bu süreç?Pıhtılarınınız nasıl temizlediniz?
15.günümdeyim ve derim ince. Ödem nerdeyse sıfırlandı gibi geliyor bana. Şu an burnum çok güzel. Keşke böyle kalsa diyorum((( Daha fazla inmesini istemiyorum. Sizce daha iner mi??? Keşke böyle kalsaaa
Kulak çubuğuyla alabilirsiniz ben cımbızla da ufak ufak çekiyordum
8. Günde tamponları alıp bant yapıştırdı. Ben o gün duş aldım ama yine de başımı geriden yıkayıp tüm vücut yıkandım burna su getirmedim bant yıpranmasın diyeDoktor bana bugün full vücut duş alabilirsin dedi ama , bugün 10. Günüm benim. Siz ilk kaçıncı günde almıştınız ?
Ben atelin çıkacağı gün, kolay çıkması için normal ılık banyo yaptım. Sonrasında da dikişler alındıktan sonra normal ılık banyo yapmaya başladım.Doktor bana bugün full vücut duş alabilirsin dedi ama , bugün 10. Günüm benim. Siz ilk kaçıncı günde almıştınız ?
Burnun oturması, tam şeklini alması için 1 yıl diyor doktorlar. Ama burada kimin konusunu okusam çok aceleci davranıyor ilk aylardan istedikleri buruna kavuşamadıklarından dert yanıp revizyon için doktor araştırmaya başlıyorlar. Bence biraz sabır. Benim de sizinkinin tam tersi kalın derili ve yuvarlak hatlı bir burun ucum var. İnce derili ve estetik fotoğraflarındaki o muhteşem ufak burun uçlarına çok özeniyorum ama asla öyle bir burnum olamayacağını biliyorum. Son kontrolümde doktorum burun ucun daha çok şiş inecek hiç merak etme dedi, inanın tek derdim nefes almak burnumun şekli umrumda bile değil dedim. Şaşırmıştır herhalde adam. Ameliyat öncesinde bile şöyle olsun böyle olsun diye konuşmamıştım. Doktorunuz yüzünüze uygun bir şekilde yapmıştır burnunuzu hiç merak etmeyin. 6-9 ay bekleyin gerçekten burnun oturması diye bir şey var.
Ya iki burun eliğinin boyutlarının farklı olması normal midir ?
Böyle br sorun yaşayıp da zamanla düzelen varmı ?
Kontrollerde ücret alınıyor muBenimde dün 1.aydı doktor kontrolüne gittim masaj verdi uc birleşim yerini özellikle ezerek sık dedi ödemli dedi burun sırtında dokular sert kaynamasın orayada masaj yap dedi deri ele gelmiyor ödemli dedi ve zamanla burnumun çekip küçüleceğini ucunun düşmeyeceğini söyledi ben sadece uc kısmından olmuştum gayet şiş hala... bir gün boyunca detox yeşil çay ananas yesem içsemde şişeceği varsa sabah uyanınca yünevaynı taş gibi oluyor ...
Burnunuz alçı alındıktan sonra kalkıklığı indi mi biraz ?benim de bugün tamponlarım ve atelim çıktı bir de dikişlerim alındı ve burun üzerine flaster yapıştırdı doktorum, tam 1 hafta sonra başım ve vücudumla birlikte duş almamı flasterlerim ıslandıktan sonra da onları çıkarabileceğimi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?