Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Bide ben o tamponla 7 gun yasadim tam. Doktorlar genelde 3. Gun aliyorlar ben 7 gun cektim onu

Ödemler 4. Gunden sonra azalmaya başlar,
Burnun açılması biraz zaman ister tamponlar çıkınca daha rahat edersin

Aman dikkat et bende suan bile tetikteyim ufak olan cok hareketli eli ayagi yuzumde hep asiri hareketli masallah sen iyi olmussn zaten :) begendimm
Saol canim
Herseyde bi hayir varmis. Burnuma vurur korkusuyla besiginde uyutuyorum bunun sayesinde yanlis bizsiz uyumaya alisicak

Lady bug candy4 hanımlarr bişey sorucam ya yandan baktığımda burun ucum uzun geliyor küçülür mü ki bu ? Ameliyat fotomda bile bitek o durum hoşuma gitmedi ödemmidir sizce ?

Lady bug candy4 hanımlarr bişey sorucam ya yandan baktığımda burun ucum uzun geliyor küçülür mü ki bu ? Ameliyat fotomda bile bitek o durum hoşuma gitmedi ödemmidir sizce ?
Odemse kuculur. Ucu dusuk burun kalkmiyormus malesef
Kalkikligi nasil sadece ucumu dusuk geliyo

Odemse kuculur. Ucu dusuk burun kalkmiyormus malesef
Kalkikligi nasil sadece ucumu dusuk geliyo
Burnumun kalkıklığı gayet güzel ama uzun geldi bana biraz sanki inşallah ödemdir

Sorma valla aynanın önünden geçerken geri gidip yan yan baka baka defalarca geçiyorum senin kaçıncı ayın ? :)
Bende yeniyim aslinda 2.aya girdim ama sanki 20 senedir ameliyat olmuscasina alistim bi de ben o kdr sindirmisimki olmayi hep olmak istemistim firsat olmadi hazir olmadim esim istemedi vs vs bahanelerle firsat bulmus oldm suanki burnum sanki hep benimmiscesine alistim oysaki yuzum evrim.gecirdi baska biri oldum ben ciddi anlamda baska biri burnum 2 hatta 3 beden kuculdu odemlere ragmen ve de eski halide kimseye batmamisti dusukluk disinda ama.meger ne buyukmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…