Bide ben o tamponla 7 gun yasadim tam. Doktorlar genelde 3. Gun aliyorlar ben 7 gun cektim onuAnnem bundan 10 sene once burun ameliyatindan cikip avm gidip gezmis yemek yemis hatun dedim oh mis :) benimde canim cok tatli degil ama yani geldim eve cocuk baktim.bende sorumluluk olmasa devirir popomu yatardim.gerci tamponla yasanmaz burunun icinde bisey duruyo sert sert sevm3dim :)
Ödemler 4. Gunden sonra azalmaya başlar,
Aynen bendeBide ben o tamponla 7 gun yasadim tam. Doktorlar genelde 3. Gun aliyorlar ben 7 gun cektim onu
Her dr un farklidir birde kanama gec durdu senin iyi oldu bir nevi simdi nasilsin duzeldinmi kuzuBide ben o tamponla 7 gun yasadim tam. Doktorlar genelde 3. Gun aliyorlar ben 7 gun cektim onu
İnşallah canım yarın 4. Günüm alçım çıkınca paylaşırım durumuÖdemler 4. Gunden sonra azalmaya başlar,
Burnun açılması biraz zaman ister tamponlar çıkınca daha rahat edersin
İlk günler biraz dolma gibi olabilir burnun aldırma biraz sabır gerekiyorİnşallah canım yarın 4. Günüm alçım çıkınca paylaşırım durumu
Baya iyiyim canim tek terdim kizimin darbelerinden korumak bu aralarHer dr un farklidir birde kanama gec durdu senin iyi oldu bir nevi simdi nasilsin duzeldinmi kuzu
Aman dikkat et bende suan bile tetikteyim ufak olan cok hareketli eli ayagi yuzumde hep asiri hareketli masallah sen iyi olmussn zaten :) begendimmBaya iyiyim canim tek terdim kizimin darbelerinden korumak bu aralar
Saol canimAman dikkat et bende suan bile tetikteyim ufak olan cok hareketli eli ayagi yuzumde hep asiri hareketli masallah sen iyi olmussn zaten :) begendimm
Yaa ne guzel benimkiler benim.pesimi birakmiyo bende bi gun saga bi gun sola.yatiyorum hdhdhdjdjdjhSaol canim
Herseyde bi hayir varmis. Burnuma vurur korkusuyla besiginde uyutuyorum bunun sayesinde yanlis bizsiz uyumaya alisicak
Ben bu ameliyati firsat bildim keske sende oyle yapsaydinYaa ne guzel benimkiler benim.pesimi birakmiyo bende bi gun saga bi gun sola.yatiyorum hdhdhdjdjdjh
Daha bi bana baglandi bu çağalarBen bu ameliyati firsat bildim keske sende oyle yapsaydin
Burnumun kalkıklığı gayet güzel ama uzun geldi bana biraz sanki inşallah ödemdirOdemse kuculur. Ucu dusuk burun kalkmiyormus malesef
Kalkikligi nasil sadece ucumu dusuk geliyo
Fazla incelemeye başladım sanırımCanim uzunluk degismez odem ameliyat masasinda olmayan sonradan olan bisey sana oyle.geliyordur bence ,
Simdi oylee :)) aynada konusmalar gulmeler baslicak mimik kontrolleriFazla incelemeye başladım sanırım
Simdi oylee :)) aynada konusmalar gulmeler baslicak mimik kontrolleri
Bende yeniyim aslinda 2.aya girdim ama sanki 20 senedir ameliyat olmuscasina alistim bi de ben o kdr sindirmisimki olmayi hep olmak istemistim firsat olmadi hazir olmadim esim istemedi vs vs bahanelerle firsat bulmus oldm suanki burnum sanki hep benimmiscesine alistim oysaki yuzum evrim.gecirdi baska biri oldum ben ciddi anlamda baska biri burnum 2 hatta 3 beden kuculdu odemlere ragmen ve de eski halide kimseye batmamisti dusukluk disinda ama.meger ne buyukmusSorma valla aynanın önünden geçerken geri gidip yan yan baka baka defalarca geçiyorum senin kaçıncı ayın ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?