Burnuşunun resmi varmı merak ettimBende yeniyim aslinda 2.aya girdim ama sanki 20 senedir ameliyat olmuscasina alistim bi de ben o kdr sindirmisimki olmayi hep olmak istemistim firsat olmadi hazir olmadim esim istemedi vs vs bahanelerle firsat bulmus oldm suanki burnum sanki hep benimmiscesine alistim oysaki yuzum evrim.gecirdi baska biri oldum ben ciddi anlamda baska biri burnum 2 hatta 3 beden kuculdu odemlere ragmen ve de eski halide kimseye batmamisti dusukluk disinda ama.meger ne buyukmus
Attim canim bakBurnuşunun resmi varmı merak ettim
Gecmis olsun cnm benmde 2.ay oldu sabret henuz sis daha suan sekli gercek sekli degil.her ay degisiyor bende sasiriyprum ins olumlu degisme olur sendede ,burnunu yika sik sik serum veya nasal suyla nacihane serum siringa ile yika ayni su icindekiBenm 1hafta oldu atel falan cıktı cok şiş suan eskiye bakarak burun seklim cok cok iyi ama bi olmamışlık var anlamadm... Şişliklerin inmesi için napabilirim süreci nasıl Hızlandırırm arkadaşlar... Bide burnum tıkalı okyanus suyu kullanıyorum ama içi kurumu kan hep nasıl temizlicem
Burdan da yazayım burnuşuna bayıldım maşallah sanaHanimlar nerdesiniz burunlar ne durumda iyilermi insallah :))
Fistikcim benim senin de masadaki burnundan belli benimkinden de guzel olucak bak 2.ayim doluyo nerdeyse 12 subatt oldum ameliyati inan bugun farkettim odemlerim.iniyo saka gibi birden inmeye basliyorlar bak 3n buyuk tavsiyem.su inan ki hareket kan dolasimi.hizlandikca odem iniyo lutf3n dikkate alin dr bil3 sasirdi bana bi de asiri su iciuprum su icmeyi seviuorumBurdan da yazayım burnuşuna bayıldım maşallah sanainşallah benimki de bantlar çıkınca ödemler inince fındık gibi olur seninki gibi
Gecmis olsun cnm benmde 2.ay oldu sabret henuz sis daha suan sekli gercek sekli degil.her ay degisiyor bende sasiriyprum ins olumlu degisme olur sendede ,burnunu yika sik sik serum veya nasal suyla nacihane serum siringa ile yika ayni su icindekikanlarida zamanla pomadlar yumusatir kulak.cubuguna gelir duser elleme cok
Saol canım tıkanıklık ne zaman gecti peki senin. Ödemi yeşil cay içsem daha erken atarmıyım ki öyle böyle şiş deyilGecmis olsun cnm benmde 2.ay oldu sabret henuz sis daha suan sekli gercek sekli degil.her ay degisiyor bende sasiriyprum ins olumlu degisme olur sendede ,burnunu yika sik sik serum veya nasal suyla nacihane serum siringa ile yika ayni su icindekikanlarida zamanla pomadlar yumusatir kulak.cubuguna gelir duser elleme cok
o kemer kalirsa asla kabul etme dogal burun anlayislari garip gercekten suan sabirli olmalisin ,benim dedigim.gibi 2. Ay hala tikali biri aciliuosa digeri az kapaniyor ama.bugun bi tazen nefes aldim.sonra kurudu yine ici dr pomadi surme.serumda sikma dedi sanirim kendi nemine alissun diye yoksa aliskanlik yapabilir hepsi,gozler evet daha keskin bakardim bi sehla bakiyorum suanTee Allahm yaa akla bak dogal deyince kemer bırakıyolar tamm da ben 30 yıl kemerli burunla gezmişim dogaldan kasıt ucu cok kalkık olmasın... Burun tıkanıklığı ne zaman gecti canım senn bu şişler nasıl daha hızlı iner ki gözlerim falanda bi manasız bi hos senn de öylemiydi
Tikaniklik icin korkma acilacak gun ve gun ic odemlerden o da ,bol sivi ic ne icersen ic hareket ve su net indiriyo 2 aya bariz iner sisliklerSaol canım tıkanıklık ne zaman gecti peki senin. Ödemi yeşil cay içsem daha erken atarmıyım ki öyle böyle şiş deyil
Gülüm ben devlet hastanesinde oldum ameliyat dogru düzgn konusmadı bile söle olcak böle olcak diye bende eski burnum asırı kötüydü Rabbimn zoruna gitmesin cok bozuyodu naparsa yapsın eskisinden kötü olmaz dedim gözümü karartıp girdim =)) dedqim de oldu eski halinden cok iyi ama o kadar zahmet cektikten sora keske dümdüz olsaydı die iç gecirmiyo deyil insano kemer kalirsa asla kabul etme dogal burun anlayislari garip gercekten suan sabirli olmalisin ,benim dedigim.gibi 2. Ay hala tikali biri aciliuosa digeri az kapaniyor ama.bugun bi tazen nefes aldim.sonra kurudu yine ici dr pomadi surme.serumda sikma dedi sanirim kendi nemine alissun diye yoksa aliskanlik yapabilir hepsi,gozler evet daha keskin bakardim bi sehla bakiyorum suaniki goz arasi sis suan o da gececek hep odem
Tikaniklik icin korkma acilacak gun ve gun ic odemlerden o da ,bol sivi ic ne icersen ic hareket ve su net indiriyo 2 aya bariz iner sislikler
oyleyse gecmis ve bitmis buna sukur diyelim eskisinden iyiyse nefeste iyiyse e devlette de oldun ne gzl onune bak kuzum.ins ilerde bir sorunda olmaz burnunla mutlu olursun hem.bak cok yeni daha otursun bi bakalimGülüm ben devlet hastanesinde oldum ameliyat dogru düzgn konusmadı bile söle olcak böle olcak diye bende eski burnum asırı kötüydü Rabbimn zoruna gitmesin cok bozuyodu naparsa yapsın eskisinden kötü olmaz dedim gözümü karartıp girdim =)) dedqim de oldu eski halinden cok iyi ama o kadar zahmet cektikten sora keske dümdüz olsaydı die iç gecirmiyo deyil insan
ayy cok gecmis olsunMerhaba kizlar ben de dun sabah ameliyat oldum bu sabah evime gectim son gunlerde hep burayi takip ettim ben de yazmak istedim.ilk gecem buraz zor gecti nefes almadan uyumaya calismak cok zor
Neler onerirsiniz burnu biraz acmak icin spray sikmaya basladim yumusatti yaralari ama hala tikali
Saol canım benm... Senin nasıl burnun özeldemi oldun yakıstımı şişliklerin ne durumda... Bide ben hasta bakıyorum felcli bi teyzeye yatagın yukarısına falan cekmem gerekiyor bazen pazar günü başlayım diyorum işime 10 gün oluyo sıkıntı olurmu ki acaba maddi acıdan sıkıntı yasarım diye bian evel baslayım diyormoyleyse gecmis ve bitmis buna sukur diyelim eskisinden iyiyse nefeste iyiyse e devlette de oldun ne gzl onune bak kuzum.ins ilerde bir sorunda olmaz burnunla mutlu olursun hem.bak cok yeni daha otursun bi bakalim
ayy cok gecmis olsunburnunu muhakkak.yika tampon cikana dek idare ediceksin ben soyle. Telkin oldum sonu gzl olucak dedim o halde iki cocugumq baktim kendini dinl3me fazla atak olursun daha cok tikanirsin spreyler deilde serum ya da nasal sular sıksan daha iyi
Ben suan memnunum ins boyle gider icte odemler var inip geri sisiyo bazen hareketli gunun sonunda guzel nefes aliyorum sabahida gun icinde sisiyor ama.tavsiyem.agir tasimaman dr a bi sor bence cok yeni ama.dikkat ederek calisirsan bisey olmaz belkiSaol canım benm... Senin nasıl burnun özeldemi oldun yakıstımı şişliklerin ne durumda... Bide ben hasta bakıyorum felcli bi teyzeye yatagın yukarısına falan cekmem gerekiyor bazen pazar günü başlayım diyorum işime 10 gün oluyo sıkıntı olurmu ki acaba maddi acıdan sıkıntı yasarım diye bian evel baslayım diyorm
Super yapmissin siviyi nasi hangi icicekle alirsniz alin ama sivi alin alalim serumun bir diger sekli agizdan alinan sividir ve bol hareket hareketsiz olup odemim inmiyor diyenin sebebi hareketsizliktir en cok kan dolasimi oldugu zaman odemler dinerBugün 1 lt yeşil çaylı su 2 lt nırmal su çay ayran içtim şuan burnum açık
Canim ben de 13 nisanda ameliyat oldum. Ilk 2 gun gerçekten zor geciyor ama sonra rahatliyorsun. Biraz daha dayan umarim senin için herşey kolay olurMerhaba kizlar ben de dun sabah ameliyat oldum bu sabah evime gectim son gunlerde hep burayi takip ettim ben de yazmak istedim.ilk gecem buraz zor gecti nefes almadan uyumaya calismak cok zor
Neler onerirsiniz burnu biraz acmak icin spray sikmaya basladim yumusatti yaralari ama hala tikali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?