oldukça değişme var..çok ta iyi görünüyor..
umarım memnun kalır ve mutlu olursun ...
Simdilik istedigim gibi degil daha sis oldugu icin umarim daha iyi olur. Ilerde baska resimlerimide eklerim.
burnun güzel oldu canim...aslinda pek sevmem eski burunda ne vardi oda güzeldi diyenleri...cünkü cogu burun cok kötü oluyor...ama senin eski burunda güzeldi...deminden beri resimlere bakiorum...ve eski yeniyi karistiriorum...:)
güle güle eskit yeni burununu...:)
Ewet ictende problem vardi, nefes darligi cekiyordum, burnumun kikirdagida kirikti zaten.canm sen bu burnun nesine ameliyat oldun burnunda bişi yokmuski bi son resimlerde alttan cektiginde deliklerde orantısıslık var iç proplemmiydi senin sorunun ?
Ilerde yeni resimlerde eklicem o zaman daha iyi belli olur!!! Simdi aceleye getirdim galiba.deliklerimi duzelttirdin daralttinmi naptin anlamadim ama ikiside cok guzel. bide cok yakindan cekmissin biraz uzaktan ceksen belki eski burnunda problemi gorebilirz.
resimlerini bi kaç kez tıkladım yanlış mı görüyorum diye. öncesini sonrası sandım. gerçekten hiç gerek yokmuş. ama sağlık problemin varsa tabi yaptırman normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?