yeni buruncuğum (fotolu) yorumlarınızı istiyorummmm

abak

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
90
1
6
35
Hatay
$11 - Kopya.webp $22 - Kopya.webp

yandan fena değil gibi ama önden ucu top gibi kalın deriliyim aynı zamanda doğal olsun diye tutturdum doktora simdi de daha küçük ve minik bir burun daha güzel olur muydu diyorum :((
ne diyorsunuz arkadaşlar??

ewet cok sis ins biran once iner yesilcay maydanoz suyu odem atar diolar bilgisi olan war mi zaman mi sadece yardiiiiiiim:((

Eki Görüntüle 963819 Eki Görüntüle 963820

yandan fena değil gibi ama önden ucu top gibi kalın deriliyim aynı zamanda doğal olsun diye tutturdum doktora simdi de daha küçük ve minik bir burun daha güzel olur muydu diyorum :((
ne diyorsunuz arkadaşlar??

bakın gerçekten çok hoş olmuş. Doğal doğru olanda budur diye düşünüyorum. Herkezle aynı tip burun olursa doğallıktan çıkıyor ne yazıkki. ben çok beğendim. çok güzel olmuş. iyi günlerde kullanın :)

Son düzenleme:
ben de begendim canim. sislikler inince daha kibar ve ince durcak. onden sis durmasi normal hepimiz oyleyiz:) istersen onden de at bi bakalim

kesinlikle en iyi gidebilecek burnu yapmış doktorun ve gayet başarılıymış bence doktoruna çok teşekkür et kuzum (: kalın deriliysen biraz iyileşmen gecikecektir ama olsun değmiş bence çookkk güzel olmuş için rahat olsun (:

güzel olmuş bencede gayet doğal duruyor

bakın gerçekten çok hoş olmuş. Doğal doğru olanda budur diye düşünüyorum. Herkezle aynı tip burun olursa doğallıktan çıkıyor ne yazıkki. ben çok beğendim. çok güzel olmuş. iyi günlerde kullanın :)

cok tesekkur ediyorumm

doğal olmuş bence de... 13. günü böyleyse, zamanla daha güzelleşecek inşallah. :16:
doktorun kimdi, canım?

Ya bende istiyorum burun amelyatı ama çok korkuyorum benim korkumda o tampon falan alma kısmı acıya hiç dayanamıyorum :( son 4 senedir seneye olurum diyerek hiç cesaret edemedim :/

kesinlikle en iyi gidebilecek burnu yapmış doktorun ve gayet başarılıymış bence doktoruna çok teşekkür et kuzum (: kalın deriliysen biraz iyileşmen gecikecektir ama olsun değmiş bence çookkk güzel olmuş için rahat olsun (:

evet kalın deri:(( cok teşekkür ediyorum..

bence çok doğal olmuş , şehir dışındaki doktorların daha güzel işler çıkardığını düşünüyorum

Bence çok doğal bir burun olmuş... Kesinlikle içiniz rahat olsun bende böyle doğal duran bir burun istiyorum... Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?

Back
X