Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 963819 Eki Görüntüle 963820
yandan fena değil gibi ama önden ucu top gibi kalın deriliyim aynı zamanda doğal olsun diye tutturdum doktora simdi de daha küçük ve minik bir burun daha güzel olur muydu diyorum(
ne diyorsunuz arkadaşlar??
Eki Görüntüle 963819 Eki Görüntüle 963820
yandan fena değil gibi ama önden ucu top gibi kalın deriliyim aynı zamanda doğal olsun diye tutturdum doktora simdi de daha küçük ve minik bir burun daha güzel olur muydu diyorum(
ne diyorsunuz arkadaşlar??
gayet güzel olmuş :) bundan sonrası şişliklerin inmesi için sabır ve zaman :)
ne kadar oldu canm amelıyat olalı ? burun sırtı şiş gibi
güzel olmuş bencede gayet doğal duruyor
bakın gerçekten çok hoş olmuş. Doğal doğru olanda budur diye düşünüyorum. Herkezle aynı tip burun olursa doğallıktan çıkıyor ne yazıkki. ben çok beğendim. çok güzel olmuş. iyi günlerde kullanın :)
ben de begendim canim. sislikler inince daha kibar ve ince durcak. onden sis durmasi normal hepimiz oyleyiz:) istersen onden de at bi bakalim
doğal olmuş bence de... 13. günü böyleyse, zamanla daha güzelleşecek inşallah.
doktorun kimdi, canım?
güzel olmuş bencede gayet doğal duruyor
kesinlikle en iyi gidebilecek burnu yapmış doktorun ve gayet başarılıymış bence doktoruna çok teşekkür et kuzumkalın deriliysen biraz iyileşmen gecikecektir ama olsun değmiş bence çookkk güzel olmuş için rahat olsun
![]()