Böyle güzel kalkık burunları görünce,acaba ben de mi kalkık isteseydim diye düşünmekten alamıyorum kendimi :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle güzel kalkık burunları görünce,acaba ben de mi kalkık isteseydim diye düşünmekten alamıyorum kendimi :18:
Kizlar dogadanin yesil cayini iciorum bugun uc bardak filan ictim oneriomusunuz 4.gunumdeyim bugun
Canim yüzüm kucuk oldugu icin doktorum bna bu sekli uygun gordu cokta memnunum. Senin burnun nasil ki?
Masaj alci cikinca sanirim ben daha alciliyim
Ben ille de doğal olsun diye tutturduğumdan çok kalkık isteyip kendimle çelişmek istemedim. Hafif bir kalkıklıkta karar kıldık, Flaster bant çıktıktan sonra daha net belli olacak sonuç sanırım, resimlerimi eklerim :)
çok hoş ve kibar duruyor![]()
Eki Görüntüle 963819 Eki Görüntüle 963820
yandan fena değil gibi ama önden ucu top gibi kalın deriliyim aynı zamanda doğal olsun diye tutturdum doktora simdi de daha küçük ve minik bir burun daha güzel olur muydu diyorum(
ne diyorsunuz arkadaşlar??
merhaba yakup beyden memnun kaldınız mı acabateşekkür ediyoruum ..doktorum antepte yakup sarıgüney