yeni buruncuğum (fotolu) yorumlarınızı istiyorummmm

Canim yüzüm kucuk oldugu icin doktorum bna bu sekli uygun gordu cokta memnunum. Senin burnun nasil ki?

Ben ille de doğal olsun diye tutturduğumdan çok kalkık isteyip kendimle çelişmek istemedim. Hafif bir kalkıklıkta karar kıldık, Flaster bant çıktıktan sonra daha net belli olacak sonuç sanırım, resimlerimi eklerim :)

Ben ille de doğal olsun diye tutturduğumdan çok kalkık isteyip kendimle çelişmek istemedim. Hafif bir kalkıklıkta karar kıldık, Flaster bant çıktıktan sonra daha net belli olacak sonuç sanırım, resimlerimi eklerim :)

Senin yuzune yakisanda o olmustur fotolari bekliyoruz :))

gerçekten cok doğal olmuş sıze acaba kemık yanı burun catısı kırıldımı yoksa torpulendımı merak ettım ve cok benegdım dokyorun elıne salık ısını bılıyormus...güle güle kullan

sahsen ben bu denlı kalkık burunları doğal bulmuyorum ben estetıgım dıye bağırıyor resmen ama senınkı ole olmamış estetıkle yapılan kalkık ve kucuk burunlarda öyle dogmus kımse gormedım doğallık guzellıktır:))

canım çok doğal olmuş bu kelimeyi gerçekten iyi anlayabilmiş bir doktormuş seninkisi şöyle düşün küçük yapsaydı ve yüzüne yakışmasaydı ne anlamı kalırdıki ?Bence amaç doğal ve yüze uyumlu,doğru orantılı bir burun yapmak başarı bence budur.

Ay aynı benim şuan ki halim doğal isteyip daha küçük olabilirdi demek burunlarımız önce ve sonrası çok benziyor peki o fotoğraf tan sonra değişim küçülme oldumu eper zaman geçmiş üzerinden

Ben 11 gün önce ameliyat oldum yakup beye. Hem de burun ve meme küçültme. Şahsen çook memnun kaldım. Doktor beyin tavsiyesi doğal ve güzel bir burun.

Back
X