Yeni calistigim yer

E tamam izin vermis iste, daha ne istiyorsunuz?
Sizinle kayda mi gelseydi adam?
Cocugum var diye izin istemissiniz, adam vermis. Vermemezlik etmemis ki.
Tabi kayda gidecek tek başına çocuklu kadın ana o ana ben ve diğer analar dağdaki domuz en ana o
Ay yok ben çıkıyorum beni bile buradan delirtti Allah yardımcısı olsun yanında yöresinde olanların

Bir de yatın kalkın kendi kiranızı ödeyebildiğiniz, çocuğunuza bakabildiğiniz derecede kazandıran işiniz var. Bu Türkçe ile KPSS'ye girseniz atamanın a'sı gelmez. Nice pırıl pırıl gençler atama beklerken heba oluyor. Ona şükredin. Ağzında sakız, kulağında kulaklık ne yapıyorsun ki çabalamayacağım diyorsun.

E tamam izin vermis iste, daha ne istiyorsunuz?
Sizinle kayda mi gelseydi adam?
Cocugum var diye izin istemissiniz, adam vermis. Vermemezlik etmemis ki.
Tamam işte, adamdan tek beklentim bu izinlerimde sıkıntı çıkarmasın.beklentimi minimuma indirdim.kombiyi eko mod da yakmak gibi birsey bu, ondan bir sıcaklık beklentim yok, kişi olarak saygınlığı da kalmadı gozumde

Sakız ayda yılda bir çiğnediler üzerime yapıştı.artik cignemiyorum

Emek veriyorum bir de elin adamının gözüne girmek için ekstradan ca ba la ma ya ca gim.is için çabalıyorum ama adam için cabalamam

E tamam o zaman sorun yok demektir. Yok tek başına anayım sahip cikmadi falan arabeskligine gerek yok. Napsin elinizden tutup mu gotursun. Gereken seyi yapmis gecmis.

E tamam o zaman sorun yok demektir. Yok tek başına anayım sahip cikmadi falan arabeskligine gerek yok. Napsin elinizden tutup mu gotursun. Gereken seyi yapmis gecmis.
O değil ben sadece zor hayati olanlara daha hayatlarını yok seni sepetleyecegim vs vs ile onu korkutarak yetki vermeyerek isini zorlaştıra rak o kadının hayatının zorlastirirlmamasi gerektiğini düşünüyorum.

Ya buraya atamam nasil olduğunu bunu yaptırmanın zor olduğunu falan iki kez sordu oradaki bir erkek arkadas.onyargilar vardı ben de böyle böyle oldu dedim.yalniz müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.sormasin nasıl tayinimi yaptırdığımı onyargilardan bıktım.ve anlattkm.mudur ve diğerleri sürgünle geldiğime inanıyor.oyle olmadi şehri ve ilçeyi ben seçtim ve sorunum sadece isyeri değildi.bana sorunlu muamelesi yapılsın istemedim sadece

Yaşadığınız şeyler müdürün neden umurunda olsun?
Evet sorunlusunuz

Çocuğu olan tek basina ebeveyn izine ihtiyavi olur, okul için hastane için vs vs.ama ben bunları kullanmıyorum.okul kaydı için edevletten.nakil istedim, okula gelmeniz gerekli dedi okul.muduru.kayit yaaptirmayayim mi yani
nasıl kullanmıyorsunuz ya daha çocuk yanınızda deil kaydı için zaten izin kullanmışsınız.
Allah bilir kaç kere çocuk için izin kullandınız, bu çocuk 1-2 yaşındayken, hasta olurken diş çıkarırken kontrollere giderken hep izin aldınız kesin bu. yemeyin kimseyi.
11 yaşına gelmiş şimdi bile izin kullanıyorsunuz. devlette kim kime okul kaydı için izin kullanamazsın diyecek zaten.

ne güzel dünya ya

ana baba ömür boyu peşinizde gezsin
işyerinde müdür sahip çıksın
herkes müsamaha göstersin

niye siz çocuklu kadınsınız çünkü, çocuğa bakmıyorsunuz da ama olsun.

Dün çocuğumun okul kaydini yaptirdim ve ise geç gittim oyle mutluydum ki sanirim benim çalışmamam gerekiyor.ekmekmparasi derdime sosyal fobi ile cok zorlaniyorim
sanırım mı? bunu şu an mı fark ettiniz?
bi aydınlanma geldi mi bari?

sizin çalışmanız etrafızdaki herkese zulüm. nasıl olmuşsa devlete girmişsiniz. sizi özelde kimse 5 dakika tutmazdı.

ama işte zamanında zengin koca bulacaktınız ya da piyango filan kovalıyacaktınız, bi şekilde köşe olsaydınız çalışmanız gerekmezdi. kimse de bayılarak sevinçle koşa koşa işe gitmiyor zaten, kiminin ayakları tersine gidiyor ama işte n'aparsın çalışıyoruz.

siz bir de çocuk yapmışsınız, anne babanız da uğraşsın dursun artık o çocuğun eli ekmek tutana kadar

yani tayin istedim oldu deyip geçeceksin.
ne millete açıklama yapıyorsun.
sen zaten insanlara söylemişsin sorun yaşayıp geldiğini dedikodum önden gelmiş falan demene gerek yok.
müdürden ayrıcalık mı bekledinde travmatik şeyler yaşadım dedin. yani gerçekten boşboğazlık yapmışsın hiç gereksiz bilgi vermişsin.

Pamukpamuk44 sizin bi ara da kocaniz kuruma mudurle konusmaya gitti mi? Cok merak ettim
kimse de cevaplamadi. Baska bir nickti o ama nick de degistirmissiniz okudugum kadariyla. Oysaniz feyk olmadiginiza inanacagim

İnanın bende 1 saat sonra işbaşı yapacağım hevessiz hevessiz işe geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…