- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Tabi kayda gidecek tek başına çocuklu kadın ana o ana ben ve diğer analar dağdaki domuz en ana oE tamam izin vermis iste, daha ne istiyorsunuz?
Sizinle kayda mi gelseydi adam?
Cocugum var diye izin istemissiniz, adam vermis. Vermemezlik etmemis ki.
Tamam işte, adamdan tek beklentim bu izinlerimde sıkıntı çıkarmasın.beklentimi minimuma indirdim.kombiyi eko mod da yakmak gibi birsey bu, ondan bir sıcaklık beklentim yok, kişi olarak saygınlığı da kalmadı gozumdeE tamam izin vermis iste, daha ne istiyorsunuz?
Sizinle kayda mi gelseydi adam?
Cocugum var diye izin istemissiniz, adam vermis. Vermemezlik etmemis ki.
Sakız ayda yılda bir çiğnediler üzerime yapıştı.artik cignemiyorumBir de yatın kalkın kendi kiranızı ödeyebildiğiniz, çocuğunuza bakabildiğiniz derecede kazandıran işiniz var. Bu Türkçe ile KPSS'ye girseniz atamanın a'sı gelmez. Nice pırıl pırıl gençler atama beklerken heba oluyor. Ona şükredin. Ağzında sakız, kulağında kulaklık ne yapıyorsun ki çabalamayacağım diyorsun.
Müdürünüz size sahip cikmiyor mu pekiTabi kayda gidecek tek başına çocuklu kadın ana o ana ben ve diğer analar dağdaki domuz en ana o
Ay yok ben çıkıyorum beni bile buradan delirtti Allah yardımcısı olsun yanında yöresinde olanların
Emek veriyorum bir de elin adamının gözüne girmek için ekstradan ca ba la ma ya ca gim.is için çabalıyorum ama adam için cabalamamBir de yatın kalkın kendi kiranızı ödeyebildiğiniz, çocuğunuza bakabildiğiniz derecede kazandıran işiniz var. Bu Türkçe ile KPSS'ye girseniz atamanın a'sı gelmez. Nice pırıl pırıl gençler atama beklerken heba oluyor. Ona şükredin. Ağzında sakız, kulağında kulaklık ne yapıyorsun ki çabalamayacağım diyorsun.
Çıkar mı hiçMüdürünüz size sahip cikmiyor mu peki
E tamam o zaman sorun yok demektir. Yok tek başına anayım sahip cikmadi falan arabeskligine gerek yok. Napsin elinizden tutup mu gotursun. Gereken seyi yapmis gecmis.Tamam işte, adamdan tek beklentim bu izinlerimde sıkıntı çıkarmasın.beklentimi minimuma indirdim.kombiyi eko mod da yakmak gibi birsey bu, ondan bir sıcaklık beklentim yok, kişi olarak saygınlığı da kalmadı gozumde
O değil ben sadece zor hayati olanlara daha hayatlarını yok seni sepetleyecegim vs vs ile onu korkutarak yetki vermeyerek isini zorlaştıra rak o kadının hayatının zorlastirirlmamasi gerektiğini düşünüyorum.E tamam o zaman sorun yok demektir. Yok tek başına anayım sahip cikmadi falan arabeskligine gerek yok. Napsin elinizden tutup mu gotursun. Gereken seyi yapmis gecmis.
Ya buraya atamam nasil olduğunu bunu yaptırmanın zor olduğunu falan iki kez sordu oradaki bir erkek arkadas.onyargilar vardı ben de böyle böyle oldu dedim.yalniz müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.sormasin nasıl tayinimi yaptırdığımı onyargilardan bıktım.ve anlattkm.mudur ve diğerleri sürgünle geldiğime inanıyor.oyle olmadi şehri ve ilçeyi ben seçtim ve sorunum sadece isyeri değildi.bana sorunlu muamelesi yapılsın istemedim sadeceaşırı alıngansın bu yüzdende çok yorucusun.
yap işini geç.
abuk subuk konuşmalar yapmazsan insanlarla bir süre sonra normal muamelesi görürsün zaten.
daha adamı yeni görmüşsün çok çektim bilmem ne kendi ağzınla kendini ele veriyorsun zaten.
Yaşadığınız şeyler müdürün neden umurunda olsun?Ya buraya atamam nasil olduğunu bunu yaptırmanın zor olduğunu falan iki kez sordu.onyargilar vardı ben de böyle böyle oldu dedim.yalniz müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.sormasin nasılsın tayinimi yaptırdığımız onyargilardan bıktım.ve anlattkm.mudur ve diğerleri sürgünle geldiğime inanıyor.oyle olmadi şehri ve ilçeyi ben seçtim ve sorunum sadece isyeri değildi.bana sorunlu muamelesi yapılsın istemedim sadece
Ayyy uffffYaşadığınız şeyler müdürün neden umurunda olsun?
Evet sorunlusunuz
Güzelim pamuk geldi fakirhanemizi şeteflendirdi diye kutlama mı yapacaklardı sana?Ben şunu diyorum daha ilk günümde yüzüme bakmadı, tek.basina çocuğumla gelmişim.gunah böyle.davranmak
nasıl kullanmıyorsunuz ya daha çocuk yanınızda deil kaydı için zaten izin kullanmışsınız.Çocuğu olan tek basina ebeveyn izine ihtiyavi olur, okul için hastane için vs vs.ama ben bunları kullanmıyorum.okul kaydı için edevletten.nakil istedim, okula gelmeniz gerekli dedi okul.muduru.kayit yaaptirmayayim mi yani
sanırım mı? bunu şu an mı fark ettiniz?Dün çocuğumun okul kaydini yaptirdim ve ise geç gittim oyle mutluydum ki sanirim benim çalışmamam gerekiyor.ekmekmparasi derdime sosyal fobi ile cok zorlaniyorim
Ne yapacaklardı? Yardımcı olurum diyen adama yazdın yahu, romantik hayallere daldın.Ben şunu diyorum daha ilk günümde yüzüme bakmadı, tek.basina çocuğumla gelmişim.gunah böyle.davranmak
Ya buraya atamam nasil olduğunu bunu yaptırmanın zor olduğunu falan iki kez sordu oradaki bir erkek arkadas.onyargilar vardı ben de böyle böyle oldu dedim.yalniz müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.sormasin nasıl tayinimi yaptırdığımı onyargilardan bıktım.ve anlattkm.mudur ve diğerleri sürgünle geldiğime inanıyor.oyle olmadi şehri ve ilçeyi ben seçtim ve sorunum sadece isyeri değildi.bana sorunlu muamelesi yapılsın istemedim sadece
Valla bence de ayyy ufffAyyy uffff
İnanın bende 1 saat sonra işbaşı yapacağım hevessiz hevessiz işe geliyorum.Önceki isyerimde mobing vardı, tayin aldim.geldigim ilk gün daha surat aşan garip bir mudur yardımcısı ve mudur vardı.hosgeldin bile demediler.norm kadrosu dolu olan yere atanmış im.burd bana ihtiyaç yok.yillik izin ister misin dediler, 2 hafta kullandır Dilar.anladim ki benim sorunlu personel olduğumu söylemişler.ve nasil geldiğimi ikinci kez biri ısrarla sorunca ben de anlattkm genel mudurluge gittiğimi falan, kotu seyler yaşadığımı ve anlıyorum damdan düşer gibi oldu beni sevmemiş olabilirsiniz ama ben de oyle cok isteyerek gelmedim der demez, muduru de mudur yardımcısı da imalı imalı daha 5. Günden güya yenilen takima diyor, bunu sepetlemeleri lazım, gidecek yer bulamadım demiyor da, bunu sepetlesinler diyor.daha 5. Gün.sok oldum.bana tarama işi verdiler, başvuru yetkisi tanimlamadi müdür, sormadım da neden diye, başvuru alınması lazım diyorum almıyor falan ben de dedim ki madem öyle böyle kalsın.daireye ilk geldiğimden beri gunaydin uyi gunler dedim, yanıma gelen memurlar oldu, cevap verdim ama o kadar samimi olmadım.sadece doğulu bir abi var onu cok sevdim, Allah korkusu olan birine benziyor.bugun yanıma gelip iyi misin dedi.moralim bozuldu tabi ama bizim kurumda mobing ötekileştirme sanirim kurum kültürü.bu değişmiyor.Uzgunum evimi bozup düzenimi bozdum.ve gene hersey aynı.inanin istifa etmek bile aklıma geldi ama işte çalışmasam açım ama mobingi kaldıramam.ben sadece kulaklığımla müziği dinleyip taraması yapıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorum.ne tavsiye edersiniz.beni başkalarının sozleri ile yargılayıp beni yok sayan, sepwtlemwk isteyen, yetkimi bile vermeyen muduru ve mudur yardımcısına kendimi sevdirmek için bin takla atamayacagim.bundan sonra ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?